Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Legetøj

Legetid er altid højdepunktet i et barns hverdag, og som forælder vil du sikkert også komme til at bruge mange timer på leg med dit barn.
Se nærmere på vores kæmpe udvalg af legetøj, så du kan finde noget rigtig sjovt, som passer til lige netop dit barn.
Vi har blandt andet masser af legetøjsdyr, puslespil, rangler, bamser, dukker og meget andet godt legetøj
fra kendte mærker som LEGO, BRIO, DUPLO og Playmobil, som kan gøre legetiden til en fest.


Stort udvalg af legetøj hos Pixizoo.dk

Pixizoo.dk rummer alt hvad hjertet begærer inden for legetøj - vi har alt lige fra motorik legetøj, som er med til at hjælpe dit barns udvikling og sanser, til dukkehuse, Paw Patrol legetøj, dinosaurer og meget mere! Der er altså noget som passer til enhver alder og begivenhed.

Uanset hvilken slags legetøj du er på udkig efter, er du kommet til det helt rette sted. Det er vores klare målsætning, at vi hele tiden udvikler og tilpasser Pixizoo.dk, så hjemmesiden imødekommer alle vores kunders ønsker og behov, og altid er med på de nyeste trends, tendenser og tests. 

Du kan derfor hente massere af inspiration til en god legetøj, med alt det legetøj hjertet begærer, når du fordyber dig i vores legetøjsunivers til både de helt små, men også de større børn. 

Pixizoo er et synonym med gode tilbud, lave priser og bredt udvalg af legetøj til alle aldersgrupper, så vi er sikre på at vi også har noget til dig og dit barn! Vi håber, du finder noget dit barn vil blive rigtig glad for og kan få mange timers sjov leg til at gå med. 

  

Legetid er lig med kvalitetstid

Uanset hvilken alder dit barn har, og hvilken slags legetøj han eller hun har kastet sin kærlighed over, er vi sikre på, at du kan finde netop dét legetøj, du går og leder efter her hos os. Vi forhandler legetøj til både babyer og børn i alle aldre, og til alle sæsoner og al slags vejr. Vi har derfor også et stort udvalg af udendørslegetøj til både store og små, såsom gyngestativer, løbecykler og sandkasser med en masse tilbehør. Med det kan dit barn få timevis til at gå ude i den friske luft. 

  

Legetid på børneværelset

Hvis dit barn er vild med at tumle rundt inde på sit eget værelse, så har vi også et kæmpe sortiment af fine og praktiske børnemøbler, som kan være med til at gøre legen endnu sjovere og hyggeligere. 

Vi har de fineste legetæpper fra Tiny Love og Fischer Price, som er praktiske at have, når dit barn begynder at udvikle sine sanser. Dertil har vi også mange forskellige slags legegulve i fine farver, fra brands som fx Tiny Republic og Hey Basic. Legegulv giver dit barn et blødere underlag at sidde på, og virker som en barriere mellem det kolde gulv og dit barn. På den måde bliver legetiden lidt mere behagelig for dit barn, og der vil derfor være mulighed for endnu flere timers sjov leg.  

  

Musikalsk leg

Hvis dit barn gemmer på den helt store popsanger eller rockstjerne inde i maven, vil vores udvalg af musiklegetøj med garanti falde i god jord hos ham eller hende. Vi har et godt udvalg af trommesæt, børneguitarer, xylofoner og mange andre fine musikinstrumenter dit barn kan øve sig på derhjemme. Det giver dit barn god mulighed for at starte sit helt eget lille band med alle sine legekammerater. 

  

Leg med dukker - altid en klassiker!

Dukker er et klassisk stykke legetøj, som helt sikkert aldrig går af mode! Og du kan tro, vi har mange af slagsen her hos Pixizoo. Barbie som vi alle kender fra dengang vi selv var små, er stadig populært blandt børn i alle aldre i dag. Dukkerne er perfekte til hyggelig rollespilsleg og kan sagtens kombineres med en masse andet forskelligt legetøj, såsom Schleich dyr eller bamser i alle afskygninger. 

Er dit barn mere vild med at lege far, mor og børn, har vi skam også en løsning på det. Vi har nemlig også et udvalg af virkelighedsnære baby-dukker, som dit barn kan gå rundt og passe godt på derhjemme, give den mad, skifte ble, trille rundt i dukkeklapvognen og alt hvad der ellers hører sig til. Den slags dukker som især er populære her hos os, er dukkerne fra Baby Born og Baby Annabell.

  

Legetøj fra BRIO

Noget andet du helt sikkert har hørt om før, er legetøjsbrandet BRIO. Det legetøj de laver, er blandt andet deres ikoniske BRIO gåvogn, som er perfekt til de mindste der øver sig i at gå. Ved at lægge noget tungt i vognen, kan du gøre vognen lidt mere stabil, til når dit barn skubber rundt på den derhjemme og øver sin balance. Det er altså et stykke legetøj som både hjælper dit barns motoriske evner, men samtidig er rigtig sjov for dit barn. Udover gåvognen har de også en masse andet forskelligt legetøj, såsom deres BRIO tog og BRIO togbaner. Du kan finde alt fra BRIO på vores hjemmeside her. 

   

LEGO - perfekt til de lidt større børn

Til de ældre børn har vi stort udvalg indenfor LEGO legetøj, så tag et kig på de mange valgmuligheder her. Du finder bl.a. LEGO-brikker fra populære universer såsom Harry Potter, Star Wars og Jurassic World, samt ikoniske sæt fra serier som LEGO Ninjago og LEGO Friends. Du og dit barn kan også kaste jer ud i at bygge med LEGO Technic, hvor brikkerne kan vækkes til live. Med de mange LEGO-sæt, kan dit barn bruge mange timer på at bygge huse, biler, ja faktisk alt mellem himmel og jord - det er kun fantasien der sætter grænser! 

   

Fuld fart frem med legetøjsbiler 

Hvis dit barn er vild med legetøjsbiler, har vi også et stort udvalg af dette her hos Pixizoo. Vi har både legetøjsbiler som dit barn kan trille rundt med hjemme på legegulvet, men også nogle lidt større biler, traktorer og tog, som kan tages med ud i haven og sandkassen, når vejret er godt. Desuden er det muligt at få elbiler, hvor dit barn kan sætte sig ind i og køre en tur på fliserne. De er altså helt perfekte til ham eller hende, der gerne vil have fart over feltet. 

Nogle af de mest populære brands, som laver legetøjsbiler er Bruder og BRIO. Bruder legetøjet er noget af det, som både kan bruges indendørs og udendørs. De laver legetøjsbiler i alle afskygning og der findes blandt andet skraldebiler, John Deere traktorer og brandbiler med mange forskellige funktioner, såsom tippelad, lys og lyde. Uanset hvilken slags bil dit barn er vild med, finder du helt sikkert en Bruder model der vil falde i god jord blandt de mindste derhjemme. Legetøjet fra Bruder er altså et garanteret hit! 

   

Gyngestativer, rutsjebaner og alt til haven

De fleste børn synes det er sjovt at få lidt vind i håret og et sus i maven, og derfor har vi et stort udvalg af udendørs legetøj. Hvis I er så heldige at have en stor have med massere af uudnyttet plads, er det helt ideelt at have et gyngestativ, en rutsjebane eller måske endda en havetrampolin. Disse aktiviteter giver mulighed for mange timers sjov og leg for både de store og mindre børn. 

På de fleste gyngestativer kan gyngerne skiftes ud, så du både kan bruge en babygynge, en almindelig gynge, en sansegynge eller noget helt andet - der er så mange muligheder! Andre former for udendørs legetøj kan være sandkasser, løbecykler og løbehjul. Har du brug for inspiration til legetøj til udendørs brug? Så har vi lavet to artikler som omhandler idéer til udendørs leg. Den ene artikel er lavet til de små børn, mens den anden er lavet med de større børn i tankerne.

Du kan læse dem begge to her: “Udeleg og udendørs legetøj til større børn” og “Udeleg og udendørs legetøj til små børn”

   

Vælg det rette legetøj til dit barn  

Børn udvikler sig hurtigt, og det kan derfor være utroligt svært at følge med i, hvilket legetøj der er interessant og hvornår. Som forælder ønsker du kun at give det bedste til dine børn eller dit barn, men hvordan ved du, hvad der er det bedste? Barnet skal stimuleres, men uden at blive overstimuleret – leg skal være lærerigt, men også sjovt. Det er ikke nemt at holde styr på hvilket legetøj du skal købe for at få den bedste legetid med dit barn. Her kommer vi i Pixizoo.dk gerne til undsætning i forsøget på at gøre junglen af legetøj lidt nemmere at navigere i. Alle børn er forskellige, så følgende er blot inspiration og ikke et facit. 

   

LÆS OGSÅ: “Legetøj der stimulerer kreativiteten”. 

   

Legetøj til baby

Her hos Pixizoo finder du et stort udvalg af babylegetøj! Vi har bideringe, rangler og slaskedukker, som passer perfekt til de helt små. Hvis din baby er en lille spraldebasse, som  har brug for at blive aktiveret ofte, mens han eller hun ligger og mosler på ryggen eller maven, så er et aktivitetstæppe til babyer et must-have. Vi forhandler tæpper med både musik, lys og lyd, så der vil være mange muligheder for stimulering. 

En anden børne- og babyfavorit er de sjove boldbassiner. Det kan bruges lige fra dit barn er helt lille, men det er også noget dit barn vil synes er sjovt i rigtig mange år efterfølgende. 

   

Legetøj til 1-2 årige

Når dit barn rammer 1-2 års alderen, kan legetøj som gåvogne og gyngeheste være et hit. Det kan nemlig være godt for dit barn, at få lov til at øve sin balance og andre motoriske sanser, ved at trille rundt i stuen med gåvognen, eller vippe afsted på gyngehesten. I de varme sommermåneder, når solen skinner, kan det også være sjovt for dit barn at plaske rundt en babypool. Vandlegen er en sjov aktivitet for de små vandhunde, som trænger til at blive afkølet, når solen bager. 

Børn og babyer er nysgerrige og særligt i denne aldersgruppe og hos babyer, kan du risikere at dit barn vil putte mange små ting ind i munden. Bag på det meste legetøj vil der være en anvisning, der fortæller hvilken aldersgruppe legetøjet primært henvender sig til. På den måde undgår du bedst muligt at der ikke er et lille stykke LEGO eller andet legetøj der ryger i den gale hals. 

   

Legetøj til 3-5 årige 

I 3-5 års alderen begynder puslespil, brætspil, lego klodser og lignende at være spændende. Det er særligt fordi børn i denne aldersgruppe, ofte vil have udviklet sine finmotoriske evner tilstrækkeligt til at kunne sætte små brikker og klodser rigtigt. Det er desuden rigtig god hjernegymnastik og kan bruges til at lære at tælle og regne. 

Udover aktiviteter der er lærerige, vil rollespilsleg med barbiedukker, actionfigurer og bamser også være et sikkert hit på børneværelset. Det er bestemt også noget dit barn vil kunne lege med sammen med sine legekammerater eller søskende. 

Kreativ leg er også noget dit barn kan få mange timer til at gå med. Det kan eksempelvis være maling, modellervoks eller perleplader. Med denne slags legetøj kan dit barn lave sit helt eget børnekunst og vise det stolt frem.

   

LÆS OGSÅ: “DIY: 5 sjove DIY-projekter du kan lave med børn”.

   

Der er naturligvis utroligt meget legetøj dit barn kan få glæde af, og derfor anbefaler vi at du klikker ind på på vores hjemmeside og kigger efter det legetøj, der er anbefalet til dit barns aldersgruppe. Det kan du gøre ved at klikke linkene herunder, eller ved at søge på det i søgefeltet. 

   

Legetøj til alle aldre

Er du på jagt efter legetøj til udviklende legetøj til dit 1-årige barn? Eller er det måske en 4-årig du er på udkig efter noget nyt legetøj til? Tag et kig på vores legetøj til de forskellige aldersgrupper ved at klikke dig ind på vores aldersbestemte sider her:

·   Legetøj til 1-årige børn

·   Legetøj til 2-årige børn

·   Legetøj til 3-årige børn

·   Legetøj til 4-årige børn

·   Legetøj til 5-årige børn

   

Opbevaring når legetiden er ovre

Når legetiden er ovre, og alt legetøjet skal pakkes væk, er der brug for godt med opbevaring. Derfor har vi et stort udvalg af praktiske opbevaringsmuligheder fra bl.a. mærker LEGO, Tiny Republic og mange flere. Opbevaringsmulighederne vil garanteret passe perfekt ind på dit barns børneværelse, og dække alle jeres behov. Se alle vores opbevaringsmuligheder her.  

   

Køb dit legetøj hos Pixizoo

Uanset hvilket legetøj du er på udkig efter, så finder du med sikkerhed altid et stort udvalg af gode tilbud på legetøj her på Pixizoo.dk og altid til markedets bedste priser. Vi bestræber os på at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, for vores kundeservice sidder klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn, uanset om det omhandler legetøj, pusletid, barnevogne, autostole eller noget helt andet. 

   

Vil du have en masse fordele, når du shopper? 

Er du typen, der shopper legetøj og andet babyudstyr ofte, så vil vi anbefale dig, at blive medlem af vores Pixizoo Plus kundeklub. Som medlem af vores kundeklub er du sikret gratis fragt på alle dine køb hos os, du får adgang til en masse eksklusive medlemstilbud, faste rabatter på populære brands som Cam Cam og By KlipKlap, og så optjener du samtidig bonuspoint når du handler på Pixizoo.dk, som du derefter kan bruge til fremtidige køb. 

Skal du handle stort ind? Så kan du med fordel udfylde vores tilbudsforespørgsel, og på denne måde få et samlet tilbud på alt det legetøj og andre børneprodukter, som du står og mangler. Vi skræddersyer tilbuddet til lige netop dig og dine ønsker, og hjælper naturligvis også hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne i vores sortiment - det gælder både legetøj og alle andre varer på vores shop.