3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Legetøj 3 år

I treårsalderen sker der endnu et stort spring i dit barns udvikling. Dit barn begynder at lege med andre børn, så legen bliver mere social. Forestillingsevnen er stærkere end før, og dit barn er nu endnu mere interesseret i de voksnes verden, som han eller hun imiterer i sin leg. Her finder du et stort udvalg af legetøj til 3-årige, som stimulerer disse nye sider af dit barns udvikling. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Legetøj til 3-årige er sjovt og lærerigt på én og samme tid 

Legetøj til 3-årige er ikke kun underholdende, det er også lærerigt. For et 3-årigt barn er alt leg. De udforsker alt, og viser stor interesse og glæde for selv de mindste gøremål. Fra at have leget parallelt med andre børn, hvilket vil  sige at lege ved siden af hinanden, men ikke sammen, bliver legen social, og børnene begynder at inddrage hinanden i deres lege. Deres forestillingsevne bliver gradvist stærkere og stærkere i denne alder, og de bruger derfor meget tid på rollelege. De treårige børn kan også i denne alder spille simple spil og lægge puslespil. 

Legetøj til 2-årige er derfor ikke bare underholdning for dit barn, men er også et vigtigt redskab for hans eller hendes læring og udvikling. Ligesom legetøj til 2-årige er vigtigt, er legetøj til babyer  mindst lige så vigtigt.

  

Børn er forskellige 

Børn er forskellige og har hver deres præferencer i forhold til, hvad de er interesseret i, og hvad de vil bruge deres energi på. Du vil bedst kunne glæde dit barn og motivere dit barn, hvis du har øje for, hvad netop dit barn er interesseret i. Du skal dog være opmærksom på, at dit barn har brug for at lære alle færdigheder. Derfor kan det også være en idé at give barnet legetøj, som kan understøtte færdigheder, som barnet endnu ikke har udviklet. Der findes et bredt udvalg af legetøj til 3-årige, så du vil kunne finde det helt rigtigt legetøj til dit barn.

  

Et bredt udvalg af legetøj til 3-årige hos Pixizoo

Her hos Pixizoo finder du et stort udvalg af legetøj til 3-årige. Vi har legetøj til 3 årige, der er god til rollelege. Det kan f.eks. være køkkenlegetøj, dukker, bamser eller legeværktøj. Da dit barn nu har en større fantasi end tidligere, kan du også glæde dit barn med legesæt, der giver dit barn mulighed for at skabe sit helt eget univers. Eksempler på dette kan være et dukkehus, en bondegård med dyr eller en togbane.  Vi har legetøj til 3-årige, som er udfordrende for deres små hoveder. Hvis du vil udfordre dit barn, kan du f.eks. give ham eller hende et simpelt vendespil eller et puslespil, som er lidt sværere, end dem dit barn tidligere har løst. Desuden er finmotorikken så veludviklet i denne alder, at dit barn også vil nyde legetøj, som giver ham eller hende mulighed for at bygge og stable ting - den form for legetøj til 3-årige har vi også!

Hos os finder du legetøj til 3-årige fra mærker som BRIO, Sebra, Baby Born. Dantoy, Plantoys, Bruder og mange flere!

  

Glæd dit barn med legetøj fra Pixizoo 

Du kan glæde dit barn med en masse sjovt og fedt legetøj til 3-årige fra Pixizoo med et Pixizoo Plus medlemskab. Som Pixizoo Plus medlem får du adgang til en masse fede fordele. Bl.a. får du medlemsrabatter,  fri fragt på hele vores sortiment og optjener bonuskroner, hver gang du handler hos os. Skulle der opstå problemer, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller på telefon 88 88 74 15.