Spar 10-30% ekstra her | Shop årets julekalendere!

Pris
  1. kr806
    kr2159

Bedside crib

Her på siden kan du finde lige præcis den bedside crib, der passer til jer og jeres behov. En bedside crib er til dig der gerne vil have din baby tæt på, uden at have barnet til at ligge i sengen. Her på siden kan du finde alt fra det stilrene design til det funktionelle. Rigtig god fornøjelse!  

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvorfor en bedside crib?

En bedside crib er en seng til det lille barn, og kan derfor minde lidt om en vugge. Den har dog kun tre sider i stedet for fire, da den placeres op ad din seng. Dit barn kan bruge den fra omkring nyfødt til 1 år. Dette gør det muligt at have barnet helt tæt på, uden at dit barn ligger imellem mor og far, og derfor sikrer, at barnet ikke overopheder, som også er med til at mindske vuggedød.

  

Sundhedsstyrelsen anbefaler dette på deres side: ”Barnet bør ikke sove mellem forældrene, men mellem den ene af forældrene og barnets seng uden risiko for at kunne falde ned mellem de to senge”. Dermed er en bedside crib en rigtig god løsning. 

  

En bedside crib er helt perfekt til moren der ammer, da barnet er tæt på hele tiden. Som mor behøver du ikke at skulle vågne helt op for at hente dit barn i sin egen seng, men kan blot amme med det samme. 

   

Baby Dan Alfred babyseng By-My-Side

Et godt bud på en fantastisk bedside crib er Baby Dan Alfred By-My-Side babyseng. Denne seng kan både bruges som vugge med 4 sider, eller ved siden af sengen med 3 sider. Sengen har 6 højde indstillinger, som gør det muligt, at den kan passe helt perfekt til lige præcis din seng. Når du køber denne seng, får du en sele til montering med, som monteres på forældresengen, så sengene ikke glider fra hinanden og dit barn kan trille ned. Alfred By-My-Side seng har en mask belastning på 15 kg. og har et langt ligge mål på 84 cm, som svarer til et barn på 1 år. Sengen har tilhørende hjul som gør det nemt at flytte den rundt.

  

Stilrene bedside crib fra Linea by Leander

Det berømte mærke Leander, har gennem produktserien Linea By Leander fremstillet en stilren og yderst funktionel bedside crib, som er produceret til at imødekomme nybagte forældres og din babys søvnbehov. Denne vugge har 2-i-en-design, som gør det muligt både at bruge som bedside crib, men også som en helt almindelig vugge på hjul, som kan flyttes rundt i huset efter behov. 
  

Når du bestiller denne seng, kommer både madras og sengerand med i pakken, som gør det trygt for barnet at sove i sengen. 

  

Køb med prisgaranti hos Pixizoo

Her hos Pixizoo har vi et fint udvalg af bedside cribs, vi har bl.a. Baby Dan Alfred babyseng By-My-Side med en høj maksbelastning på 15 kg, eller Linea side-by-side babyseng med et stilrent design, perfekt til den moderne familie. 

  

Husk at når du køber stort ind til den lille ny, kan du med fordel udfylde vores tilbud formuler, og så giver vi dig et ekstraordinært tilbud - for jo mere du køber af engang jo bedre tilbud kan vi lave. Har du spørgsmål til hvad du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte vores yderst kompetente kundeservice team, som sidder klar ved telefonerne!

  

Vidste du at vi i Tilst har en butik med masser af vare? Her står personalet altid klar til at hjælpe, og guide dig gennem junglen af varer, og sammen finder i lige præcis der som passer til jeres behov.