Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Klapvogne

Skal I på tur ud og købe ind? Eller skal I på ferie? Nogle modeller fungerer også som et alternativ til barnevognen. Uanset hvornår du har brug for en vogn, og alderen på dit barn, så er klapvognen en uvurderlig vogn, når man er forældre. Vi har samlet et stort udvalg af modeller, så du kan finde en, som passer til jer. Se hele vores sortiment af smarte og praktiske klapvogne til markedets bedste priser herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Den praktiske løsning

En klapvogn er en nem og praktisk måde at komme rundt med dit barn på. Det smarte ved vogne er at de, som navnet antyder, kan klappes sammen, og derfor er nemme at transportere og have med i for eksempel bus eller bil. Vi har et bredt udvalg af mærker såsom Maxi-Cosi, Thule, Mountain Buggy og Baby Jogger med den populære City Elite model.  

På Pixizoo Magasin kan du læse en lang række produktanmeldelserskrevet af vores kunder. På den måde kan du finde inspiration til hvilke funktioner, du og dit barn har brug for enten til hverdag eller fest. Vi har også lavet en miniguide, så du nemt at vælge den rigtige vogn. 

   

Hvilken type klapvogn skal jeg vælge?

Som det første bør du gøre dig klart, hvilken type klapvogn du har brug for - Er det som erstatning for barnevognen? Skal den let kunne være i bilen? Skal du kunne komme nemt omkring? Skal den være terrængående eller bruges til løb? Eller har du brug for en dobbeltvogn til tvillinger? Der er mange valgmuligheder. Har du planer om at være aktiv med dit barn? Så kan du også tage et kig på vores udvalg af løbevogne.  

Vælger du en klapvogn med lift fra begyndelsen, har du hurtigere få brug for en vogn med mange funktioner, mens de, der sværger til barnevogn så længe som muligt, ofte kun har behov for en paraplyvogn, der er nem at tage med.

Der findes også meget tilbehør til klapvogne, som kan være godt at anskaffe, såsom babylifte og regnslag. 

 

Hvor længe og til hvilken alder bruger man klapvogn?

En almindelig klapvogn anbefales først når barnet kan sidde selv, men herefter kan den bruges helt op til 4-5-årsalderen.

Køber du en klapvogn som det eneste transportmiddel til dit barn, er det vigtigt at sikre dig et langt liggemål fra begyndelsen. Børn sover ofte middagslur indtil 3-årsalderen. Det er derfor vigtige parameter at vognens liggemål er forholdsvislangt, så barnet ligge ordenligt ned, og at den kan lægges helt ned.

Skal din tumling sove middagslur i vognen udenfor, kan køb af en god kørepose anbefales, da klapvogne ikke er knap så isolerede som barnevogne.

  

Her finder du altid klapvogne på tilbud

Hos Pixizoo.dk har vi altid gode klapvogne på tilbud. Vi bredt udvalg af mærker! Du finder både de kendte mærker som Baby Jogger og Thule og de mindre kendte. Uanset hvad du leder efter, vi har med garanti én, der passer lige nøjagtigt til dit behov.

Har du spørgsmål til valg af vogn er du velkommen til at besøge vores butik i Skejby ved Århus. Her står vores søde personale klar med en hjælpende hånd og et udvalg af vogne, som du kan prøve. 

Shopper du ofte til dit barn? Så tag et kig på vores Pixizoo Plus medlemskab. Her får du altid gratis fragt på dine ordrer på Pixizoo.dk, adgang til masser af medlemstilbud, og optjener derudover bonuskroner når du shopper hos os, som du kan bruge på fremtidige køb. Læs mere om Pixizoo Plus her, og bliv medlem i dag, for kun 39 kr./md.