KØB MERE - SPAR MERE ! | Se regler her

Køb for 500,- - spar 6% ekstra. Kode: rabat6
Køb for 1000,- - spar 8% ekstra. Kode: rabat8
Køb for 2000,- - spar 12% ekstra. Kode: rabat12

Lagerstatus
 1. På lager (2)
 2. Forlænget leveringstid (6)
Pris
 1. kr419
  kr899

Filibabba babynest

Er du på udkig efter en Filibabba babynest, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du nemlig vores udvalg af de populære produkter, og forhåbentlig finder du lige den, du leder efter. Er du på udkig efter matchende vare fra brandet, kan du se hele vores udvalg fra Filibabba her.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Først i Danmark

Filibabba babynesten var den første på det danske marked, da de introducerede den svenske opfindelse i deres første kollektion i 2015. Siden er det blevet en bragende succes, og de er stadig blandt de mest populære på det område i Danmark. Dette kan skyldes det flotte, praktiske og velovervejede skandinaviske design, hvor også materialevalg og produktionen af deres produkter, er med omtanke for miljøet og for dit barn. Blandt andet bruger de kun økologisk bomuld, der er GOTS certificeret, hvor der er høje krav til hele produktionsprocessen og arbejdsforholdene. Det gælder for alle varene inden for dette brand, som blandt andet Filibabba puslepuder og Filibabba ammepuder.

 

Mange anvendelsesmuligheder

En Filibabba babynest gør blandt andet, at du altid kan have dit barn i nærheden, mens du laver andre ting rundt omkring i hjemmet. For eksempel mens du laver mad, eller når I sidder i sofaen og ser fjernsyn. En Filibabba babynest giver dig øget tryghed som forælder, fordi de bløde sider forhindrer din baby i at trille ud over kanten. Det er også en perfekt løsning, hvis du gerne vil sove sammen med dit barn, men er bange for, om I kan komme til at skade barnet. Her kan en Filibabba babynest være med til at give jer den tryghed og nærvær, I har brug for.

 

Hvorfor en Filibabba babynest?

Gennem de seneste år er det blevet meget populært blandt nye forældre at anskaffe sig en babynest. Det er der flere gode grunde til. Den er nem at have med på farten, og den kan flyttes rundt i hjemmet alt efter, hvor du befinder dig, så du altid kan have din baby i nærheden. De bløde høje kanter omslutter din baby, for at give din baby ro og tryghed. Nogle af de smarte og praktiske ting ved Filibabba babynesten er, at du kan bruge babynesten over længere tid ved at justere kanten med snorene eller spænde og til sidst åbne den op. På den måde kan den følge med mens din baby vokser.

 

Af sikkerhedsmæssige årsager bør du være opmærksom på, at du altid skal lægge din baby i reden, så hovedet er i den modsatte ende af samlingen med snore ellers spænde. Derudover skal den altid placeres på en jævn og plan overflade. Snorene bør være bundet mens Filibabba babynesten er i brug.

 

Filibabba babynest hos Pixizoo

Vi håber, du har fået lyst til at købe din Filibabba babynest hos os i Pixizoo. Vi har jævnligt tilbud på mange af vores varer, men du behøver ikke vente med at købe den. Vi giver dig nemlig prisgaranti, så du kan købe det du skal bruge, når du mangler det, så du ikke behøver at vente på, at det kommer på tilbud. Læs mere om vores betingelser for prisgaranti og prismatch her. Vi står i hvert fald altid klar til at hjælpe dig, med stort og småt, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du kan kontakte os på telefonnummeret 88 88 74 15 eller på mail [email protected].

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×