Spar 30% på vejl. pris* som Pixizoo Plus medlem | Kode: pp30

Babynest

Babynest

Babynest, babyrede og sengeomsvøb… Kært barn har mange navne, og babynesten er, i løbet af de seneste år, gået hen og blevet utrolig populær blandt spædbørnsforældre. En babynest letter hverdagen for mange familier med småbørn. Den alsidige babynest kan bruges i tremmesengen, barnevognen, på gulvet, sofaen og mange andre steder. Grundet dens lette vægt, er den også nem at have med på farten, og giver babyen en tryg base – selv på udebane. Se vores store udvalg af lækre babynests herunder.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvad er en babynest?

En babynest er de sidste par år blevet utrolig populær, og det er der flere grunde til. Den er blevet en næsten uundværlig hjælp i livet med spædbørn. Babynesten, som navnet indikerer, danner en rede omkring spædbarnet, som derfor vil føle sig mere tryg og sikker. Selve babynesten er en blød og komfortabel madras med integreret kant, hvilket sikrer, at babyen ligger blødt og sikkert. Vigtigst af alt, sørger kanten for, at barnet ikke kan trille ud, så du som forælder kan være helt tryg.

De fleste babynest har en justerbar snor, hvor størrelsen på babynesten kan indstilles og tilpasses barnet. En babynest kan bruges fra fødslen og typisk indtil babyen er 5-6 måneder, dog afhænger brugstiden af, hvor hurtigt ens barn vokser. Dem der bragte denne tendens med til Danmark fra Sverige er det populære brand Filibabba. Se vores udvalg af Filibabba babynest her.

  

Forskellige anvendelsesmuligheder i hjemmet

Lægger man barnet direkte i sofaen, er der en risiko for, at barnet kan trille ud over kanten og ned på gulvet. Bruges babyreden, undgår man, at barnet triller ned. Det giver en enorm ro og ikke mindst frihed for forældrene, som derfor ikke behøver at bekymre sig om, hvorvidt babyen ligger sikkert nok. 

I barnets første levetid, vil verden føles stor og uoverskuelig for den lille, og de fleste babyer foretrækker faktisk at ligge trængt. Tremmesengen kan virke fremmed og stor for din baby – her kan babynesten bruges til at formindske tremmesengen, så barnet fornemmer tryghed og nærvær.

Mange forældre undlader at lade deres baby sove i forældresengen på grund af risikoen for at rulle over barnet. Med en babynest kan guldklumpen sove sammen med forældrene i deres seng, da den stabile kant sørger for, at babyen bliver på sin side og forældrene på deres.

 

Tag babynesten med på tur

En baby elsker tryghed, som ofte kommer fra noget velkendt. Ved at tage babynesten med over alt, kan du være sikker på, at dit barn altid føler en vis form for tryghed. En babynest er grundet sin lette vægt, nem at have med på tur og sikrer, at man altid har en velkendt base med. Er det ferie eller blot en dagstur, vil en babynest med garanti være med til at skabe trygge rammer for din baby, selv når I befinder jer på udebane for dit barn.

Se desuden vores artikel om babynesten på Pixizoo Magasin

Har dit barn svært ved at falde til ro? Så kan du med fordel se vores store udvalg af bæreseler, som også kan være med til at skabe en tryg atmosfære for barnet. 

 

Altid et godt tilbud på babynests hos Pixizoo

Her i Pixizoo har vi et særdeles stort udvalg af forskellige babynests – og så endda til markedets bedste priser. Vores mission er at gøre hverdagen nemmere for forældrepar i hele landet, og vi bestræber os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som den vi selv ønsker at få. Så skulle du mangle en babynest, som sikrer, at dit barn ligger trygt og rart, så finder du med garanti det, du søger hos Pixizoo.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×