Se vores STORE udvalg af legetøj. Spar op til 80% ❤️  Se tilbud her

Legetid

Mærke
 1. 3-2-6 (7)
 2. 4M (27)
 3. A LITTLE LOVELY COMPANY (2)
 4. AIR BLASTER (1)
 5. AIR HOGS (2)
 6. ALFABETDYR (2)
 7. ALGA (31)
 8. ANIMAGIC (4)
 9. AQUABEADS (27)
 10. AVENGERS (12)
 11. Vis 269 flere
Pris
 1. kr7
  kr9999
Størrelse
 1. (1)
 2. XL (1)

Legetid

Legetid er næsten altid højdepunktet i et barns hverdag, og som forælder vil du sikkert også komme til at bruge mange timer på at lege sammen med dit barn. Se nærmere på vores kæmpe udvalg af legetøj, så du kan finde noget rigtig sjovt, som passer til lige netop dit barn. Vi har blandt andet masser af legetøjsdyr, puslespil, rangler, bamser, dukker og meget andet godt legetøj fra kendte mærker som BRIO, DUPLO og Playmobil, som kan gøre legetiden til en fest.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 af 115

Side:
 1. Side 1 af 115

Legetid hos Pixizoo.dk

Pixizoo.dk rummer alt hvad hjertet begærer inden for legetøj - vi har alt lige fra udviklingslegetøj til motoriklegetøj og sanselegetøj, som passer til enhver alder og begivenhed. Så uanset, hvad du er på udkig efter, så er du kommet til det helt rette sted. Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo.dk til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. Der er derfor masser af inspiration at hente til legetiden, når du fordyber dig i vores legetøjsunivers til småbørn. 

 

 

Legetid – er lig med kvalitetstid

Vi har både legetæpper fra Tiny Love og Fischerprice, som tilvejebringer alt, hvad barnets sanser har brug for. Hvis dit barn er i det musikalske hjørne, har vi også et godt udvalg – alt lige fra trommesæt til børne-pianos. Vi har dukker i alverdens udgaver fra Smallstuff, Sebra, Cirkeline, Hape og DR’s Bamse og Kylling, samt Kaj og Andrea. Yderligere har vi en masse ting til legetiden fra Brio.

 

Til de ældre børn har vi næsten alt indenfor LEGO, så tag et kig på de mange valgmuligheder her.

Vi har også biler fra Bruder, så der er rig mulighed for at lege udenfor i sandkassen. Vi har også gynger, som kan hænges op i haven. Når legetiden er ovre, har vi også et godt udvalg af opbevaringsmuligheder, der passer ind i børneværelset og giver det sit eget unikke præg.

 

 

Vælg det rette legetøj

Børn udvikler sig hurtigt, og det kan derfor være utroligt svært at følge med i, hvad der er interessant og hvornår. Som forælder ønsker man kun at give det bedste til sine børn, men hvordan ved man, hvad der er det bedste? Barnet skal stimuleres, men ikke overstimuleres – leg skal være lærerigt, men også sjovt. 

Det er ikke nemt at holde styr på hvad man skal købe til den kære legetid. Her kommer vi i Pixizoo.dk gerne til undsætning i forsøget på at gøre junglen af legetøj nemmere at navigere i.

 

Vi har blandt andet et udvalg af babylegetøj, såsom bideringe, rangler og slaskedukker, som passer perfekt til de helt små. Når dit barn rammer 1-2 års alderen er det måske mere gåvogne og gyngeheste som er et hit. Når det er sommer kunne det også være spændende med en babypool. I 3-5 års alderen begynder puslespil og brætspil at være underholdende, så det har vi selvfølgelig også et stort udvalg af her.

 

Tag et kig på hvad I skal have hjem til legetiden.

 

Topkvalitet og -service til lavpris

Vi bestræber os på at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som vi selv ønsker at få. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, for vores kundeservice sidder klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dit barn, uanset om det omhandler legetiden eller andet.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×