WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Lagerstatus
 1. På lager (12)
 2. Forlænget leveringstid (11)
Mærke
 1. BABY DAN (11)
 2. BÉBÉ JOU (1)
Pris
 1. kr44
  kr1149

Baby Dan Badekar

Med vores lækre og varieret udvalg af Baby Dan badekar vil dit barn have en hyggelig badetid, som giver komfort og støtte. På denne side finder du vores samlet udvalg og tilsvarende tilbehør som badekarstativ, stor balje med prop, bademåtte, badestol, badesæt, badeslag, vaskefad og meget mere. Vi har forskellige varianter – så du kan vælge lige det, dit barn har behov for.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Baby Dan badekar – Børnevenlige og lave priser
Baby Dan badekar er et must i et børnehjem, og her sikrer vi, at du får produkterne i topkvalitet og gode priser. Når den lille skal i bad, kan du med fordel bruge vores Baby Dan badekar, som skaber hyggelige stunder på badeværelset. Her på siden har vi forskellige varianter i forhold til farve, størrelse og mål. De er hygiejniske og nemme at holde rent – her er fordelen også, at badekarrene produceres i børnevenlige materiale uden PVC og skadelige stoffer. Hertil kan du også supplere dit køb med tilbehør til badet. Det kan være en badestol, som giver støtte og formindsker besværet i at holde babyen med den ene hånd. Det kan også være en skridsikker bademåtte, som gør, at det ikke bliver glat i badet. Efter badet kan dit barn benytte sig af vores Baby Dan badeslag og poncho, som er lavet af 100 % bomuld, til at tørre sig i.

 

Lækker kvalitet og høj grad af komfort
Når du er forælder er et badekar et af de mest basale produkter. Vi tilbyder disse Baby Dan badekar, som er funktionelt på mange måder, og produceres i høj kvalitet. Lige netop dette brand er et godt valg, hvis du som forælder lægger vægt på sikkerhed, kvalitet og design. Producenten har sørget for at teste badekarrene, således de lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Til badet kan du også købe tilhørende produkter som badetøj og badeartikler.


Hvilket Baby Dan badekar skal du vælge?
Med vores store udvalg af Baby Dan badekar kan det være svært at vælge – og derfor vil vi komme med nogle praktiske informationer, som kan hjælpe dig med at træffe beslutningen. Til dit spædbarn har vi vores hvide Baby Dan badekar med enkel design. Det er et standard badekar, som kan fyldes med max 14 liter. Dette produkt er simpelt og passer til dem, der foretrækker det enkle. En anden mulighed er vores Lucky Quotes og Wally Whale, som skiller sig ud med designet. Her er der mere plads til leg, og kan rumme 35 liter. Til de større børn er der Baby Dan badekar 90 l med plads til to børn. For rummelig størrelse og komfort anbefaler vi vores populært sammenfoldeligt badekar med skammel og indbygget termometer. Med dette er der mulighed for at gemme badekarret, når der kommer gæster på besøg.

Prisgaranti og prismatch
Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af børneprodukter, og du får med prismatch, så vi kan være sikre på, at du får den billigste pris til dato. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores produkter, er du velkommen til at kontakte os – både på mail [email protected] og på telefon 88 88 74 15. Vidste du godt, at du også kan blive en del af Pixizoo Plus Medlem, hvor du blandt andet kan få fordele som gratis fragt, optjening af bonus point, 4 års reklamationsret, konkurrencer og meget mere. Der er ingen binding under medlemskabet.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×