Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Madkasser til børn

Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af madkasser, snackbokse, frugtposer og madbokse. Vi har madkasser til børn i mange forskellige udgaver, både med søde og seje motiver, eller mere minimalistiske udgaver i rustfri stål som du næsten ikke kan slide op. For mange børn i institutioner bliver madpakke en del af hverdagen, men vi har også gode løsninger til at have mad med på farten til de små.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Madkasser til farten

Selvom mange forbinder madpakker med skolestart, så skal mange børn i institutioner selv medbringe mad og snacks til 3 daglige måltider. Det kræver et mindre udvalg derhjemme, og vi anbefaler derfor at du har kasser i forskellige størrelser, og gerne med rum for at holde maden frisk. Hos os kan du allerede købe kasserne i sæt, men du kan også kombinere på kryds og tværs. 

Udover at madkasserne bruges i institutioner, så er de også gode til at have med på farten for de helt små. Vi har de populær termo madbøtter med skeer, så kan du nemt have babymad med når I skal ud af døren i løbet af dagen. Husk også hagesmække til de små. 

Madkasser til børn uden farlig kemi

Det er vigtigt, at når du som forældre shopper madkasser til dit barn, at du undgår en madpakke med farlig kemi. Butikker i Danmark må kun sælge EU-godkendte madkasser, så derfor kan du trygt handle hos Pixizoo.  Gå derfor efter produkter som er europæisk produceret, og ikke i Kina eller lignende, da vi i Europa har strenge krav til kemi og afsmitning af plast. I Europa skal råvareproducenten og produktionsvirksomheden kunne dokumenentere at EU’s regler om plast, kemi og fødevarekontakt er overholdt. De plastik madpakker som du kan købe i Danmark, er lavet af PE eller PP plastik - og de er fri for skadelig kemi i form af ftalater, BPA og polyfluorerede stoffer. 

Metal er et hit

En metal madkasse, en såkaldt madkasse i rustfri stål, er et rigtig godt valg. Med denne type madkasse til børn vælger du nemlig en praktisk madpakke med rumopdeling og uden risiko for farlig kemi. Metal kasserne kan gå i opvaskemaskinen, hvilket er dejligt nemt. I stedet for at købe madkasser som hurtigt går ud af sæson, så kan du sammen med dit barn pynte dem i stål med klistermærker. Sammen med et køleelement vil kassen holde maden frisk i skoletasken.  

Udover at madkasserne skal opfylde en åbenlys funktion, så kan det være rart for børnene at de kan genkende deres egen madpakke. Vi har et stort udvalg af til drenge og piger, og du kan sortere mellem sjove, pæne og søde madkasser til børnene. Vi har madkasser til børn fra Yummii Yummii, LEGO, Sebra med matchende drikkedunke og de populære Babymoov sæt med madbøtter og skeer til at have med på farten. 

Hos os får du altid 365 dages returret 

Vi gør det nemt for dig at handle ind til børnene i en hektisk hverdag. Med 365 dages kan du trygt shoppe hjemme fra sofaen med levering, og dermed undgå at skulle ud i butikken. Er du Plus medlem hos Pixizoo får du altid fri fragt til pakkeshop på alle dine ordre - det er da nemt!  Har du spørgsmål? Tag endelig fat i vores kundeservice, så hjælper vi dig godt på vej. Vi lover at svare så hurtigt vi kan.