I dag: Spar 10% ekstra med kode "pix10" - se regler og undtagelser her

Børnetøj 

Find dit barns yndlingstøj her på siden og gør det nemt at skifte tøjet ud, når den lille er vokset ud af det gamle. Praktisk overtøj, enkelt hverdagstøj og skønt festtøj – Pixizoo har børnetøj til en hver lejlighed. Om det er en dag på legepladsen, en legeaftale med vennerne eller en fødselsdagsfest. Der er gratis fragt på alt tøj til alle kunder.

tøj nyheder
ammeundertoj ventetøj tøj udsalg


ALT TØJ
/ OVERDELE / UNDERDELE / OVERTØJ / BADETØJ / UNDERTØJ & NATTØJ / SKO & STRØMPER /
ACCESSORIES / AMMEUNDERTØJ / VENTETØJ

Alt til årstiderne

Sommer, efterår, vinter og forår, vi har børnetøj til alt slags vejr! Fine sommerkjoler, badetøj og strikkede cardigans til de varme sommerdage og -aftener. Når regnen vælter ned, har vi et stort udvalg af regntøj, regn-dragter og gummistøvler til piger og drenge, i mange flotte farver og mønstre. Hold varmen i efteråret med lækre termosæt og -dragter, sammen med et par varme strømper i støvlerne. Når vinteren melder sin ankomst, skal flyverdragten, huer og vanter på. Når årstiderne skifter kommer der en naturlig udskiftning i garderoben og vi har noget til et hvert vejr.

Børnetøj til dit barn

Men lige så hurtigt som årstiderne skifter, vokser dit barn ud af sin garderobe og du bruger aaalt for meget tid på at købe noget nyt der passer. Frygt ej! Vi har et bredt udvalg af børnetøj og sko i mange størrelser, så dit barn roligt kan vokse og du kan følge med – køb det hele her og spar tid. Vi har børnetøj helt ned i størrelse 50 til den nyfødte og op til størrelse 110, når barnet er omkring 4-5 år gammel.

Børnetøj skal ikke blot være praktisk, men også pænt. Udvalget af fine nederdele, seje shorts og T-shirts med print er stort og det er nemt at finde noget der passer til netop dit barn. Name It, GRO, WHEAT, CeLaVi og GoBabyGo er et lille udsnit af, nogle af de mærker vi fører her hos os. Derudover tilbydes der accessoires i form af fine hårband og lækre hagesmækker til den lille savle-Frans.

Kvaliteten i top og høj bevægelighed

Hos Pixizoo er det vigtigt at børn får lov til at være børn. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores tøj er holdbart og nemt at bevæge sig i. Børn skal kunne have tøjet på i vuggestuen, børnehave og skole med mulighed for at bevæge sig, lege sammen og have det sjovt. For at holde de små fusser varme i institutionen, skal der et par gode hjemmesko til. Vi har flotte hjemmesko fra Pom Pom til piger og drenge, som barnet selv kan tage af og på.

Stort udvalg af børnetøj hos Pixizoo

Her hos Pixizoo går vi ikke på kompromis og ønsker kun det bedste til dine børn. Vi tilbyder derfor børnetøj i lækre materialer, utallige farver med fede print og mønstre. Skal der købes stort ind til den lille ny eller er dit barn vokset ud af sin garderobe, så prøv vores tilbudsforespørgsel. Jo mere du køber, jo bedre pris er vi i stand til at tilbyde dig.

Vi ønsker at gøre alle vores kunder tilfredse, og give dem den bedste oplevelse mens de er her på siden. Dette ses på vores 5 stjerner på Trustpilot som vi er utrolig stolte af og glade for.

Skulle du have nogle spørgsmål om børnetøjet eller nogle af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice. De sidder klar til at hjælpe på telefon eller mail.