Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Børnetøj 

Find dit barns yndlingstøj her på siden og gør det nemt at skifte børnetøjet ud, når den lille er vokset ud af det gamle.
Praktisk overtøj, enkelt hverdagstøj og skønt festtøj. Pixizoo har børnetøj til det hele.
Om det er en dag på legepladsen, en legeaftale med vennerne eller en fødselsdagsfest.  

tøj nyheder

angulus bundgaard cache coeur celavi pippi
mamalicious mp denmark name it gobabygo

Stort udvalg af børnetøj og babytøj

Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af babytøj og børnetøj til børn i alderen 0-14 år, til både drenge og piger. Vi har lagt vægt på at samle kendte børnetøjsmærker i god kvalitet. Vi har et stort udvalg, så det er noget for dig uanset om du søger slidstærkt børnetøj, som kan holde til at blive brugt i institutionen – eller du måske lægger vægt på at tøjet skal have en længere levetid og dermed kunne gå videre til næste barn eller sælges brugt. Det kan også være du lægger vægt på at det skal være uld, økologisk bomuld, let bevægelighed eller noget helt andet. Vores sortiment er nøje udvalgt til at dække alle behov hos børn og voksne.

Uanset om du leder efter børnetøj eller babytøj, finder du et stort udvalg som du kan mixe og matche mellem for at skabe det perfekte outfit til dit barn. Vi har et stort udvalg af bodystockings, heldragter, bluser, leggings, bukser og kjoler som matcher ethvert behov for den travle børnefamilie. Vi har også alt det ekstra til garderoben i de nyeste kollektioner som termotøj, regntøj, huer og vanter, strømper børn, strømpebukser børn, badetøj til børn, undertøj og nattøj.

Tøj til børn fra kendte mærker

Hos Pixizoo har vi samlet de populære og kendte børnetøjsmærker. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og design. I vores sortiment finder du et skønt mix af basic, mærke børnetøj og kvalitet børnetøj. Hos os finder du de store og populære børnetøjsmærker som Hummel, Name it, Petit By Sofie Schnoor, Lil’Atelier, GobabyGo, CelaVi, Mikk-Line og Wheat. Som dit barn bliver ældre, får han eller hun efterhånden sin egen mening om hvilket tøj der foretrækkes at have på, og forældrene får derfor mindre at have sagt. Det kan være en god idé at spørge sit barn om hvilke farver, motiver og modeller han eller hun foretrækker.

Accessories til børn

I vores tilbehør til børn finder du: strømper børn, strømpebukser baby og strømpebukser børn fra GobyGo og MP Denmark, samt et stort udvalg af hårpynt til børn og fine små tasker til børn. Mangler du badetøj til ferien eller til en tur i svømmehallen? Den klarer vi, du finder nemlig et flot mix af badetøj til børn og badetøj baby.

LÆS OGSÅ: “Babysvømning: Sådan kommer du i gang”.

Uldtøj til de mindste

Vi har et stort udvalg af babytøj og børnetøj i økologisk uld. Uldtøj er et rigtig godt valg til vinteren med fantastiske egenskaber. Uldtøj er helt fantastisk, med dets unikke temperaturregulerende egenskaber. Uld holder på varmen op til 4 gange bedre end ren bomuld, og har en isolerende effekt. Uldtøj har desuden en absorberende effekt. Fugten absorberes og dit barn undgår at blive vådt og koldt. Det gør uldtøj til børn perfekt til både leg og søvn. Vores uldundertøj til børn og uldundertrøjer til børn er fremstillet i økologisk merinould og silke, som sikrer god åndbarhed og er fugtabsorberende. Silke er endnu blødere end merinould og er derfor særdeles velegnet til sart baby- og børnehud. Uld og silkeblandingen vil føles mere luksuriøs mod dit barns hud. Farvestofferne er fri for tungmetaller samt skadelige AZO-farvestoffer. Du kan læse mere om fordelene ved uldundertøj børn her. Uld heldragt er godt for dit barn at sove i ude i barnevognen. Ulden er god til den store temperaturforskel, der kan være, da uld er åndbart stof. Derfor kan du trygt putte dit barn i uld heldragt, uden du skal være nervøs for, om dit barn har det for lunt eller for varmt. Uld kan også bruges til et varmt barn, da ulden vil virke afkølende. Der er mange små luftlommer i fibrene der giver luft, som samtidig vil medvirke at dit barns hud kan ånde og forblive tør. Se vores store udvalg af uld og økologisk uld her.

Termotøj og regntøj til børn

Med det danske vejr, har dit barn brug for forskellige typer overtøj til børn, så han eller hun er klædt på til leg i det danske varierende vejr. Uanset årstiden finder du altid sæsonaktuelt overtøj til børn hos Pixizoo. Overgangene fra vinter til forår og sommer til efterår kan være svært at klæde dit barn rigtigt på. Når vinteren er ved at være ovre og flyverdragten bliver for varm, er termosæt til børn særdeles godt at have. Softshell og termotøj er praktisk overgangstøj til foråret og efteråret, hvor termotøj er åndbart og holder på varmen, da det er isolerende. Termosæt er desuden også slidstærkt, så dit barn frit kan lege i børnehaven, i skoven, på legepladsen eller et helt andet sted. Regntøj til børn beskytter mod vand og fugt. Det holder dit barn tørt og giver dit barn mulighed for lege udenfor selvom det regner – og holder samtidig de små ben tørre, når der skal hoppes i vandpytter. Der skal også huer og vanter til, for at passe godt på dit barns små ører og fingre. Der findes flere typer huer. Elefanthuer som beskytter halsen og sørger for at der ikke kommer kold luft inden mellem jakken og huen. Beanies dækker hoved og ører, og er nem for dit barn selv at tage af og på. Huerne findes altid i sæsonpræget materialer, så dit barn får den rigtige påklædning til vejret. Husk også at købe praktiske sneakers, støvler eller gummistøvler som passer til årstidens vejr. Vil du læse mere om hvordan du holder dit barn varmt i efteråret og foråret? Så kan du læse mere om det her.

Børnetøj størrelser

Babyer og børn vokser med lynets hast, og inden du når at se dig omkring, er din baby eller barn vokset ud af sit tøj, igen. Det kan derfor være en god ide at være på forkant med tøj til din baby eller barn. Vi har skabt et overblik over de mange baby- og børnetøjsstørrelser for dig.

Her ser du alle størrelser i baby- og børnetøj inddelt efter barnets højde og efterfølgende alder.

Størrelsen = Alder

50 cm = 0 mdr.

56 cm = 1 mdr.

62 cm = 3 mdr.

68 cm = 6 mdr.

74 cm = 9 mdr.

80 cm = 1 år

86 cm = 1,5 år

92 cm = 2 år

98 cm = 3 år

104 cm = 4 år

110 cm = 5 år

116 cm = 6 år

122 cm = 7 år

128 cm = 8 år

134 cm = 9 år

140 cm = 10 år

146 cm = 11 år

152 cm = 12 år

158 cm, 13 år

164 cm = 14 år.

Når du skal vælge tøjstørrelse til dit barn, er det en god idé at se på dit barns højde. Højden er ofte den indikator for, hvilken tøjstørrelse du skal vælge til dit barn. Gør det nemt for dig selv at handle tøj til din baby eller barn. Du kan nemt bruge vores søgefunktion og filtrere på de, farver, priser, materialer og mærker du skal bruge. I venstre side kan du vælge den kategori du vil se af børnetøj, og herunder finder du alle underkategorierne, med overtøj, uld, overdele, underdele mv.

Optjen bonuskroner som Pixizoo Plus medlem

Hvis du er medlem af vores kundeklub Pixizoo Plus, får du mange fordele. Du optjener blandt andet bonuskroner hver gang du handler hos Pixizoo.dk, som du kan bruge på dit næste køb. Er du Pixizoo Plus medlem? Ellers kan du nemt for 39,- om måneden blive Pixizoo Plus medlem lige her.

Børnetøj med gratis fragt i hele Danmark

Hos Pixizoo vil vi gerne give dig en god oplevelse. Derfor kan du købe børnetøj med fri fragt uanset beløb, med levering i hele Danmark. Vi bestræber os på at give dig den bedste service og oplevelse, med hurtig levering, for vi ved at du næsten ikke kan vente med at få dit lækre babytøj eller børnetøj hjem. Derfor tilbyder vi gratis fragt på alt vores tøj til børn med hurtig levering på 1-3 hverdage. Ved udsalg, Black Friday eller lignende kan der forekomme en længere leveringstid end normalt.