BLACK WEEK | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (39)
Pris
 1. kr89
  kr359
Alder
 1. 0-2 mdr. (1)
 2. 0-6 mdr. (1)
Materiale
 1. Bomuld (9)
 2. Økologisk Bomuld (11)
Mål
 1. 80 x 80 cm (2)
 2. 80 x 100 cm (6)

Vinter & Bloom

Er du til bløde tekstiler i god kvalitet, der er inspireret af de skandinaviske tendenser inden for design? Så er produkterne fra Vinter & Bloom helt sikkert noget for dig! Her på siden finder du et udvalg af de søde og fine tekstiler, der passer ind i de fleste hjem. God fornøjelse her på siden! 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Om Vinter & Bloom

Vinter & Bloom er et svensk mærke, der i deres design lader sig inspirere af de skandinaviske årstider – den varme sommer, det farverige efterår og den glitrende sne om vinteren. Alt sammen noget, som er utroligt smukt og kendetegner årstiderne. Brandets mission er, at hvad end du som forældre leder efter ting til indretningen eller et tæppe til gåturen, så har årstiderne sat sit præg på designet. 

 

Her hos Pixizoo er vi vilde med de lækre produkter fra Vinter & Bloom, og kan klart anbefale én af de fine tekstiler til dit (kommende) barn. 

 

Nordisk design

Da produkterne fra Vinter & Bloom er inspireret af de skandinaviske årstider, har de også et nordisk design. Et design hvor ”less is more”. Farverne er afdæmpede og fine, som passer ind i de fleste hjem. Designet er enkelt og stilrent, og udtrykker ro og harmoni – noget ethvert lille barn har brug for i deres omgivelser. 

 

Det nordiske design er blevet utroligt populært de sidste år, og med god grund. Det nordiske look giver rene linjer og et afdæmpet udtryk i indretningen.

 

Er du også vild med de nordiske tendenser inden for indretning, så vil du elske produkterne fra Vinter & Bloom. 

 

Søde og lækre tæpper

En nyfødt baby, der har været vant til mors varme og trygge mave, har brug for ekstra meget nærhed og trygge omgivelser det første lange stykke tid. Her kan de søde babytæpper fra Vinter & Bloom hjælpe med at skabe de helt rigtige omgivelser. Pak din lille guldklump ind i ét af de bløde tæpper – det er både hyggeligt og giver de trygge omgivelser, barnet har brug for. 

 

Et tæppe fra Vinter & Bloom kan også være en super god idé til at putte i barnevognen eller klapvognen, når det er ekstra koldt udenfor. Læg tæppet oven på madrassen i barnevognen eller direkte i klapvognen, og læg derefter dit barn ovenpå med en lækker dyne. Det giver ekstra varme og isolation nedefra, så dit barn ikke bliver koldt eller fugtigt. 

 

Se også vores andre flotte og bløde babytæpper.

 

Køb Vinter & Bloom hos Pixizoo

Når du handler hos Pixizoo, har du de bedste betingelser inden for en tryg og god handel. Vi giver dig ubegrænset returret, for vi ved godt det kan være svært at nå en tidsfrist, når man har små børn. 

Hvis du finder varen et billigere et andet sted før eller efter du har lagt din ordre, så har vi prisgaranti og prismatch. Vi vil nemlig gerne sikre, at vi tilbyder dig den bedste pris på markedet. 

Så køb de lækre tekstiler fra Vinter & Bloom her på siden, og vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste shopping oplevelse! 

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, hvis du har spørgsmål. God fornøjelse!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×