• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Joha nattøj

Hvad er vigtigt at vide når du kigger efter nattøj til børn?

Børns kropstemperatur er nøglen til, at dit barn får en god nats søvn. Derfor er det også vigtigt at vælge det rigtige nattøj til børn. I alle aldre af dit barns liv, er det vigtigt, at barnet ikke har det for koldt eller varmt om natten. Et godt tip er at tjekke barnets hænder og fødder, for at måle temperaturen og justere tøjet derefter.

En anden ting at undersøge, når du skal vælge nattøj til børn, er hvilket materiale stoffet er lavet af. Det er en god huskeregel at undgå sæt, som er produceret i syntetisk stof, f.eks. polyester, men du skal derimod vælge bomuld eller bambus, som huden kan ånde i. Her på siden finder du både materiale i bomuld og økologisk bomuld.

 

 

Stort udvalg til alle aldre

Vi har samlet et godt udvalg af forskelligt nattøj til børn her hos Pixizoo. Derfor finder du også forskellige modeller, så du kan få de modeller hjem, som passer allerbedst til jeres behov. Du finder bl.a. lækre natdragter til de mindste, eller hvis du er på udkig efter to delt nattøj til baby, så finder du også det her. Der er også nattøj til de større børn i flotte farver og med fede tryk. Du har dermed rig mulighed for at finde lige præcis det nattøj til børn, som passer bedst til jer.

 

Hvis du mangler undertøj til dit barn, så anbefaler vi du tager et kig på vores udvalg, da der er gode muligheder for at finde noget, som passer matcher nattøjet til børn.

 

Kvaliteten er i top

Søvn er vigtigt for børn i alle aldre. Søvnen er en stor del af at opbygge vores hukommelse. Når dit barn lægger hovedet på puden, er det der hvor, at dagens begivenheder bliver lageret og bearbejdet. For at dit barn kan udvikle sig optimalt, er det vigtigt, at det får masser af søvn. En god del af søvnen er, at du har valgt det rigtige nattøj til børn.

Næsten alle vores produkter er lavet af 95% procent bomuld, som er det ideel stof for børn at sove i. Der er altså taget højde for kvaliteten, når du handler hos os.