• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Cykelstole

Cykelstolen som passer til dig 

Når du skal ud og købe cykelstol, er det vigtigt, at du vælger den rigtige stol – ikke kun til dig – men også den stol, som dit barn sidder bedst i, og som sidder godt på din cykel.  

Inden du begynder at cykel med dit barn i en cykelstol, så er det vigtigt, at dit barn har lært at sidde selv. Som hovedregel siger man, at børn kan begyndt at sidde selv fra de er 9 måneder.  

Nogle stole kan monteres foran på cyklen, andre kan monteres bagpå. Man kan også få en model, som kun kan monteres på herrecykler, da den monteres direkte på stellet. Det mest brugte er at montere stolen bagpå cyklen. De fleste synes, at det er meget behageligt at have den ekstra vægt fra barnet bagpå cyklen, da det ikke påvirker cyklens manøvreringsevner i samme grad, som hvis man placerer barnet foran på cyklen. Når man har stolen monteret bagpå giver det ofte også den mest behagelige oplevelse for barnet, da der er plads til både arm- og ryglæn, uden at du skal bekymre dig om plads til både barn og cykelhjelm.

 

Gode råd til sikkerhed på cyklen 

Når du skal have børn med på cyklen – hvad enten det er et eller to børn – så er det vigtigt, at hvert barn har sin egen cykelstol eller siddeplads, hvor barnet kan blive spændt fast. Start den gode vane med at bruge cykelhjelm så tidligt så mulig. Så sikre du, at dine børn altid er godt beskyttet under cykelturen. 

 

Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du køber en cykelstol med fodhvilere, som er udstyret med remme til at spænde fødder fast. Så undgår du, at dit barn kan få fødderne ind i hjulet eller i klemme andre steder på cyklen. De anbefaler desuden at: 

-      stolen er udstyret med enten en Y- eller H-sele, så du kan spænde dit barn sikkert fast 

-      stolen kan spændes fast til stellet – også når stolen er monteret bagpå 

-      stolen skal passe til både dit barn alder og vægt

 

Det er vigtigt, at dit barn prøver stolen for at sikre, at lige præcis dit barn sidder godt i den pågældende stol. 

 

Op på cyklen og af sted 

Når du har fundet den rette cykelstol til dig og dit barn, så er det bare med at få den monteret på cyklen og af sted. Med dit barn spændt sikkert fast er stolen er nem løsning, når alle skal af sted på cykel. Stolen kan nemt flyttes fra en cykel og til en anden. Men cykelstolen har du mulighed for at tage dit barn med ud i trafikken på sikker måde, som på samme tid er tryg for dit barn, da det sikker tæt på dig i stolen. 

 

Lad cykelstolen komme til dig 

Hos Pixizoo har vi nemt og hurtig levering. Hvis du bestiller for mere end 699 kr. får du tilmed din cykelstol leveret gratis. Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med dit valg af stol. De er også altid klar til at modtage en mail. Klik din stol hjem i dag, så du og dit barn sammen kan komme ud og blive tryg ved trafikken sammen.