• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Britax Römer autostole

Römer autostole – en god investering

Siden udviklingen af de første Römer autostole i 1966, har børnenes sikkerhed været den største prioritet. Derfor er det et kompetent personale, i form af designere og ingeniører, som arbejder dagligt på, at forbedre sikkerheden, designet og teknologien i produkterne. Således det lever op til deres mål, hvor kvaliteten og sikkerheden skal være i top. Virksomhedens vision er at skabe en sikrere fremtid. Römer autostole er nogle af de mest populære produkter i Danmark, og er godkendt efter EU's højeste standarder inden for området. Derudover tilbyder Pixizoo nogle af de bedste Römer autostole, som har lækre funktioner, hvor sikkerheden som sædvanlig er i højsædet. 

Sikkerheden ved en 5-punktssele

Römer autostole er produceret med en 5-punktssele, hvilket er en utrolig sikker måde, at sikre dit barn i en autostol. Det skyldes, at den holder den lille sikkert og fast i en beskyttende position i stolen. Hvis det utænkelige skulle ske, og I involveres i et sammenstød fordeler selen sammenstødets kraft på tværs af 5 punkter, to på skulderene, to på hofterne og ét hvor selen spændes fast mellem benene. Römer autostole giver den bedste beskyttelse mod sammenstød fra alle retninger, således dit barn bliver skånet på bedste vis. Derudover er der fokus på, at Römer autostole yder den højeste sikkerhed for dit barn. Derfor var de involveret i den første lovgivning om sikkerhedsgodkendelse, og udviklede den første Isofix autostol, for at gøre installationen lettere for forældre. Isofix findes nu i alle nye biler og er integreret i de nye sikkerhedsregler (i-Size).

Römer autostole – testet for at sikre den højeste standard

Hos Pixizoo tilbyder vi Römer autostole, hvilket altid lever op til den højest mulige sikkerhedsstandard. Den høje standard Römer autostole har, skyldes bl.a. at de i 2017 lancerede et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-test- centre for børnesæder på verdensplan. Derfor har de, som de første på markedet, en fantastisk intern dynamisk test. De producerer også andre produkter som eksempelvis klapvogne. Disse produkter bliver også grundigt testet for forskellige klima-, temperatur-, vejr- og vejforhold.

Brug for rådgivning?

Det er en stor beslutning at vælge den Römer autostol, som passer bedst til dit barns behov. Så hvis du har nogen form for spørgsmål, står vores altid søde og imødekommende kundeserviceteam til rådighed for dig.