3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Bagudvendt autostol

Hvis du er du på udkig efter autostole til nyfødte, er det bedste valg en bagudvendt autostol. Hos os har vi et håndplukket udvalg af de mest anerkendte mærker, så du trygt kan sikre barnet i bilen allerede som nyfødt og årene frem. Nedenunder finder du bl.a. Römer autostole, Cybex autostole og Maxi-Cosi autostole, som alle er mærker kendt fra ‘bedst i test’.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Bagudvendt autostole er det sikre valg

Hvis du vil have den sikreste løsning til dit barn, skal du vælge en autostol som vender mod køreretningen - og det gør en bagudvendt autostol. Hvis uheldet er ude, vil en bagudvendt autostol placeret på bagsædet i bilen give den bedste beskyttelse og dermed sikkerhed for barnet. Undersøgelser viser at det er hele 5 gange mere sikkert for barnet at sidde bagudvendt fremfor fremadvendt. Det anbefales at børn sidder i en bagudvendt autostole så længe som muligt, og barnet bør først sidde i fremadvendt autostol når de er 3-4 år. Bagudvendt autostole kan nemlig klare en vægt helt op til 18 kg, og dermed passer de ind i vægtklasserne 0-18 kg og 9-18 kg. Og hvis du tror barnet sidder ubehageligt bagudvendt med sine ben, fordi det tænker du, at det ville du selv - så husk at børn som regel ikke har problemer med at sidde i bøjede positioner, da de er mere fleksible end voksne. 

Tilbehør til bagudvendt autostole 

Vi oplever at forældre fravælger bagudvendt autostole, fordi de gerne vil have øjenkontakt med børnene under kørsel, specielt hvis de kører alene med barnet. Det har vi heldigvis en løsning på, og derfor anbefaler vi at man installere et spejl på bagsædet. På den måde er sikkerheden stadigvæk i top og I får en tryg køretur sammen hvor I kan få øjenkontakt. Vi har samlet forskelligt tilbehør til bilturen for at gøre det nemt for dig, hvor du også finder et stort udvalg af de populære køreposer til autostole. Køreposerne er et godt alternativ til dyner og stort overtøj, som er både upraktisk og knap så sikre at køre med, da det betyder at barnet ikke er spændt ordentligt fast i hvis uheldet er ude. Køreposerne fra Sleepbag er fra et dansk firma, og udviklet med teknologi som sikre en konstant kropstemperatur og dermed optimal søvn - også når barnet skal bæres ind fra bilen. 

Det skal du huske ved installation af autostole

Nogle mener at bagudvendt autostole ikke er egnet til små biler, men det er ikke rigtigt - ifølge sikkerhedsreglerne skal der ideelt set være 55cm mellem barnets næse og sædet, og det kan de fleste små biler godt opfylde. En placering på bagsædet giver mulighed for en isofix montering. Hvis du er i tvivl omkring hvilken autostol du skal vælge, eller hvis du vil læse mere valget af den rigtige autostol, kan du finde det i vores guide til autostole. 

Saml dine køb i en ordre og få et godt tilbud 

Det kan hurtigt blive en dyr omgang når alle de store køb skal tjekkes af listen inden babyens ankomst. Hos Pixizoo ønsker vi at tilbyde den bedste service til alle vores kunder, og som Pixizoo Plus medlem får du altid fri fragt og gode medlemstilbud. Vi ved hvor vigtigt det er at holde sig indenfor budgettet, så hos os finder du skarpe priser som gør det lettere på pengepungen at være nybagte forældre. Vi har et stort udvalg af alt det I skal bruge til når I forlader fødegangen, og mere til, og laver I en samlet ordre, giver vi jer gerne et godt tilbud så I får den bedste rabat!