• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (2)
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
699,00
999,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Universal Ståbræt - Black
  Bumprider
  Universal Ståbræt - Black
  699,00 DKK
  Lagerstatus
 • Søskendebræt Med Sæde - Sort
  Bumprider
  Søskendebræt Med Sæde - Sort
  999,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Ståbræt til vogne

Ståbræt til barnevogne

Med et ståbræt eller søskendesæde til jeres barnevogn kan alle let komme med på tur. Et ståbræt til barnevognen giver nemlig endnu en plads eller et ekstra sæde til barnevognen. Du kan med et ståbræt trille en tur med din baby og samtidig have storesøster eller storebror med. Når dit store barn bliver træt af at gå, kan barnet stille sig på sit søskendebræt eller sætte sig til rette på sit søskendesæde og få et lille hvil. Her kan barnet stå godt og sikkert, og du kan fortsætte turen. Et ståbræt er smart og praktisk tilbehør til barnevognen eller klapvognen og uundværligt, når du har flere børn, som skal transporteres samtidig. 

 

En tur med plads til alle

Du kan finde ståbræt til både din barnevogn og din klapvogn, og der findes mange forskellige muligheder, så der er noget for enhver smag. Med et ståbræt eller søskendesæde til barnevogn/klapvogn har du en aflastning til storebror eller storesøster, hvis benene pludselig bliver meget trætte. Det er ligeledes en mulighed for at gøre turen en lille smule sjovere. 

 

Mange gode muligheder

Vi har flere forskellige muligheder til dig, der er på udkig efter ståbræt eller søskendesæde til barnevogn eller klapvogn. Vi har både det klassiske ståbræt, som du kan montere efter vognen, men vi har også ståbræt, hvor der er monteret et sæde, så dit barn kan sidde ned undervejs. På flere at disse modeller er sædet aftageligt, så du har mulighed for at tage sædet af, hvis du skal på en tur, hvor det ikke er nødvendigt, eller hvis dit barn ikke har behov for sædet længere. Du får således to løsninger i én.

De fleste ståbræt har to hjul for at give mest mulig stabilitet, og de er udstyret med solide hjul med god affjedring og har en overflade, som hjælper dit barn til at stå mere fast undervejs. Når du ikke bruger brættet, kan du enten klikke det af eller folde det op afhængigt af modellen.  

Nogle ståbræt er universelle og passer til de fleste vognen, mens andre ståbræt passer til en specifik klapvogn eller barnevogn og eller er tilpasset til et mærke. Du kan finde disse oplysninger ved at klikke på et givent produkt og læse den enkelte produktbeskrivelse. Husk også at tjekke kapaciteten i forhold til vægt. 

 

Hvor gammel skal dit barn være for at bruge et ståbræt?

Hvor gammelt dit barn skal være for at kunne stå på et ståbræt eller sidde på et søskendesæde er meget individuelt og afhænger af, hvilken løsning du vælger til jeres barnevogn eller klapvogn. Vælger du et ståbræt, skal barnet kunne stå selv og have en fin balance. For de fleste familier passer det med, at de store søskenden i 2-4 års alderen har stor glæde af at bruge et ståbræt eller et søskendesæde. I denne alder er barnet stort nok til selv at gå ved siden af vognen, men det kan samtidig have brug for et hvil undervejs, som kræver en ekstra stå- eller siddeplads.

 

Søskendebræt

Det er ikke altid let pludselig at blive den store og skal opgive sin plads i barnevognen eller i klapvognen til en anden. Det er ikke alle børn, som med det samme accepterer deres nye plads på turen. Prøv at gøre den nye plads på ståbræt eller søskendesæde til noget nyt og spændende, så der ikke bliver kamp om pladsen i barnevognen. Du kan for eksempel kalde den nye plads for et storebrorbræt eller storesøsterbræt og herved give dit store barn en følelse af både at være den store og at få lov til noget helt særligt.

Hvis du har to børn, som aldersmæssigt er meget tæt på hinanden, er der værd at overveje at få en søskendevogn. Især hvis du tænker, at et ståbræt ikke passer til jer og jeres hverdag. Så kan du i stedet for et ståbræt til barnevogn eller klapvogn vælge en søskendevogn, hvor der er plads til begge børn.

 

Har du brug for hjælp til at vælge et søskendesæde eller et ståbræt?

Hos Pixizoo vil vi gerne hjælpe dig med at gøre din hverdag med børn lettere og sjovere. Vi ved, hvad en børnefamilie har brug for i en travl hverdag. Hvad enten du mangler et ståbræt, et søskendesæde eller en anden løsning, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har også meget andet udstyr til barne- og klapvognen, for eksempel barnevognshandsker, regnslag, barnevognspuder og meget andet. Du finder vores store udvalg af tilbehør til vogne her.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det produkt, som passer bedst til dig og dine behov. Derfor er vi altid klar til at vejlede dig både ude i vores butikker og via vores kundeservice. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon 88 88 74 15, eller du kan sende en mail til kundeservice@pixizoo.dk.