• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Tog og togbaner

Hvorfor skal jeg købe togbaner til mit barn?

Gennem leg får børns krop og hjerne al den stimulation, de har brug for til at udvikle sig, og derfor er togbanerne designet til at støtte flere stadier i barnets udvikling. Med et rent og enkelt design er de opmuntrende for børn, og åbner for et helt univers af morskab, hvor den eneste grænse er børnenes egen fantasi. Togene findes i mange forskellige udgaver og togbanerne kan udvides og dermed blive ganske store. Med ekstra skinner og tilbehør, bliver legen endnu sjovere og kreativ, og børn vil helt sikkert elske at lege med det i mange år frem. Særligt mellem 2-5-årsalderen er banerne et kæmpe hit.

 

Når togkonduktøren fløjter, er det med at få toget i gang og af sted gennem tunneller og landskaber med små byer. Mange børn har haft stor fornøjelse af legetøjstog gennem generationer, vil stadig have det i mange år frem. Det er legetøj, som aldrig vil gå af mode, og dermed er der rig mulighed for at mindre søskende vil få lige så stor fornøjelse af dem som storebror eller storesøster.

 

Udvalget her hos Pixizoo

Her hos Pixizoo elsker vi togbaner og alt den kreative leg, som de inspirerer til. Derfor har vi samlet et stort udvalg som passer til forskellige aldre og præferencer. Du finder eksempelvis du mest klassiske modeller hvis du taget et kig på BRIO togbaner, da de klart er nogle af de mest populære modeller indenfor legetøjstog. De er designet med tanke på underholdning, udvikling og holdbarhed. Du kan finde dem til forskellige aldre.

 

Hvis du skulle være på udkig efter togbaner til de helt små, finder du også forskellige udgaver, hvis du tager et kig på vores LEGO tog fra LEGO DUPLO.

 

Elektriske togbaner

Til de ældre børn som gerne vil lege med tog, kunne den interaktive togbane Smart Tech fra BRIO være en god idé. Her bliver barnet inviteret ind i en hightechverden, hvor der er rig mulighed for at udvide universet med tilbehør, som har fede funktioner, som gør legen endnu sjovere. Det er den moderne udgave af de elektriske togbaner, som vi kender fra tidligere generationer.

Legetøjstog er et kæmpe hit blandt børn, og de har fornøjelse af det i mange år frem. Derfor er der også rig mulighed for at udvide banerne med ekstra skinner og tilbehør. Det gør det samtidig også til den ideelle gaveide.

 

Bestil nemt og hurtigt hos Pixizoo.dk

Hos Pixizoo vil vi gerne give dig den bedste oplevelse hver eneste gang du handler hos os. Derfor har vi også samlet et super kompetent kundeserviceteam, som sidder klar ved telefon, mail og chat for hjælpe dig, hvis du skulle sidde med nogen spørgsmål.