Se Pixizoo Plus tilbud

LEGO Opbevaring

LEGO Opbevaring

Lego Opbevaring

De smarte og meget populære Lego opbevaringskasser giver en masse muligheder og funktioner i hjemmet. Designet gør at kasserne kan stables ovenpå hinanden, så de både er dekorative, praktiske og sjove. Vi ved af erfaring, at opvaringskasserne fra Lego specielt bliver brugt, fordi børnene synes de er både underholdende og sjove. Lego kasserne bruges også som dekoration, byggeredskab eller legeredskab. Opbevaringskasserne findes i utallige farver og størrelser, hvor alle størrelser kan kombineres. Kasserne er lavet af slidstærk plastik, som gør at de er nemme at rengøre samtidig med de er bygget til at kunne overleve livet med små børn. 

Side:
  1. Side 1 af 3

Lego Opbevaring

Lego storage fås i mange forskellige former og farver. Konceptet er klart: Opbevaring der er praktisk, dekorativt og robust. Alt Lego storage er fremstillet i en hård, robust polypropylene (plast) som er giftfri og som naturligvis ikke indeholder stoffer som BPA, Phthalater eller PVC. Alle kasser og bokse er nemme at rengøre.

 

Lego Opbevaringskasser 

Der findes de velkente firkantede kasser, som fås med 8, 4, 2 eller 1 "knopper". Det er de populære "kæmpe Legoklodser".
Præcis som med rigtige legoklodser, har alle størrelser samme størrelse knop og kan derfor kombineres og stables. De findes efterhånden i et hav af farver, så det er faktisk muligt, at få både farver med spræl i og  mere neutrale farver.

Opbevaringskasserne er meget praktiske, samtidig med de pynter - Det er faktisk sværere end man skulle tro, at finde pæne opbevaringsmuligheder til børneværelset. Lego kasserne er et perfekt bud på en flot og smart opbevaringsløsning, som samtidig er robust og slidstærk. 

Lågene er nemme at tage og af på, og udover at holde styr på ting og legetøj, sørger lågene samtidig for at beskytte ens ting og sager mod skidt og støv. 

 

Lego displaykasser 

Lego har udover de kendte opbevaringsbokse, som både bruges til lego, legetøj mm., også lavet en displaysboks til børnenes Lego figurer. Displaysboksene har rum til 8 eller 16 figurer og passer til minfigurer fra Lego. På denne måde kan børnene stille deres figurer eller egne kreationer til udstilling på værelset. 

 

Rund Lego opbevaringsboks

Smart rund "lego klods" til mindre ting og sager. Denne opbevaringsboks egner sig særlig godt som blyantsholder eller til at organisere mindre ting som perler, byggeklodser med mere. Boksen er lige som resten af Lego konceptet designet til at kunne stables. Den runde klods måler Ø12,3 x H18 cm og fås i mange forskellige farver. Kan som nævnt bruges til opbevaring og organisering, men også som en del af legen. Børn over hele verden elsker Lego's inspirerende og underholdende opbevaring. 

 

Rummelig opbevaringsløsning fra Lego 

Med fokus på at optimere oprydning, organisering og orden, er denne type opbevaring blevet udviklet. Store rummelig kasser med tilhørende låg, gør det muligt at organisere større ting eller større mængder. En kasse specielt udtænkt til at kunne håndtere børns store partier af Lego klodser. 

De fleste bokse fås med indfarvede transperante sider, så man hurtigt og nemt kan overskue hvad de indeholder. Den perfekte løsning, hvis der skal ryddes op i store mængder legetøj. 

 

Lego opbevaringshoved

Lego opbevaringshoved findes i forskellige udtryk og farver. Byd eksempelvis Lego opbevaringshoved Darth Vader velkommen i hjemmet. Lego opbevaringshoved passer perfekt ind på børneværelset,  hvor det både kan fungere som opbevaring eller som led i en leg.

 Hovedet er perfekt til at rumme blyanter, tuscher eller små hemmeligheder. 

 

 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×