★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Legetøj

Legetid er altid højdepunktet i et barns hverdag, og som forælder vil du sikkert også komme til at bruge mange timer på leg med dit barn.
Se nærmere på vores kæmpe udvalg af legetøj, så du kan finde noget rigtig sjovt, som passer til lige netop dit barn.
Vi har blandt andet masser af legetøjsdyr, puslespil, rangler, bamser, dukker og meget andet godt legetøj
fra kendte mærker som LEGO, BRIO, DUPLO og Playmobil, som kan gøre legetiden til en fest.

alt legetøj babylegetøj bamser
biler, traktorer og tog boldbassiner bøger og spil
dukker og tilbehør Fjernstyret legetøj klodser
kreativ leg køkkenleg udendørsleg

Stort udvalg af legetøj hos Pixizoo.dk

Pixizoo.dk rummer alt hvad hjertet begærer inden for legetøj - vi har alt lige fra udviklingslegetøj til motoriklegetøj og sanselegetøj, som passer til enhver alder og begivenhed. Så uanset, hvad du er på udkig efter, så er du kommet til det helt rette sted. Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo.dk til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. Der er derfor masser af inspiration at hente til legetiden, når du fordyber dig i vores legetøjsunivers til småbørn. Pixizoo er synonym med gode tilbud, lave priser og bredt udvalg af legetøj til alle aldersgrupper, så vi er sikre på at vi også har noget til dig og dit barn!

Legetid er lig med kvalitetstid

Uanset hvilken alder dit barn har, og hvilken slags legetøj det har kastet sin kærlighed på, så finder du det med garanti hos Pixizoo. Vi forhandler legetøj til både babyer og børn i alle aldre, og til alle sæsoner og al slags vejr. Er dit barn vild med at tumle rundt på sit eget værelse, så har vi også et kæmpe sortiment af fine og praktiske børnemøbler.

Vi har både legetæpper fra Tiny Love og Fischerprice, som tilvejebringer alt, hvad barnets sanser har brug for. Hvis dit barn er i det musikalske hjørne, har vi også et godt udvalg – alt lige fra trommesæt til børne-pianos. Vi har dukker i alverdens udgaver fra Smallstuff, Sebra, Cirkeline, Hape og DR’s Bamse og Kylling, samt Kaj og Andrea.

Har du desuden set vores store udvalg af BRIO tog og BRIO togbaner, der er med til at gøre legetiden til noget helt særligt? Med vores store udvalg er der BRIO legetøj til børn i alle aldre. Til de ældre børn har vi stort set alt indenfor LEGO, så tag et kig på de mange valgmuligheder her. Du finder bl.a. LEGO fra populære universer som Harry Potter, Star Wars og Jurassic World, samt ikoniske serier som Ninjago, Technic og Friends.

Vi har også biler fra Bruder, så der er rig mulighed for at lege udenfor i sandkassen eller på terrassen. Bruder legetøjet kan nemlig både bruges indendørs og udendørs. Blandt vores favoritter finder du bl.a. den gule Bruder MAN TAG skraldebil, den seje grønne Bruder John Deere traktor med tippelad, den flotte blå New Holland traktor og ikke mindst den knaldrøde brandbil, der både har lys, lyd og pumpe. Så uanset hvilken slags bil dit barn er vild med, så finder du helt sikkert en Bruder model der bliver et hit derhjemme.

Vi har også gynger, som kan hænges op i haven, heriblandt den kendte Krea gynge i sort, som både inviterer til leg og afslapning. Så har mor eller far også et sted at hvile sig 5 minutter når der skal samles kræfter efter en hel dags haveleg. En anden populær gynge er trægyngen fra Done by Deer, som er et kæmpe hit blandt mindre børn. Når legetiden er ovre, har vi også et godt udvalg af opbevaringsmuligheder fra bl.a. LEGO, der passer perfekt ind i børneværelset og giver det sit eget unikke præg.  

Vælg det rette legetøj

Børn udvikler sig hurtigt, og det kan derfor være utroligt svært at følge med i, hvad der er interessant og hvornår. Som forælder ønsker man kun at give det bedste til sine børn, men hvordan ved man, hvad der er det bedste? Barnet skal stimuleres, men ikke overstimuleres – leg skal være lærerigt, men også sjovt. Det er ikke nemt at holde styr på hvad man skal købe til den kære legetid. Her kommer vi i Pixizoo.dk gerne til undsætning i forsøget på at gøre junglen af legetøj nemmere at navigere i. 

Vi har blandt andet et udvalg af babylegetøj, såsom bideringe, rangler og slaskedukker, som passer perfekt til de helt små. Har du en lille spraldebasse derhjemme, som har brug for at blive aktiveret mens han eller hun ligger og mosler på ryggen eller maven, så er et aktivitetstæppe til babyer et must-have. Vi forhandler tæpper med både musik, lys og lyd. Når dit barn rammer 1-2 års alderen er det måske mere gåvogne og gyngeheste som er et hit. Særligt den klassiske røde BRIO gåvogn går altid rent hjem hos de mindste, der enten er godt i gang med at øve sig i at gå eller allerede traver hele huset rundt. Når det er sommer kunne det også være spændende med en babypool. I 3-5 års alderen begynder puslespil og brætspil at være underholdende, så det har vi selvfølgelig også et stort udvalg af her.

Noget af det legetøj vi har erfaret er et hit i lang tid er de inspirerende Magna Tiles, som fantasien kan slippes fri med. Der er også seje figurer og legesæt fra Paw Patrol og det klassiske modellervoks fra Play-Doh som er et hit i mange år.  En anden børnefavorit er de sjove boldbassiner. Er du klar over at du kan bruge et boldbassin fra dit barn stadig er baby? Det kan du og derfor kan det blive et hit i rigtig mange år. Tag et kig på hvad I skal have hjem til legetiden.

Er du på jagt efter legetøj til udviklende legetøj til dit 1-årige barn? Eller er det måske en 4-årig du er på udkig efter noget nyt legetøj til? Tag et kig på vores legetøj til de forskellige aldersgrupper ved at klikke dig ind på vores aldersbestemte sider her:


Uanset hvilket legetøj du er på udkig efter, så finder du med sikkerhed altid et stort udvalg af gode tilbud på legetøj på Pixizoo.dk og altid til markedets bedste priser.

Et bredt udvalg af legetøj til lave priser

Vi bestræber os på at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, for vores kundeservice sidder klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn, uanset om det omhandler legetiden eller andet.

Er du typen der shopper legetøj og andet babyudstyr ofte (som de fleste mødre jo er!), så vil vi anbefale dig, at blive medlem af vores Pixizoo Plus kundeklub. Så er du sikret gratis fragt på alle dine køb hos os, du får adgang til en masse eksklusive medlemstilbud, faste rabatter på populære brands som Cam Cam og By KlipKlap, og optjener samtidig bonuspoint når du handler på Pixizoo.dk, som du herefter kan bruge til fremtidige køb.

Skal du handle stort ind? Så kan du med fordel udfylde vores tilbudsforespørgsel, og på denne måde få et samlet tilbud på alt det legetøj og andre børneprodukter, som du står og mangler. Vi skræddersyer tilbuddet til lige netop dig og dine ønsker, og hjælper naturligvis også hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne i vores sortiment - det gælder både legetøj og alle andre varer på vores shop.