★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Lagerstatus
 1. På lager (21)
Pris
 1. kr113
  kr209
Materiale
 1. Bomuld (1)
 2. Økologisk Bomuld (1)
Størrelse
 1. (15)
 2. (8)
 3. (11)
 4. XXL (3)
 5. XL (17)

Trusser

Du oplever måske, at de trusser du normalt bruger er begyndt at genere, og føles ubehagelige at have på. Heldigvis er du landet det rigtige sted. Her på siden vil du finde et varieret udvalg af graviditetstrusser, så der nok skal være noget du kan bruge under den søde ventetid.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Graviditetstrusser giver dig komfort

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas under sin graviditet. Og der er bare ikke noget værre, end når tøjet strammer de helt forkerte steder. 

Fordi du investerer i et par behagelige graviditetstrusser, behøver det ikke betyde, at du skal gå på kompromis med stilen. Du kan måske være bekymret for, om graviditetstrusser vil få dig til at se konet ud. Det er muligt, at finde graviditetstrusser du vil føle dig både tilpas og lækker i. Her på hos Pixizoo har vi mange forskellige slags graviditetstrusser, som vil komplementere din krop på en måde, således at du vil føle dig smuk og feminin under din graviditet. 

      

Hvornår skal du gå over til graviditetstrusser? 

Det kan være svært at vurdere, hvornår man præcis har brug for at skifte de almindelige trusser ud med graviditetstrusser. Det er en individuel sag, men så snart du begynder at blive bevidst om, hvordan de normale trusser sidder eller hvis de begynder at virke ubekvemme er det nok på tide, at gå over til nogle graviditetstrusser. 

Vi har et væld af forskellige graviditetstrusser, til forskellige behov om du så er til klassiske graviditetstrusser eller gerne vil have noget mere feminint. Vil du gerne have en trusse der går op over maven eller en der sidder lige under maven? Vi har desuden også graviditetstrusserne i et udvalg af farver, hvis du gerne vil have et par, der ikke bare er sorte eller hvide. 

         

Match dine nye trusser med en flot BH

En amme BH kan være god at anskaffe sig allerede under graviditeten. I takt med at din mave vokser vil du formentlig automatisk også vokse omkring brystet. Du vil sandsynligvis opleve, at dine normale BH’er på et tidspunkt under din graviditet begynder at stramme, gnave eller generelt sidde dårligt. En amme BH er ofte lavet i et blødt, elastisk materiale og uden bøjle, således at du nærmest ikke mærker, at du har en BH på. Fordelen ved en amme BH er desuden, at mange ofte kommer med ekstra længde, så du kan justere den til de forskellige stadier i din graviditet. 

På vores side med amme BH’er kan du se et bredt udvalg af BH’er, som både kan bruges til ventetiden inden og efter den nye lille verdensborgers ankomst. Du vil endda kunne finde BH’er der matcher trusserne her på siden. 

       

Hvorfor skal du købe graviditetsundertøj hos Pixizoo?

Her hos Pixizoo har vi sørget for et udvalg, så der er 

Det er ikke altid lige til at vide, hvilken størrelse graviditetstrusse man står og skal bruge. Derfor kan det nogen gange være en smart at bestille flere størrelser hjem, så man kan finde den der passer bedst. Fordelen ved at købe her hos os er, at vi kan tilbyde dig som kunde ubegrænset returret. Dette betyder, at du har mulighed for at returnere en vare tilbage til os, selvom der måske er gået lang tid. Dog så længe varen er ubrugt, i original emballage og en vare vi stadig lagerfører. 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du mere end velkommen til at henvende dig vores kundeservice på tlf. 88 88 74 15 eller på email: [email protected].