Legetid

Producent
 1. 3-2-6 (11)
 2. 4M (9)
 3. AIR BLASTER (1)
 4. ALFABETDYR (9)
 5. ALGA (18)
 6. AMO-TOYS (3)
 7. AVENGERS (2)
 8. BABY ALIVE (2)
 9. BABY DAN (3)
 10. BABY EINSTEIN (1)
 11. Vis 171 flere
Pris
 1. kr10
  kr7999

Legetid

Legetid er næsten altid højdepunktet i et barns dag, og som forælder vil du sikkert også komme til at bruge mange timer på at lege sammen med dit barn. Se nærmere på vores kæmpe udvalg af legetøj i masser af forskellige typer og varianter, så du kan finde noget rigtig sjovt, som passer til lige netop dit barn. Vi har bl.a. masser af legetøjsdyr, puslespil, rangler, bamser, dukker og meget andet godt legetøj fra anerkendte producenter som BRIODuplo og Playmobil.

Side:
 1. Side 1 af 70

Legetøj

Pixizoo rummer alt, hvad hjertet begærer inden for legetøj – vi har alt lige fra udviklingslegetøj til motoriklegetøj og sanselegetøj. Vi har også legetøj, der passer til enhver alder og begivenhed: Når barnet ligger i barnevognen, i badet eller når barnet ligger på legetæppet. Så uanset, hvad du er på udkig efter, så er du kommet til det helt rette sted. Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. Der er derfor masser af inspiration at hente, når du fordyber dig i vores legetøjsunivers til småbørn.

Legetid – er lig med kvalitetstid

Vi har både legetæpper fra Tiny Love og Fischerprice, som tilvejebringer alt, hvad barnets sanser har brug for. Hvis dit barn er i det musikalske hjørne, har vi også et godt udvalg – alt lige fra trommesæt til børne-pianos. Vi har dukker i alverdens udgaver fra Smallstuff, Sebra, Cirkeline, Hape og DR’s bamse og kylling, samt Kaj og Andrea. Yderligere har vi en masse børnelegetøj fra Brio.

Til de lidt større børn har vi næsten alt indenfor LEGO, LEGO City, LEGO Technic, LEGO DUPLO og stabelklodser. Vi har også biler fra Bruder, så der er rig mulighed for at lege udenfor i sandkassen. Vi har også gynger, som kan hænges op i haven. Når legetiden er ovre, har vi også et godt udvalg af opbevaringsmuligheder i alverdens størrelser fra Sebra og Silly U, som passer ind i børneværelset og giver det sit eget unikke præg.

Vælg det rette legetøj

Børn udvikler sig hurtigt, og det kan derfor være utroligt svært at følge med i, hvad der er interessant og hvornår. Som forælder ønsker man kun at give det bedste til sine børn, men hvordan ved man, hvad der er det bedste? Barnet skal stimuleres, men ikke overstimuleres – leg skal være lærerigt, men også sjovt.

 

Samtidig har legetøjsindustrien ændret sig væsentligt siden dengang, vi selv var børn og der findes i dag en masse nye produkter, som mange af os slet ikke kender til. Det er ikke nemt at holde styr på, og særligt ikke når børnene udvikler sig så hurtigt, som de gør. Her kommer vi i Pixizoo gerne til undsætning i forsøget på at gøre junglen af legetøj nemmere at navigere i. Du kan derfor herunder danne dig et hurtigt overblik over, hvilket legetøj, som egner sig bedst til de forskellige tidspunkter af dagen og aldersgrupper.

Babylegetøj

Til de lidt mindre babyer har vi bideringe, som er ideelle til, når deres første tænder er på vej frem. Vi har rangler og slaskedukker, som kan holde til at blive tygget i og bidt i, som er formet efter ugler, bævere og giraffer.

Hviletid – pusletid

Vi har et rigtig godt udvalg af aktivitetslegetøj, når der enten skal pusles eller hvis der skal hviles. Vi har forskellige uro’er fra Sebra og Silly U med dyr og i mange forskellige farverLegetøj som kan spille musik og sige lyde. Så pusletiden kan nemt komme til at gå som en leg.

1-2 års alderen

Til de lidt større børn, som lige er begyndt at kunne komme omkring, har vi gåvågne og gyngeheste, som er med til at stimulere barnets grovmotorik (balance og orienterings-følelse). I sommermånederne, hvor vejret indbyder til udendørsleg, har vi de perfekte begynderpools, som er velegnet til, når de mindste børn bare lige skal have dyppet tæerne eller pjaske lidt.

3-5 års alderen

Med kuglebanen fra Hape, er dit barn garanteret timevis af sjov. Byg en kuglebane og lad barnet udvikle sin motoriske sans og sin logiske tankegang. Du finder også et spændende udvalg af puslespil og brætspil, som er sjove og ikke mindste lærerige for dit barn.

Til trods for at vi har et hav af forskelligt legetøj, så kan du vide dig sikker på, at vores brede udvalg har én ting til fælles: de indeholder IKKE Ftalater og Parabener. Hos Pixizoo er det vores højeste prioritet at disse giftstoffer ikke forekommer i vores produkter, og du kan derfor med ro i sindet købe vores produkter velvidende, at dit barn ikke udsættes for giftige stoffer.

 

Topkvalitet og -service til lavpris

Her i Pixizoo bestræber vi os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. For os handler det kort og godt om at kunne yde god kundevejledning i øjenhøjde. Vi ved, at det som nybagt forælder kan være en kæmpe udfordring at finde rundt i det store hav af mærker og produkter, så skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan enten kontakte os via chatten, på vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15 eller på [email protected] Her sidder vores kompetente og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×