Få et uforpligtende tilbud her

Babynest

Babynest

Babynest, babyrede og sengeomsvøb

.. Kært barn har mange navne, og babynesten er gået hen og blevet utrolig populær de sidste par år. Det er der flere gode grunde ting, og en af dem er, at babynesten hver dag letter hverdagen for mange spædbørnsfamilier. Den fantastiske babynest kan bruges i tremmesengen, barnevognen, på gulvet, sofaen og mange andre steder. Grundet den lette vægt, er den nem at have med på farten, og giver babyen en tryg base når man er ude.

Men fra hvornår og hvor længe kan en babynest bruges? En babynest kan bruges fra fødslen og typisk indtil babyen er 5-6 måneder, dog afhænger brugstiden af hvor hurtigt ens barn vokser.

God fornøjelse med din nye ven!

» Læs meget mere om babynest og de mange fordele her

Babynest - tryghed for din baby

En babynest er de sidste par år blevet utrolig populær, og det er der flere grunde til. Den er gået hen og blevet en næsten uvurderlig hjælp i livet med spædbørn. Babynesten, som navnet afslører, danner en form for rede omkring spædbarnet, som vil føle sig mere tryg og sikker. Selve babynesten er en blød og komfortabel madras med integreret kant, hvilket sikrer at babyen ligger blød og sikkert. Kanten sørger for at barnet ikke kan trille ud, så man kan som forældre kan være helt tryg. De fleste babynest har en justerbar snor, hvor størrelsen på babynesten kan indstilles, og på den måde tilpasses barnet mens det vokser.

Babynest på gulvet

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man lader sin baby ligge på maven så meget som muligt i barnets vågne timer, da babyen her træner vigtige dele af skulder, nakke og ryg. En babynest kan sagtens være en træningsmakker, for lægges barnet med hovedet og overkroppen hen over babynestens side, kan han eller hun kunne følge med i hvad der sker og samtidig træne overkroppen. Babynesten sørger også for, at man som forældre har styr på den lille. De lærer hurtigt at møffe, kravle og trille, og ved at placere barnet i en babynest på gulvet, har man styr på ham eller hende.

Babynest i sofaen

Lægger man barnet direkte i sofaen, er der en risiko for at barnet kan trille ud over kanten og ned på gulvet. Bruges babyreden, undgår man at ens barn triller ned. Det giver en enorm frihed for forældrene, at man ikke behøver at bekymre sig om babyen ligger sikkert nok.

Babynest til tremmeseng

I barnets første levetid, vil tiden i moderens mave være savnet. Verden føles stor og uoverskuelig, og de fleste babyer foretrækker faktisk at ligge trang. Tremmesengen vil muligvis virke fremmed, stor og til trods for svøb, tæpper og bamser, ikke særlig tryg. Derfor kan babynesten bruges til at formindske en stor og uoverskuelig tremmeseng, så barnet fornemmer tryghed og nærvær. Det beroliger og giver en bedre søvn til både baby og forældre.

Babynest til sengen

Alle forældre vil være tætte på deres nyfødte babyer, men undgår at lade babyen sove i forældresengen på grund af risikoen for at rulle over barnet. Med en babynest kan babyen sove sammen med forældrene i deres seng, da den stabile kant sørger for at babyen bliver på sin side og forældrene på deres. På den måde opnår man et tæt nærvær, hvor man trygt kan tilbringe endnu mere tid med sit barn.

Babynest med på tur

En baby elsker tryghed. Og tryghed er oftest noget man kender. En babynest er grundet sin lette vægt, nem at have med på tur og sikrer at man altid har en velkendt base med. Er det ferie, weekendbesøg eller blot en dagstur, vil en babynest med garanti skabe trygge rammer det nye sted. Når liften bliver for lille, og barnevognen er for stor, man babynesten bruges i barnevognen for at gøre denne mindre og mere tryg. 

 

Læs kundeanmeldelse af Done By Deers Babynest her