★ Spar 15% ekstra på (næsten) hele shoppen 

Gaveideer: Barnedåb og navngivningsfest

Gaveideer: Barnedåb og navngivningsfest

Er du på udkig efter den perfekte gave til barnedåb eller navngivningsfest, men synes det kan være liiidt svært at finde den helt rigtige?

En dåbsgave (eller navngivningsgave) må gerne være noget, barnet kan have glæde af mange år fremover, men kan også bare være noget, der er sjovt og brugbart i den første tid.

Bliv inspireret blandt vores gaveidéer til barnedåb og navngivningsfest her. Gaveideerne kan bruges både til drenge og piger.

Gaveidéer til dåb

Bamser eller legetøj

Børn kan aldrig rigtig få hverken for mange bamser eller for meget legetøj, vel? ;)
Muligheden for gaver i denne kategori er nærmest uendelig. Der findes et hav af søde bamser og endnu mere sjovt og lærerigt legetøj. Giv enten noget, som er designet til at stimulere babys udvikling kognitivt eller motorisk eller køb noget, der bare ikke er til at stå for.

Se bamser her.
Se babylegetøj her.


LÆS OGSÅ: Tigerspring, hvad er det og hvordan tackler du det?


Børnebøger

Bidrag til en masse hyggelige stunder med den lille ved at give bøger til dåben eller navngivningsfesten. Der findes et hav af forskellige børnebøger – både dem, der er lærerige og udviklende, men også dem, der er eventyrlige og fantasifulde.

Du finder også børnebøger med en masse klassiske børnesange, som blandt andet kan bruges, når barnet skal puttes om aftenen.

Se børnebøger her.

Tøj

Findes der noget mere nuttet end babytøj? Vi tror det ikke!

Du finder alt lige fra bodystockings, strømper og hagesmække til små kjoler og sweatshirts. Med det fineste print og i søde farver. Her kan du næsten ikke gå galt i byen – spørgsmålet er bare, om du kan begrænse dig selv ;)

Se babytøj her.Service

A baby’s gotta eat!

Udvalget af service til børn er simpelthen så cute! Her kan du både give bestiksæt, tallerkner, kopper eller det hele.

Du finder et stort udvalg af søde motiver i smukke farver og i forskellige materialer. Og for gøre det bare lidt mere kært findes også spiseforklæder og dækkeservietter, der kan matche servicen. Skal det være ekstra fint, kan du give noget i sølv, som også fås til en overkommelig pris.

Se service her.


LÆS OGSÅ: Barnevogn vs. kombivogn. Bliv klogere på forskellen her.

Kasser eller en lille rygsæk

Du kan også købe en lidt mere praktisk gave, eksempelvis en sød opbevaringskasse eller en lille rygsæk til når baby starter i daginstitution. Fyld kassen eller rygsækken med blandede ting, for at “pifte” gaven lidt op. Bagefter er både kasse og rygsæk jo også brugbare – gaven der bliver ved med at give! ;)

Se opbevaringskasser her.
Se rygsække til de små her.Gipssæt til hånd- og fodaftryk

Hvis du vil give en gave, som måske er lidt anderledes kan du give et gipssæt til hånd- og fodaftryk eller støbning af en hånd eller en fod. Det giver familien et lille minde fra en bestemt tid i babys liv OG resultatet er så fint at hænge op på en væg i stuen eller på børneværelset.

Se gipssæt under dåbsgaver her.

LÆS OGSÅ: Autostol: Guide til vægtklasse og bagudvendt/forudvendt.

Fødselsdagstog

Vær med til at skabe en hyggelige fødselsdagstradition! Med fødselsdagstoge giver du en gave, der kan bruges i mange år, og som skaber hygge og nostalgi. Lad fødselsdagstoget være en del af alle fremtidige fødselsdage. Hvem ved, måske modtageren endda vælger at bruge det til egne børn, når den tid kommer.

Se fødselsdagstog her.


Ting til børneværelset

Fine lamper, hylder, vægdekorationer, børnemøbler, tæpper og meget mere er med til at skabe et dejligt børneværelse der både indbyder til hygge og leg. Måske hovedpersonen ikke er gammel nok til sit eget værelse endnu, men derfor kan ting til børneværelset være en rigtig god gave, der kan skabe stor glæde på sigt.

Se alt til børneværelset her.

Sparebøsse eller sparegris

En klassisk gave til en dåb eller navngivning er en sparebøsse eller sparegris. Og selvom vi ikke har sååå mange kontanter mellem hænderne mere, så får mange børn stadig lommepenge. Sparegrise fås i alverdens afskygninger blandt andet som stjernetegn eller søde dyr. Med sådan en gave er du samtidig med til, fra en tidlig alder, at give den lille lidt økonomisk sans ;)

Se sparegrise her.


LÆS OGSÅ: "Indretning af børneværelset"Smykkeskrin

Smykker er en klassiker til en dåb og navngivning – og ingen smykker uden et smykkeskrin. Et smykkeskrin vil barnet kunne bruge fra en tidlig alder, da det også kan bruges til at gemme små skatte, det kan være en flot musling fra stranden, et perlearmbånd eller måske den første tabte tand. Når barnet bliver ældre kan de fine smykker modtaget i dåbsgave også få en fin plads deri.


Se smykkeskrin her.


Er du stadig ikke heeelt sikker på, hvad den lille skal have i anledning af barnedåb eller navngivningsfest, kan du give et gavekort til en god børnebutik, det kunne eksempelvis være Pixizoo ;)


Gavekort falder næsten altid i god jord, da forældrene så kan købe præcis det, de ønsker.

Se vores udvalg dåbs- og navngivningsgaver her.

Rigtig god fest! :)


Til toppen