Se vores store julegaveguide | Shop løs her >

Babysko

En babys hud er tynd og derfor meget sart, når de er helt små. Dette gælder også deres søde små fødder. Babysko er designet til at beskytte de små fusser bedst muligt og hjælpe dem med til en dag at tage de første skridt. Vi har babysko i flere populære mærker som f.eks. Pom Pom, Bundgaard og mm.
  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Hvornår er der behov for dem

Når børn bliver født består deres skelet mest af brusk. Dette betyder at de, og derfor også deres små babyfødder, er bløde og sarte. Men så tænker du sikkert “hvornår er det tid til at bruge babysko?”. At de små fusser luftes i længst tid er bedst. Når babyen begynder lære at holde balancen, er det en god ide at det er med bare tæer. De får en bedre fornemmelse af den faste grund, og de bruger de små tæer til at “gribe sig fast” i gulvet. Derfor har babysko tynde såle og lavet af blødt matriale. Med en tynd sål kan de bedre fornemme gulvet og derved lettere lære at holde balancen. Wheats behagelige termo hjemmesko er netop designet, med en tynd sål og af blødt og lækkert matriale. Med et par babysko fra Wheat, vil dit barn være godt klædt på til at lære at gå. 

   

Hvad skal et par babysko kunne?

Når de begynder at få et bedre tag på balancen eller i skal ud et sted, hvor der er brug for et par babysko kan vi hjælpe. Men hvad skal du vide når du køber dit barns første par sko? Det at skoen passer er vigtigt. Vi ved selv at et par sko der ikke passer, er ikke behagelige at have på. Det samme gælder for dit barns begyndersko. Skoene må ikke klemme eller sidde for løst. En god huske regel: der skal være plads til en lillefinger mellem fodryggen og fronten. Bundgaard laver flotte babysko, som både sidder behageligt på dit barns fødder, og giver den nødvendige støtte

   

Fødderne udvikler sig hurtigt

Børn vokser en del i de første par år af deres nye liv. Derfor er det vigtigt, at de kan vokse i deres babysko. Et par babysko med 1 til 1.5 cm voksetillæg, giver de små fødder god plads til at vokse. Imens fødderne vokser, er det også vigtigt at de får den rette støtte. En fast hælkappe, giver præcis den støtte de bløde ankler har brug for. PomPom er kendt for at lave gode og flotte sko til både babyer og børn. I vores sortiment kan du finde flere flotte PomPom babysko i flotte farver, mønstre og matrialer.

Når babyens hud også er så sart, er det vigtigt den kan ånde. Det er vigtigt at babyskoene er lavet i åndbart materialer. Når de små endelig begynder at gå, er det en del skridt de egentlig får taget. Derfor er det vigtigt at de kan ånde, så de ikke får fugtige fødder eller fodsvamp.