Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Babynest

Babynest

Babynest, babyrede og sengeomsvøb

.. Kært barn har mange navne, og babynesten er i løbet af de seneste år gået hen og blevet utrolig populær blandt spædbørnsforældre. Det er der flere gode grunde til, og en af dem er, at babynesten hver dag letter hverdagen for mange familier med småbørn. Den alsidige babynest kan bruges i tremmesengen, barnevognen, på gulvet, sofaen og mange andre steder. Grundet dens lette vægt, er den også nem at have med på farten, og giver babyen en tryg base, når man er ude.

» Læs meget mere om babynest og de mange fordele her

Babynest - tryghed for din baby

En babynest er de sidste par år blevet utrolig populær, og det er der flere grunde til. Den er gået hen og blevet en næsten uundværlig hjælp i livet med spædbørn. Babynesten, som navnet indikerer, danner en form for rede omkring spædbarnet, som derfor vil føle sig mere tryg og sikker. Selve babynesten er en blød og komfortabel madras med integreret kant, hvilket sikrer, at babyen ligger blødt og sikkert. Vigtigst af alt, sørger kanten for, at barnet ikke kan trille ud, så man kan som forælder være helt tryg. De fleste babynest har en justerbar snor, hvor størrelsen på babynesten kan indstilles og på den måde tilpasses barnet i takt med, at det vokser.

Men fra hvornår og hvor længe kan en babynest bruges? En babynest kan bruges fra fødslen og typisk indtil babyen er 5-6 måneder, dog afhænger brugstiden af, hvor hurtigt ens barn vokser.

Sådan bruger du din babynest

På gulvet

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man lader sin baby ligge på maven så meget som muligt i barnets vågne timer, da babyen her træner vigtige dele af skulder, nakke og ryg. En babynest kan sagtens være en træningsmakker, for lægges barnet med hovedet og overkroppen hen over babynestens side, kan han eller hun følge med i, hvad der sker og samtidig træne overkroppen. Babynesten sørger også for, at man som forældre har styr på den lille. De lærer hurtigt at møffe, kravle og trille, og ved at placere barnet i en babynest på gulvet, har man styr på ham eller hende.

I sofaen

Lægger man barnet direkte i sofaen, er der en risiko for, at barnet kan trille ud over kanten og ned på gulvet. Bruges babyreden, undgår man, at ens barn triller ned. Det giver en enorm ro og ikke mindst frihed for forældrene, som derfor ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt babyen ligger sikkert nok.

I tremmeseng

I barnets første levetid, vil tiden i moderens mave være savnet. Verden føles stor og uoverskuelig, og de fleste babyer foretrækker faktisk at ligge trængt. Tremmesengen vil muligvis virke fremmed og stor, og til trods for svøb, tæpper og bamser, ikke særlig tryg. Derfor kan babynesten bruges til at formindske en stor og uoverskuelig tremmeseng, så barnet fornemmer tryghed og nærvær. Det beroliger og giver en bedre søvn til både baby og forældre.

I sengen

I de første måneder af barnets levetid, ønsker alle nybagte forældre at være så tætte på deres nyfødte baby som overhovedet muligt – også i de sovne timer. Alligevel undlader mange at lade deres baby sove i forældresengen på grund af risikoen for at rulle over barnet. Med en babynest kan babyen sove sammen med forældrene i deres seng, da den stabile kant sørger for, at babyen bliver på sin side og forældrene på deres. På den måde opnår man et tæt nærvær, hvor man trygt kan tilbringe endnu mere tid med sit barn.

På tur

En baby elsker tryghed. Og følelsen af tryghed affødes oftest af noget bekendt. Ved at tage babynesten med over alt, kan du være sikker på, at dit barn altid føler en vis form for tryghed. En babynest er grundet sin lette vægt, nem at have med på tur og sikrer, at man altid har en velkendt base med. Er det ferie, weekendbesøg eller blot en dagstur, vil en babynest med garanti være med til at skabe trygge rammer for din baby, selv når I befinder jer på et ellers ukendt territorium. Når liften bliver for lille og barnevognen er for stor, kan babynesten med fordel bruges i barnevognen for at gøre den mindre og mere tryg. 

 

Læs kundeanmeldelse af Done By Deers Babynest her

Priserne er helt i bund og servicen helt i top

Her i Pixizoo har vi et særdeles stort udvalg af forskellige babynests – og så endda til markedets bedste priser. Vores mission er at gøre hverdagen nemmere for forældrepar i hele landet, og vi bestræber os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Så skulle du mangle en babynest, som sikrer, at dit barn ligger trygt og rart, så finder du med garanti det, du søger hos Pixizoo. Vores modeller fås i flere forskellige farver, så uanset om du ønsker babynests i de mest typiske drenge- og pigefarver, eller en mere kønsneutral udgave, som du eventuelt kan genbruge, når det næste barn kommer, så finder du det her.

 

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på telefonnummeret: 88 88 74 15, eller på [email protected] Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×