• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (18)
 • (18)
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
1,459.00
6,399.20
Viser 24 ud af 24 produkter
Vis alle
Relevans
 • Baby & Jr. seng - classic white FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - classic white FSC®
  4,599.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Karl Tremmeseng
  BeKids
  Karl Tremmeseng
  2,499.00 DKK
  Online
 • Classic™ Baby-Juniorseng - hvid
  Leander
  Classic™ Baby-Juniorseng - hvid
  6,399.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Leander Linea™ Babyseng - bøg
  Leander
  Leander Linea™ Babyseng - bøg
  3,759.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Classic™ Babyseng - hvid
  Leander
  Classic™ Babyseng - hvid
  6,299.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Classic™ Babyseng - grå
  Leander
  Classic™ Babyseng - grå
  5,599.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Classic™ Babyseng - whitewash
  Leander
  Classic™ Babyseng - whitewash
  5,599.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Classic™ Babyseng - valnød
  Leander
  Classic™ Babyseng - valnød
  5,599.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - wooden edition FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - wooden edition FSC®
  4,799.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - birchbark beige FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - birchbark beige FSC®
  5,676.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - classic grey FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - classic grey FSC®
  4,799.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - forest lake blue FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - forest lake blue FSC®
  5,436.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Classic™ Baby-Juniorseng - valnød
  Leander
  Classic™ Baby-Juniorseng - valnød
  6,399.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Linea™ Babyseng - eg
  Leander
  Linea™ Babyseng - eg
  4,799.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - jetty beige FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - jetty beige FSC®
  5,676.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Baby & Jr. seng - mist green FSC®
  Sebra
  Baby & Jr. seng - mist green FSC®
  4,799.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • Luna™ babyseng - grå/eg
  Leander
  Luna™ babyseng - grå/eg
  4,299.00 DKK
  Online
 • Spoke babyseng - grå/eg
  BeKids
  Spoke babyseng - grå/eg
  3,899.00 DKK
  Online
 • Classic™ Baby-Juniorseng - grå
  Leander
  Classic™ Baby-Juniorseng - grå
  6,399.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Luna™ babyseng - hvid/eg
  Leander
  Luna™ babyseng - hvid/eg
  3,439.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Classic™ Baby-Juniorseng - whitewash
  Leander
  Classic™ Baby-Juniorseng - whitewash
  6,399.20 DKK
  Online
  Prismatch
 • Curve babyseng - hvid/eg
  BeKids
  Curve babyseng - hvid/eg
  4,299.00 DKK
  Online
 • Emily Babyseng - hvid
  BeKids
  Emily Babyseng - hvid
  1,499.00 DKK
  Online
 • By-My-Side seng - hvid
  BeKids
  By-My-Side seng - hvid
  1,459.00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 24 ud af 24 produkter
1

Tremmesenge

En god nats søvn med tremmeseng

Den gode søvn er altafgørende for dit barns udvikling og trivsel, og derfor er valget af den rette tremmeseng til dit barn også et vigtigt valg. Når dit barn er helt lille og spæd, vil det ligge trygt og godt i sin vugge, og helt naturligt som dit barn vokser, vil behovet for mere plads i babysengen også komme på et tidspunkt. Så vil det være tid til at opgradere vuggen til en tremmeseng, så din baby vil have mere plads at sove på. I takt med at din baby udvikler sig, vil han eller hun højst sandsynlig også blive mere og mere nysgerrig på omverdenen, og der er det smart at tremmerne kan efterkomme det behov.  

   

De åbne tremmer, vil give din baby et frit udsyn rundt om i lokalet, og samtidig vil tremmesengen være tryg for dig som forælder at lægge din baby ned i. Tremmerne er nemlig så tilpas tætte, at din baby ikke kan falde ud. 

   

LÆS OGSÅ: “Tjekliste til når dit barn skal puttes”.

   

Tilbehør til tremmesengen

For at gøre tremmesengen endnu mere hyggelig og lækker til din baby, kan du med fordel undersøge alt det lækre tilbehør du kan få til tremmesengen her hos Pixizoo. Vi har et stort udvalg af lækre bløde dyner, puder og madrasser, samt en masse fint baby- og junior sengetøj og lagner i et utal af forskellige farver og mønstre. 

   

Når din baby ikke ligger og putter i sin tremmeseng, kan du putte søde bamser eller pyntepuder i den, for at skabe lidt ekstra liv på børneværelset. De fås begge i mange forskellige varianter, så du kan helt sikkert finde noget, både du og dit barn synes ser fedt ud! 

   

Hvis du mangler målene til din tremmeseng, dyne, sengetøj, lagner, madrasser eller noget andet, kan du altid finde det i produktbeskrivelserne på det givne produkt. Skulle der være problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores søde og kompetente kundeservice eller besøge vores showroom på Graham Bells Vej 6  8200 Aarhus N. Her sidder vi klar til at rådgive dig, så du kan få den helt rigtige tremmesenge, madres, etc. med hjem til din baby. 

   

Klassisk eller moderne design - vi har det hele

Da indretningen af børneværelser i dag er blevet lige så populært som indretning af fx stuen eller køkkenet, har vi sørget for at du kan finde en masse fine ting til din babys børneværelse. Vi har et stort sortiment af lækkert og moderne interiør til børneværelset i en farve og stilart, som passer lige til jeres hjem. Du kan se det store udvalg af interiør her

   

Tremmesengen vil være en stor del af dit barns værelse, og derfor er det vigtigt at du kan finde den, du allerhelst vil have! Vi har mange forskellige designs, så du er sikret at få den helt perfekte tremmeseng til din baby. Du kan vælge lige den, du synes vil passe ind på dit barns værelse, eller måske en der passer godt til at stille i dit soveværelse, i tilfælde af at I foretrække at sove i samme værelse. 

   

Hos os, kan du naturligvis finde den helt klassiske hvide tremmeseng, som vi alle kender og elsker. Den vil passe ind i næsten alle hjem på grund af den neutralitet, men du kan også sagtens give den et helt andet udtryk ved eksempelvis at sætte en fin sengerand på eller finde noget sengetøj i en fin farve. 

   

Hvis du derimod er mest til noget der er lidt mere moderen, er der efterhånden også kommet et fint udvalg af tremmesenge i farver og former der følger de nuværende trends og tendenser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten, sikkerheden eller funktionaliteten af tremmesengene. Det populære mærke Sebra har fx lavet nogle super fine tremmesenge i afdæmpede blå, grå og grønne nuancer, som giver et rigtig fint præg på ethvert børneværelse. 

   

Generelt er Sebra tremmesenge nogle af de allermest populære tremmesenge på markedet, og med god grund! En Sebra tremmeseng er simpelthen så fin og pynter på værelset og samtidig er der en masse smarte funktioner, som fx muligheden for at justere størrelsen, så den kan blive til en juniorseng. Det betyder at du slipper for at skulle ud og investere i en ny, når din baby vokser og bliver større. At tremmesengen kan justeres, gør altså at du vil kunne bruge tremmesenge fra Sebra i meget længere tid end andre tremmesenge. 

   

Mangler du inspiration til hvordan du kan pifte børneværelset lidt op? Så læs vores artikel “Indretning af børneværelset” og find en helt masse forskellige tips og trick til hvordan du kan skabe lidt mere liv og give børneværelset lidt mere personlighed. 

   

Funktionelle tremmesenge

Ved de nye og moderne tremmesenge har du også mulighed for at fjerne den ene side, så når dit barn er blevet for stort, så kan den bruges som en lille hyggelig sofa på dit barns værelse. Her kan den så fyldes op med puder, dyner og madrasser. Hvis tremmesengen stadig er passende i størrelsen og er din baby blot en lille spilopmager, som forsøger sig med at klatre over tremmerne, så kan du med fordel tage den ene side af. 

   

På de fleste tremmesenge har du har mulighed for at justere bunden alt efter dit barns størrelse og alder – samtidig skåner du din ryg, og jo større dit barn er, jo lavere kan du sænke bunden. En stor tremmeseng kan virke overvældende og stor i starten, men med en fin og blød sengerand, vil dit barn med garanti føle sig mere tryg, og samtidig sørger den for, at dit barns små fødder og ben ikke kommer i klemme mellem tremmerne. Du kan evt. også bruge en babynest til at sætte ned i tremmesengen, så din baby ligger trygt og godt. 

   

Se vores udvalg af babynests her.

   

Find den rette tremmeseng hos Pixizoo

Når du har fundet den helt rigtige model til dit barn, kan du med fordel benytte dig af et par gode fordele hos os. Hvis du er Pixizoo plus medlem får du ekstra mange fordele! Som medlem får du gratis fragt på alle vores varer uanset pris, og samtidig får du en række eksklusive medlemsfordele, og muligheden for at optjene bonuspoint.