Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Legetøj 4 år

Vi har et stort udvalg af legetøj til 4-årige hos her Pixizoo. Børn i denne alder elsker at bruge deres krop på alle muligheder - om det er at fræse afsted på en cykel eller at sidde roligt og tegne. De elsker også at bruge deres fantasi til at skabe et spændende univers af f.eks. LEGO. Se hele hele vores udvalg af legetøj til 4-årige børn herunder.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 5

Side:
  1. Side 1 af 5

Legetøj til enhver interesse

Du har sikkert lagt mærke til, at dit barn har nået en alder, hvor det ved, hvad det vil. Derfor har børn i denne meget forskellige interesser, og det kan være svært at vide, hvad man skal give barnet. Leder du efter legetøj til 4-årige, vil du nemmest kunne glæde barnet ved at øje for,, hvad der netop vækker begejstring hos ham eller hende. Herunder giver vi dig nogle pejlemærker i forhold til, hvilket legetøj til 4-årige, der generelt hitter.

   

Motorik og atter motorik

De 4-årige er glade for at bevæge sig og bruge deres krop. De har nu langt større kontrol over deres krop, og kan derfor bruge den på nye måder. det gælder både grov- og finmotorikken. Er barnet typen, der er meget aktiv og som især elsker udendørsaktiviteter, så er legetøj til 4 årige som et løbehjul, en trehjulet cykel oplagt. Skal barnet ud at fræse på sin superseje cykel, så må du heller huske cykelhjelmen. Er barnet den mere rolige type og som især elsker udendørsaktiviteter, er legetøj, der giver dit barn mulighed for at bruge sine hænder og fingre en rigtig god idé. Den slags legetøj kan f.eks. være tegne- og malesæt eller modellervoks. Det kan også være forskellige byggesæt som Magformers, LEGO eller plusplus. Uanset om barnet er den ene eller den anden type, så finder du her hos Pixizoo et stort udvalg af legetøj til 4-årige, der understøtter deres motoriske udvikling.

   

Legetøj til 4-årige til indlevelsesevnen

Det, som kendetegner børn i denne alder, er deres evne til at leve sig meget ind i deres lege. I denne alder er børn især vilde med rollelege. De er meget opmærksomme på de voksne og hvad de voksne laver. Disse observationer bruger de i deres leg. Derfor er det meget typisk, at du finder 4-årige, der leger, hvor hvert enkelt barn i legen får en rolle - f.eks. mor, far og børn. Derfor er legetøj, der understøtter dette rollespil et hit for børn i 4-årsalderen. Det kan bl.a. være dukker og bamser eller legekøkkener og legemad. Børn i denne alder er også rigtig gode til at skabe deres helt eget univers. Det er der rig mulighed for med forskellige legesæt fra f.eks. Playmobil eller LEGO. Tag et kig på vores store udvalg af legetøj til 4-årige, der understøtter deres indlevelsesevne.

   

Legetøj til 4-årige i lange baner

Er du ofte inde og shoppe på Pixizoo.dk - og ikke kun legetøj til 4-årige, så kan det måske betale sig for dig at tilmelde dig vores fede medlemsklub Pixizoo Plus. Med et Pixizoo Plus medlemskab kan vi gøre livet lidt lettere for dig. Med et medlemskab får du altid fragt, fede rabatter, fordele hos vores samarbejdspartnere, og du optjener bonuskroner på en stor del af vores sortiment hver gang du handler, som du så kan bruge for fremtidige køb. Har du spørgsmål til medlemskabet, så er du altid velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller på telefon 88 88 74 15.