STORT OUTLET | Spar op til 75% | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (3)
 2. Forlænget leveringstid (9)
Farve
 1. BlåBlå (4)
 2. SortSort (4)
 3. GråGrå (4)
Pris
 1. kr2899
  kr3549

Cybex Sirona Z I-size

Her på siden finder du vores udvalg af Cybex Sirona Z i-Size-autostolene. Vi har dem i forskellige farver og med forskelligt tilbehør til, så du skal bare vælge hvad du helst vil have. Du finder her på siden innovative, brugervenlige og meget sikre autostole til dit barn – Rigtig god fornøjelse! 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Et brand med høj sikkerhed 

Hvis du er på udkig efter en autostol til dit barn, hvor sikkerheden er i top, så er autostolene fra Cybex et rigtig godt bud. Cybex laver innovative designs, hvor sikkerhed er nøgleordet, så du trygt kan køre med dit barn, og vide han eller hun er bedst muligt beskyttet ved en kollision.

 

Dette gør sig selvfølgelig også gældende ved Cybex Sirona Z i-Size-autostolen. Denne autostol har et LSP-system, som reducerer kraften med 25% ved sidekollison. Derudover har den også ER-teknologien, som øger sikkerheden ved frontalt sammenstød, når dit barn sidder i fremadvendt position. ER-teknologien reducerer belastningen på dit barns nakke med mere end 20% i forhold til andre 5-punktsselesystemer. Dermed får du en sikker autostol ved at vælge Cybex Sirona Z i-Size.  

 

 

 

Hvad er unikt ved Cybex Sirona Z i-Size? 

Udover den enormt høje sikkerhed, har Cybex Sirona Z i-Size også en række andre fordele, som du helt sikkert vil synes om. Den kan drejes 360 grader, så det altid er nemt for dig, at få dit barn ind og ud af autostolen, og skifte mellem fremadvendt og bagudvendt position. Derudover er det en ergonomisk autostol, da den har en justerbar hovedstøtte samt 5 forskellige positioner i sædet. 

 

Til Cybex Sirona Z i-Size kan du også få den innovative SeonsorSafe, som hjælper dig, og øger dit barns sikkerhed. SensorSafe fastgøres på selen, og sender beskeder til din smartphone, om hvordan dit barn har det via en app. Du kan bl.a. blive orienteret om hvis dit barn åbner spændet, for høj/lav temperatur, hvis dit barn har siddet ned for længe m.v. Dermed bliver det meget nemmere for dig at holde øje med dit barn, og sikre dig det har det bedst muligt.  

 

Cybex Sirona Z i-Size – hvilken base? 

Til Cybex Sirona Z i-Size-modellen skal Base Z bruges. Her på siden finder du både autostole, hvor Base Z er inkluderet, og hvor den skal tilkøbes. 

Base Z er nem og sikker at montere i bilen, og dette kan gøres ved et enkelt klik. Der skal ikke bruges sikkerhedssele for at montere den. Basen er med til at give dig en rigtig behagelig stilling, når dit barn skal ind og ud af bilen. Dermed er du også skånet bedst muligt. 

 

Du kan tjekke lige her, om basen passer til din bil.  

 

Køb nemt hos Pixizoo 

Hos Pixizoo vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte vores søde kundeserviceteam, som altid er klar til at hjælpe dig, uanset om det er spørgsmål til Cybex Sirona Z i-Size eller noget helt andet. Vi vil altid rigtig gerne hjælpe dig. 

 

Husk at vi har gratis fragt på ordre over 699 kr., og hvis du er til gratis fragt uanset beløb på ordre, bonus kroner og super mange andre fordele, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus.For kun 39 kr. om måneden får du fordelagtige tilbud, 4års reklamationsret og fordele hos vores samarbejdspartnere – så der er rig mulighed for en masse ud af et medlemskab i vores kundeklub. 

 

 

 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×