• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Baby Jogger City Tour 2
Baby Jogger har opgraderet City Tour. Der er kommet nye funktioner til, som løfter vognen til et nyt niveau.


City Tour 2 er et oplagt valg som rejseklapvogn med sin lette vægt på kun 6,4 kg.


Klapvognen kan foldes så kompakt, at den kan gå som håndbagage til mange transportformer med den medfølgende rejsetaske. Oplagt at have med på rejser eller i sommerhus, så I hurtigt kan komme rundt og dit barn, har et sted at sove lur, når I er på farten.Rejseklapvogn med sikkerhed, komfort og luksus


Klapvognen har et liggemål på 87 cm og kan justeres til næsten flad liggeposition, så dit barn kan få en dejlig lur hvis behovet opstår. Ryglænet har en indbygget plade, så dit barn sidder stabilt og komfortabelt.

Klapvognen har en fantastisk fempunktssele med beskyttelsespuder, som nemt justeres i højden, så dit barn får den bedste komfort.


Som noget nyt har klapvognen fået indbygget fodstøtte, der giver dit barn ekstra komfort. Fodstøtten er nem at betjene og kan tages op og ned efter behov.They see me travellin’...


City Tour 2 har 4 punkterfrie skumhjul, med støddæmpende funktion. Det øger komforten, da den absorberer de bump I møder på turen.


Hjulene er mindre end dem du ser på de “klassiske” Baby Jogger vogne. Har du planer om primært at gå på fortove og lignende terræn, vil City Tour 2 være en oplagt klapvogn at vælge.


De drejelige forhjul kan nemt låses, så vognen kører bedre, hvis du kommer på et ujævnt terræn.


City Tour 2 har en parkeringsbremse på styret, som gør det let parkere din klapvogn, så den ikke triller fra dig. Klapvognen har ikke justerbart håndtag, men er lavet med en fin afrunding, som er ergonomisk og behageligt for dig at køre med.


City Tour 2 er en funktionel og let rejseklapvogn at tage med. Klapvognen er utrolig nem at klappe sammen med det smarte quick fold system, og fylder minimalt sammenklappet, uanset om den skal med i bilen eller i flyet.


Funktioner, du bliver glad for på turen


Klapvognen har en stor kaleche, som beskytter dit barn mod vind, regn og solen. Kalechens tekstil har desuden UV50+ solbeskyttelse, så dit barn får ekstra beskyttelse for solen. Med den store kaleche slået ud, kan det være svært at se dit barn. Derfor er der lavet vindue/kighul med ventilation i toppen, der lukkes med velcro.


City Tour 2 har ikke ventilationsnet i ryglænet, som du måske kender fra de fleste Baby Jogger modeller.


City Tour 2 har en stor kurv under vognen, som er let tilgængelig fra alle retninger. Kurven har en max vægtkapacitet på 7 kg, så der er altså rigeligt med plads til både pusletaske, strandtaske og hvad man nu ellers får slæbt med sig på sådan en tur ;)


En af markedets mindste klapvogne


Klapvognen er en af markedets mindste sammenfoldet klapvogn. Hvis du skal på ferie til et land med meget varme og sol, anbefaler vi dog at du tager et kig på Baby Jogger City Mini GT 2, som du kan læse meget mere om her.


Kalechen på City Tour 2 kan nemlig ikke trækkes så langt ned som på Baby Jogger Mini GT 2. Vil du ikke gå på kompromis med klapvognens vægt og komfort kan en løsning dog være at købe en UV solparaply til City Tour 2.


LÆS OGSÅ: “Sådan vedligeholder du din barnevogn”.


Vægt, mål, tilbehør mm.

· Hjul: 4 støddæmpende skumhjul.

· Liggemål: 87 cm.. Kan ligges helt ned: Ja.

· Vogn vægt: 6,5 kg, letvægtsvogn.

· Mål: 49,5 x 96 x 103 cm (BxLxH).

· Sammenfoldet mål uden hjul: 18,5 x 53 x 50 cm (HxLxB).

· Inkl. indbygget fodstøtte, parkeringsbremse og fempunktssele.

· Kan ikke justeres i styret..

· Justerbart ryglæn: Ja.

· Vindue/kighul med ventilationsnet.

· Kalechens stof er UV50+ solbeskyttelse.

· Godkendt til 22 kg..

· Kurv vægtkapacitet: 7 kg.

· Bæretaske medfølger.

· Lift og andet tilbehør såsom adapter, bøjle, bakkebord, forældrekonsol og regnslag købes separat.Hvilken Baby Jogger klapvogn skal du vælge?


For at vælge den rigtige klapvogn fra Baby Jogger skal du gøre op med dig selv, hvilke ting der er vigtigst for dig og dit barn. Rejser I ofte med fly eller skal på bilferie med stor oppakning, så er det måske nødvendigt med en chik og let klapvogn som City Tour 2. Rejser I steder hen, hvor terrænet er meget ujævnt skal du måske ud i stedet vælge en Mini GT 2.


Få et samlet overblik over alle Baby Jogger vogne lige her.


Har du spørgsmål eller brug for vejledning til køb af din klapvogn, så kontakt endelig vores søde og erfarne kundeservice@pixizoo.dk.