• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder
Relevans
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
324,00
449,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Snøgga Mini kørepose - autumn gold
  Outlet
  Cybex
  Snøgga Mini kørepose - autumn gold
  324,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Snøgga Mini kørepose - river blue
  Outlet
  Cybex
  Snøgga Mini kørepose - river blue
  449,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Kørepose til autostol

Hvorfor skal jeg vælge en kørepose til autostolen?
Der er mange, der benytter deres børns store overtøj i bilen, dette giver også mening i forhold til kulden. Det kompromisser dog sikkerheden for dit barn, skulle en ulykke ske. Da overtøj jo er forholdsvist stort, betyder dette, at der vil være længere mellem dit barn og selen (hvis selen er uden på overtøjet). Det betyder at ved en kollision, vil dit barns krop skyde frem, indtil det rammer selen, da overtøjet vil være blødt. Dette kan skade dit barns ryg og nakke samt indre organer. Derfor anbefaler Pixizoo en smart kørepose til autostolen, og så sidder de jo, også og hygger sig rigtigt i deres egen lille puppe!

Sikkerhed og varme
Det er vigtigt, at de små har det varmt nok i den kolde tid, det er også vigtigt, at de sidder ordentligt fastspændt i deres autostol. Disse ting er ofte modstridende, da det kræver stort varmt tøj for at holde sig varm i den kolde tid. Dette betyder at dit barns sikkerhed ikke vil være den samme. Du kan få mange smarte køreposer til autostole, der med garanti passer dit behov, alt imens du holder trolden varm og sikker. Du skal huske, at ligesom dit barn vokser ud af deres autostol, så vil de også, skulle have en ny kørepose til autostolen, der passer den nye. Da køreposer til autostole der kan rumme et barn på 0-18 kg., Ikke vil være det samme som til 9-18kg.

Alternativer for køreposer til autostolen
En kørepose til autostole er en luksus, men ikke en nødvendighed, og der findes nogle gode alternativer til den innovative sjæl. Der er dog ikke noget som et produkt, der er bygget til formålet, derfor har vi dog alligevel samlet nogle ideer til, hvad du kan køre i stedet for en kørepose til autostolen.

1. Dit barn kan have en almindelig jakke på, og så kan du komme et tæppe over dem eller pakke dem ind i et.
2. En bilvarmer til at varme bilen med, så der kan være lunt og lækkert
3.  Til sidst kan I give dem deres overtøj omvendt på, efter I har givet dem sele på.

Fordelen ved en kørepose til autostolen er dog, at man kan tage autostolen med ind og pakke dem ind indenfor, så de aldrig får kulden at føle! Hvor man med de andre løsninger kan være nødsaget til at ordne tingene ude i bilen, og derfor måske skal have overtøjet af dem.

Lækkert udvalg hos Pixizoo
Er du også blevet solgt, på ideen om din lille guldklump i sin egen lille trykke puppe, når I skal ud at køre? Så tilbyder Pixizoo et lækkert udvalg af køreposer til autostolen, dertil har vi også mange fremragende mærker indenfor autostole fx Britax römer og meget mere. Du finder med sikkerhed den kombination, du mangler til din bil. Er der stadig et på ubesvarede spørgsmål? Så frygt ej, vores kundeservice svarer dem med glæde på Tlf.: 88 88 74 15 eller kundeservice@pixizoo.dk vi ser i hvert fald frem til at høre fra jer!