Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pris
  1. kr570
    kr1650

Bedside crib

Her på siden kan du finde lige præcis den bedside crib, der passer til jer og jeres behov. En bedside crib er til dig der gerne vil have din baby tæt på, uden at have barnet til at ligge i sengen. Her på siden kan du finde alt fra det stilrene design til det funktionelle. Rigtig god fornøjelse!  

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvorfor skal man købe en bedside crib?

En bedside crib er en seng til det lille barn, og kan derfor minde lidt om en vugge. Det smarte ved en bedside crib er, at den placeres helt op af forældrenes seng, så den fungerer som en slags forlænger. Dermed er det muligt at have sin baby sikkert og tæt på sig om natten. En sidebed til baby giver bedre søvn for alle blandt andet fordi, at man ligger på hver sin madras, og dermed skal man heller ikke bekymre sig om at komme til at rulle ind i sin baby. 

  

Sundhedsstyrelsen anbefaler dette på deres side: ”Barnet bør ikke sove mellem forældrene, men mellem den ene af forældrene og barnets seng uden risiko for at kunne falde ned mellem de to senge”. Dermed er en bedside crib en rigtig god løsning. 

  

En bedside crib er ligeledes helt perfekt til moren der ammer, da barnet er tæt på hele tiden. Som mor behøver du ikke at skulle vågne helt op for at hente babyen i sin egen seng, men kan blot amme med det samme. Det er nemt og enkelt lige at skubbe babyen tilbage i sin bedside seng for derefter at sove trygt videre.

 

Bedside cribs i forskellige designs

 

Hos Pixizoo finder du et stort sortiment at forskellige bedside cribs, som varierer i både udseende, funktioner, detaljer og materiale. Er du til et enkelt og tidløst design eller er du mere til moderne og bløde former? Skal den være nem at transportere med på tur, eller skal den hellere have multi funktionelle detaljer? Der er nok af muligheder at vælge i mellem. Vi har valgt nogle af de mest populære modeller ud, som du nedenfor kan læse mere om.

 

Babybay har lavet en elegant og stilren bedside crib, med bløde former og høj komfort. Den er nem at justere i højden helt uden brug af værktøj, så den passer til lige netop din seng. Sengen er solid og robust og kan bære en vægt helt op til 150 kg. Den har de smarte multi funktionelle egenskaber, at den kan omdannes til en bænk eller en lukket babyseng. Det er nemt og enkelt at tage den integrerede side op, så kan man hurtigt skifte mellem at have en bedside crib med åben eller lukket side, hvilket er særligt praktisk når dit barn skal til at lære at sove for sig selv i egen seng.

 

Maxi-Cosi har lavet en smart og funktionel bedside, som både kan fungere som bedside babyseng derhjemme i soveværelset, men kan også tages med på farten og bruges som rejseseng.  Den er derfor let at have med på sommerhusturene eller hvis dit barn skal på overnatning hos bedsteforældrene. Den er nem og enkel at klappe sammen, og så følger der oven i købet en rejsetaske med, som den pakkes sammen i. Sengen er lavet i bløde og behagelige materialer samt en komfortabel madras. Derudover er der en stor opbevaringskurv under sengen, hvor du kan opbevare fx bleer, bamser, tøj, ekstra sengetøj, mm. Den har fem forskellige højdejusteringer, hvilket er praktisk når den skal kobles på forskellige senge, som varierer i højden.

 

Tiny Republic Adam bedside crib er en populær og prisvenlig sideseng til baby. Den har et meget enkelt og klassisk look, som aldrig går af mode. Ved at justere den ene side kan man nemt lave den om fra sidebed til en lukket babyseng. Den har nogle smarte hjul, som gør det nemt at flytte rundt på sengen fra rum til rum alt efter behov. Sengen kan bruges indtil dit barn kan sidde op selv. 

 

Hvor lang tid kan baby sove i en side by side seng?

Langt de fleste vælger at skifte deres bedside crip ud, når barnet er ca. 6 mdr. På det tidspunkt begynder barnet at blive bedre motorisk. Når barnet kan begynde at sidde/kravle op af ting, er det ved at være tid til at investere i en tremmeseng, som er mere sikkert for det lille barn. Se gerne vores store udvalg af tremmesenge til små børn her på siden. Her er der en masse inspiration og gode råd til det rigtige valg for lige netop dig og dit barn. Muligheder er der nok af.

 

Tilbehør til baby bedside crib 

Hos Pixizoo kan du finde alt, hvad du har brug for til sengetiden. Vi har mange forskellige madrasser til børn, alt efter hvilken seng du vælger. Derudover har vi også et bredt udvalg af forskellige fine sengerande, som både pynter i den lille babyseng, men er også med til at gøre det mere sikkert og trygt for dit barn. Så behøver du ikke bekymre dig om, at din lille baby kommer til skade når den ruller rundt om natten og sparker med arme og ben. 

 

En god babydyne samt sengetøj er ligeledes en nødvendighed at anskaffe sig, når man får en lille baby. Babyen finder som oftest ro og tryghed i sin lille bløde babydyne. Pixizoo har babydyner i høj kvalitet, som både tåler vask samt er miljøvenlige, som fx materialet kapok, som både er allergivenlig og temperaturregulerende.

 

Musik kan være med til at berolige din baby, når det er sovetid. En musikuro monteres nemt og enkelt på en tremmeseng eller bedside crib. Uroer til baby kan virke søvndyssende og afslappende, og er derfor en rar ting at have ved dit lille barns seng. 

 

En sengehimmel kan være med til at gøre sovemiljøet hyggeligt og rart. Den kan afskærme for lys og bevægelse og skabe en hule effekt for dit lille barn, som trygt og roligt kan falde til ro under en behagelig sengehimmel.

 

Få gode råd og vejledning hos Pixizoo

Vidste du at vi i Skejby har en butik med masser af vare? Her står personalet altid klar til at hjælpe, og guide dig gennem junglen af varer, og sammen finder i lige præcis det som passer til jeres behov. Så kan du på en nem og overskuelig måde få et overblik over lige netop det du har brug for.