Børnestole

Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige typer børnestole. Der er både til de mindste og til de større børn. Er du på udkig efter en børnestol til spisning eller til leg? Du finder med stor sikkerhed én, der passer til dit og dit barns behov her på siden. God fornøjelse!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 4

Side:
  1. Side 1 af 4

Hvilken højstol skal jeg vælge?

Det er stort for både barn og forældre, når dagen kommer, hvor baby kan sidde med til bordet under familiens måltider. Det bliver pludselig virkeligt – I er blevet en ”rigtig” familie nu!

 

Barnet bruger mange af de vågne timer på måltiderne i løbet af dagen, hvilket gør højstolen til en af de vigtigste babyting, du skal anskaffe dig. Derfor er det også vigtigt, at I vælger den helt rigtige, der passer til jeres behov. Skal den være fleksibel eller enkel? Nogle af dem kan ændres så de vokser med barnet, hvor andre kun har én indstilling. Derudover skal I også overveje designet – er den brugervenlig og nem at rengøre?

 

Det vigtigste når du vælger en højstol, er at kigge efter om sikkerheden og komforten er i orden for barnet. Barnet skal kunne sidde uden risiko for at falde igennem nogle huller, da det udgør en kvælningsfare. Derudover skal den selvfølgelig også kunne stå stabilt og sikkert, selv når barnet får en raseritur.

 

Du kan se vores store udvalg af højstole med god sikkerhed her.

 

Har jeg brug for en skråstol til mit barn?

Det kan være et rigtig godt redskab i situationer, hvor du lige har brug for at have hænderne fri. For eksempel under rengøring, hvor støvsugning og baby på armene ikke hænger så godt sammen. Heri kan baby følge med i dine aktiviteter, evt. samtidig med at det bliver vugget eller lytter til en sød melodi, der virker beroligende.

 

Den kan også være utrolig behjælpelig, når guldklumpen skal til at lære at spise grød. Du kan evt. stille den på bordet (under opsyn), så du får baby op i højden, samtidig med at han/hun sidder nogenlunde stille. Det gør spisningen hyggelig for alle parter.

 

En skråstol kan hurtigt blive forældrenes bedste ven! Men husk ikke at lade baby sidde i den for meget tid af gangen, den lille krop kan blive belastet, hvis den sidder der for længe af gangen. Alt med måde!   

 

Se vores flotte udvalg af skråstole her.

 

Stort udvalg

Vi har et stort udvalg af børnestole, hvor der er noget til børn i alle aldersgrupper. Er det til baby på et halvt år, til barnet på 2 år eller barnet på 6 år? Der er noget til dem alle.

 

Vi har blandt andet de fine skummøbler fra By KlipKlap, som er super stilrene og populære hos mange familier. Det er super sjovt for børnene at have deres egne møbler i stuen. Det giver anledning til masser af sjov leg. De kan blandt andet lave hulebygning.

 

Bliv Pixizoo Plus medlem – og spar!

Vidste du, at vi hos Pixizoo har en kundeklub, hvor du enten kan få rabatter eller optjene beløb til fremtidige ordre, når du for eksempel køber en børnestol her på siden? Derudover får du også en masse klubfordele, hvor vi blandt andet har gode fordelsaftaler med relevante virksomheder for børnefamilier. For et mindre beløb, får du alle de sjove og spændende fordele, og vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu federe at være Pixizoo Plus medlem!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×