Summer Sale her

LEGO Opbevaring

LEGO Opbevaring

De smarte og meget populære LEGO opbevaringskasser giver en masse muligheder og funktioner i hjemmet. Designet gør, at kasserne kan stables ovenpå hinanden, så de både er dekorative, praktiske og sjove. Vi ved af erfaring, at LEGO opbevaring specielt bliver brugt, fordi børnene synes de er både underholdende og sjove. LEGO kasserne bruges også som dekoration, byggeredskab eller legeredskab. Så find her på siden en opbevaringsløsning med mange funktioner!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Opbevaring der er praktisk!

LEGO opbevaring findes i utallige farver og størrelser, hvor alle størrelser kan kombineres. Kasserne er lavet af slidstærkt plastik, som gør, at de er nemme at rengøre samtidig med de er bygget til at kunne overleve livet med små børn. 

 

Konceptet er klart: Opbevaring der er praktisk, dekorativt og robust. Alt LEGO opbevaring er fremstillet i en hård, robust polypropylene (plast) som er giftfri og som naturligvis ikke indeholder stoffer som BPA, Phthalater eller PVC. Alle kasser og bokse er nemme at rengøre, alt der skal bruges er sæbe og vand.

 

LEGO opbevaring kommer i mange varianter

Der findes de velkendte firkantede kasser, som fås med 8, 4, 2 eller 1 "knopper". Det er de populære "kæmpe Legoklodser". Præcis som med rigtige Legoklodser, har alle størrelser samme størrelse knop og kan derfor kombineres og stables. De findes efterhånden i et hav af farver, så det er faktisk muligt, at få både farver med spræl i og  mere neutrale farver.

 

Opbevaringskasserne er meget praktiske, samtidig med at de pynter - det er faktisk sværere end man skulle tro, at finde pæne opbevaringsmuligheder til børneværelset. LEGO kasserne er et perfekt bud på en flot og smart opbevaringsløsning, som samtidig er robust og slidstærk.

 

Lågene er nemme at tage og af på, og udover at holde styr på ting og legetøj, sørger lågene samtidig for at beskytte ens ting og sager mod skidt og støv. 

Denne smarte opbevaringsløsning er ideel til at holde orden på legetøj så som de klassiske LEGO DUPLO klodser, de seje Paw Patrol figuere og mange andre børnefarvoritter.  

 

LEGO opbevaring – Nu som hoveder

Du kan nu også få de velkendte hoveder fra LEGO, som LEGO opbevaringskasser. Det er en super sjov og anderledes måde, at få styr på alle småtingene.

 

LEGO opbevaringshoved findes i forskellige udtryk og farver. Byd eksempelvis LEGO opbevaringshoved Darth Vader velkommen i hjemmet. LEGO opbevaringshoved passer perfekt ind på børneværelset,  hvor det både kan fungere som opbevaring eller som led i en leg.

 

Hovedet er perfekt til at rumme blyanter, tuscher eller små hemmeligheder. 

 

Køb lige her hos Pixizoo.dk

Hvis du mangler noget sjovt dekoration til børneværelset, som samtidig er super praktisk, så er det lige her du finder det. Så få det endelig klikket i din kurv, så vi kan få det sendt af sted til dig.

 

Vi har 100% prisgaranti, så hvis du skulle finde dine varer billigere et andet sted, matcher vi den pris, og hvis varen bliver sat ned inden for 7 dage efter dit køb, refunderer vi differencen. Så der er ingen grund til at vente med at handle hos Pixizoo.dk – vi giver nemlig den bedste pris!

 

Skulle du kede dig lidt imens du venter på dine nye produkter, så tag et kig på Pixizoo Magasin, hvor vi har samlet tips, trends, produktanmeldelser og meget meget mere til dig.

 

Hvis du skulle sidde med spørgsmål til os, så tag endelig kontakt til vores super søde og kompetente kundeservice, som altid gerne vil hjælpe dig.

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×