Crazy Days - Vanvittige priser

Pris
  1. kr20
    kr1050

Børnesikring

Med et barn i hjemmet opstår der helt nye udfordringer, end da man havde en baby. Nu kan der pludselig åbnes skuffer og kravles på trapper. Måske har du allerede oplevet, hvor fint toiletpapir kan fungere som pynt på badeværelset? Hos Pixizoo har vi alt, til at børnesikre jeres hjem mod de små pilfingre.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvorfor skal man børnesikre? 
Børn er skønne og nysgerrige. Men nogle gange er der bare steder, hvor deres nysgerrighed bliver lidt et problem i forhold til, at få fingre i klemme eller putte ting i munden, som kan være giftige. Det er her børnesikring af hjemmet, kommer ind i billedet. Når man børnesikrer sit hjem, så minimerer man risikoen, for at de små guldklumper kan komme galt afsted – om det så er fingrene eller munden. Stil dig i stuen, gå ned i knæ – se nu hvordan en verden af spændende og uudforskede ting, der er over det hele. Ledninger som hænger, bliver nemt i et barns øjne omdannet til lianer, som man kan svinge sig i. Og hvad med reolen? I et barns øjne er det et bjerg. Og hvem ved hvad der gemmer sig på den anden side af sådan en forhindring? 

  

Hvilken type børnesikring findes der?
Når du skal børnesikre dit hjem, er det vigtigt, at du gør det grundigt, så du trygt kan slappe af uden du skal bekymre dig, om de små fingre. Der er en række produkter, der er lavet til netop dette fx børnesikring til vindue, stikkontakt, skuffer, låger og døre. Nedenfor har vi samlet nogle gode råd, som du skal være opmærksom på.

Stikkontakter – Det er vigtigt, at få sat en beskytter på, så de små fingre ikke finder vej til at få stød 
Skabe og skuffer – Nogle gange kommer vi ting i skabe og skuffer, som ikke er godt for små maver, eller kan skære. 
Sæt derfor altid sikringer på, så det kun er voksne der kan åbne. 
TV – Sæt stropper bag på fjernsynet. Med den type af børnesikring sikrer du, at det ikke vælter ned over dit barn
Reoler – Skru enten reolerne fast på væggen eller sæt stropper bagpå, så reolen ikke kan vælte ned over dit barn, hvis de forsøger at kravle op ad den 
Trapper – Gitre er gode til at lukke trapper af, så børnene kun færdes der under opsyn. Se vores udvalg af trappegitter her.

  

Lad dit barn lege uden bekymringer 
Når du har installeret din børnesikring, kan du trygt lade din guldklump gå på opdagelse. Det der før var usikkert for guldklumpen, er nu ganske sikkert, og man kan roligt lade dem lege med ro i sindet. Det spændende reol-bjerg er nu spændt sikkert fast til væggen. Hvem ved, måske danner dette rammen, for en tur i selv kan tage en dag, hvor i måske bestiger et rigtigt bjerg? Uanset hvad så vil børnesikring være utroligt lettende for dig som forældre, og vi anbefaler kraftigt, at I gør brug af det!

  

Køb ind til et sikkert hjem 
Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige sikkerhedsforanstaltninger – både gitre til trappen og låse til skuffer. Vi har samlet det hele et sted, så du nemt kan købe alt ind til hjemmet. Udover vores store udvalg indenfor sikkerhed til hjemmet, så kan du, når du handler hos Pixizoo være sikker på, at du får den bedste pris på markedet, vi tilbyder nemlig prismatch og prisgaranti. Skulle der opstå spørgsmål, sidder vores søde kundeservice altid klar til at hjælpe dig.