Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Elektrisk
  1. Ja (4)
  2. Nej (8)
  3. Yes (2)
Pris
  1. kr189
    kr2399

Brystpumper

En brystpumpe kan være uundværlig når du skal amme eller når du ikke har mulighed for at amme. En brystpumpe kan bruges til at stimulere til mælkedannelse og malke overskydende mælk ud. Jo mere mælk der bliver pumpet ud, jo mere mælk produceres der, og på den måde er det muligt at skabe mere mælk i brysterne. I Pixizoos sortiment finder du brystpumper og tilbehør, som gør det nemt at gemme brystmælken. Der findes flere modeller, uanset om du søger en manuel eller elektronisk brystpumpe.

En brystpumpe kan være en stor hjælp til at sætte amningen i gang, da du producerer mere mælk, jo mere mælk der suges ud af brystet. Du kan også bruge den til at malke mælk ud til opbevaring, som senere kan bruges, hvis faderen til barnet skal hjælpe til eller hvis du ikke har mulighed for at amme. Når du skal pumpe mælk ud, skal du have tålmodighed i opstartsfasen og give dig god tid. Du må ikke blive skuffet, hvis der ingen mælk kommer ud de første gange du anvender brystpumpen, dette er meget almindeligt. Når du skal udpumpe mælk med brystpumpen, skal du starte med at fugte brysttragten, så den slutter sig bedre til brystet. Du skal påregne omkring 10-20 minutter ved hvert bryst eller indtil der ikke længere kommer mere mælk ud. Hvis du oplever smerte under udpumpningen, skal du afbryde med det samme og kontakt sundhedsplejersken.

 

Opbevaring 

Hvis du gemmer den udpumpede mælk til senere, skal det fyldes i en ren og skoldet flaske og sættes på køl eller frys. I køleskabet kan mælken holde sig i 3-5 døgn og i fryseren i op til 6 måneder. Vi anbefaler at du markere en dato på flasken, så du altid bruger den ældste mælk først og ikke risikere at mælken er blevet dårlig. Så snart du har opvarmet eller optøet modermælken, må du ikke køle eller fryse det igen, og eventuelle rester skal derfor smides ud.

 

Brystpumper 

Der findes to slags brystpumper, nemlig manuelle brystpumper og elektriske brystpumper. Manuelle brystpumper er et oplagt valg, hvis du selv ammer dit barn, og kun har behov for at malke ud med pumpe nogle få gange. Dette kan eksempelvis være når faderen til barnet skal tage over eller hvis barnet skal passes af og til.  Elektriske brystpumper er det ideelle valg, hvis du har brug for at pumpe ud flere gange dagligt.  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×