Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Klapvogne

Klapvogne

Side:
  1. Side 1 af 3

En klapvogn er en nem og praktisk måde at komme rundt med dit barn på. Det smarte ved klapvogne er at de, som navnet antyder, kan klappes sammen, og derfor er nemme at transportere og have med i for eksempel bus eller bil.

 

Vi har et bredt udvalg af klapvogne i alle prisklasser med fokus på kvalitet og design. Vi har selvfølgelig også masser af klapvogns tilbehør som insektnet. regnslag, kopholder, adaptere og meget mere.

 

Du kan blandt andet vælge mellem mærker som Baby Jogger, TFKMountain Buggy og Thule.

 

Guide til valg af klapvogn

 

 

Klapvogne

 

En god klapvogn kan være en 'life saver' i mange situationer, men valget af vogn, kan sagtens være lidt af en jungle. Brug derfor denne mini klapvogn guide til at finde den helt rette model til junior.

 

Hvilken type klapvogn skal jeg vælge?

 

Som det første bør du gøre dig klart, hvilken type klapvogn du har brug for - Er det som erstatning for barnevognen? Skal klapvognen let kunne være i bilen? Skal du kunne komme nemt omkring? Skal klapvognen være terrængående eller bruges til løb? Eller har du brug for en dobbelt klapvogn til tvillinger?

 

Vælger du en klapvogn med lift fra begyndelsen, har du hurtigere brug for en vogn med mange funktioner, mens de, der sværger til barnevogn så længe som muligt, ofte kun har behov for en paraplyklapvogn, der er nem at tage med.

 

Hvor længe og til hvilken alder bruger man klapvogn?

En almindelig klapvogn anbefales først når barnet kan sidde selv, men herefter kan den bruges helt op til 4-5 års alderen.

 

Køber du en klapvogn som det eneste transportmiddel til dit barn, er det vigtigt at sikre dig et langt liggemål fra begyndelsen. Børn sover ofte middagslur indtil tre års alderen og derfor er både klapvognens liggemål og at den kan lægges helt ned, vigtige parametre.

 

Skal din tumling sove middagslur i klapvognen udenfor, kan køb af en god kørepose anbefales, da klapvogne ikke er knap så isolerede som barnevogne.

 

SE VORES STORE UDVALG AF KØREPOSER OG ANDET UDSTYR TIL KLAPVOGNE 

 

Klapvogn til nyfødt

Overvejer du en klapvogn med liftindsats til din nyfødte, er det vigtigt, at sikre dig visse funktioner. De fleste børn vil omkring 1-1,5 års alderen gerne følge med i, hvad der foregår og derfor er det bl.a. vigtigt at klapvognen har vendbart styr. Samtidig skal klapvognen kunne ligges helt ned, så liften eller voksiposen kan stå sikkert.

 

Klapvogne der er bedst i test

Hos Pixizoo.dk har vi et stort udvalg af klapvogne, men bestræber os også på, at føre de klapvogne, der klarer sig bedst i test. Det er dog langt fra alle vogne, der udsættes for test og vi lægger derfor hovedsageligt vægt på, at kunne tilbyde dig en godkendt klapvogn, der passer lige netop til dit behov.

 

Skal klapvognen med på rejsen?

Rejsevenlige klapvogne findes i alle prisklasser fra små lette klapvogne, der kan checkes ind som håndbaggage til mere terrængående og sovevenlige modeller, der sikrer juniors middagslur på turen.

 

Hos Pixizoo.dk finder du et stort udvalg af klapvogne, der vejer og fylder mindst muligt og derfor egner sig godt til ferien.

 

Køb af klapvogn online

Køber du din klapvogn online, skal du ikke bekymre dig om hverken garanti eller service. Hos Pixizoo.dk er du sikret en god kundeservice og nemme muligheder for at reklamere eller bytte din klapvogn, hvis uheldet er ude.

 

Her finder du altid klapvogne på tilbud

Hos Pixizoo.dk har vi altid gode klapvogne på tilbud. Vi fører kendte mærker som Baby Jogger, TFK og Thule, vi har med garanti én, der passer lige nøjagtigt til dit behov.

 

Har du spørgsmål omkring vores udvalg af klapvogne er vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig i dit valg. Kontakt os på tlf. 88887415 eller [email protected]

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×