SPRING SALE  Spar 10% EKSTRA* på shoppen | Se mere her

Lagerstatus
 1. På lager (17)
Pris
 1. kr267
  kr1195

Bæreseler

Bæreseler er meget fordelagtige at have med på tur eller i hjemmet, så du har hænder og arme fri til at lave andre ting. Udover at være praktisk, giver en bæresele god og tæt kontakt til barnet, hvilket vil have en tryghedsskabende effekt og skaber et godt bånd mellem forældre og barn. Vi tilbyder en lang række bæreseler, så du kan finde den rette for dig

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvornår kan jeg benytte bæreseler?
De fleste bæreseler kan bruges helt fra barnet er nyfødt. Her kan blandt andet LILLE BABY og Babybjørn bæresele anbefales – Du kan også få tilbehør til. Nogle seler kan fås med 360, så kan du bruge bæreselen i 4 positioner; med barnets ansigt mod dit bryst, med barnets ansigt ud mod verden, med barnet hvilende på hoften og med barnet på ryggen.

De er utrolig praktiske, når man skal ud på aktive ture, eller ned at handle. Med bæreseler behøver du ikke at bekymre dig, om at skulle transportere rundt på en barnevogn eller klapvogn. Dette kan give en stor frihed. Udover at de er praktiske, når man skal ud, så kan de altså også benyttes imens man laver husligt arbejde, på denne måde er din guldklump altid rundt med dig!

Når barnet er mellem 0-4 måneder, skal du bære barnet med ansigtet mod dit bryst. Når barnet er 4 måneder plus, kan du vende barnet med ansigtet ud mod den store hvide verden.

Hvorfor bæreseler?
Fordelen ved en bæresele er, at risikoen for at gøre noget forkert er minimal. Derudover skal du ikke stå og balancere med barnet, da du kan overstå det meste af monteringen før du sætter barnet i en bæresele.

De kan også være gode, når man vil hurtigt samt gnidningsfrit rundt. Hvorimod dette kan være besværligt med en klapvogn. Da man jo ikke skal få en klapvogn ind i bussen, eller have den på dårligt underlag osv. Derudover kan de også bruges, når du skal have dine hænder frie.

 

Seler til motionsturen
Du behøver ikke være typen, der løber for at eje en sele- dog er de bare utrolig velegnede til motionsturen. Motionsturen kan jo også indebære forskellige ting alt afhængigt af, hvem der dyrker den. For nogen er det at gå, og for andre at løbe. Her kan du altså benytte dem for at få dit barn med rundt, og samtidig ikke gå glip af noget dejlig motion. Det er jo altid hyggeligt at tage guldklumpen med ud at se verden og de elsker det!

Køb hos Pixizoo
Vi ønsker altid at give dig en fantastisk oplevelse, når du shopper hos os. Derfor er vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Er du helt vildt med fordele og gode tilbud, så tilbyder Pixizoo at give et uforpligtende tilbud på de varer, som du går og mangler, dette gør du igennem vores tilbudsformular.

 

Pixizoo tilbyder også Pixizoo Plus, som giver dig en lang række fordele hos Pixizoo såvel som samarbejdspartnere. Du kan igennem Pixizoo Plus opnå en masse rabatter hos Pixizoo samt samarbejdspartnere. Derudover er der også fri fragt for Pixizoo plus medlemmer.