• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Hvad er Barbapapa?

Figurerne så for første gang dagens lys i bøgerne, der udkom i 1970. Bøgerne, der oprindelig var på fransk, blev efterfølgende oversat til over 30 sprog. Der findes også en TV-serie med små afsnit på 5 min, som er produceret af Annette Tison og Talus Taylor. 

Barbapapa-familien er pæreformet figurer, der kan forme sig til andre objekter og dyr, for eksempel en cykel eller en snegl på ingen tid.

Familien består af 2 voksne og 7 børn, der alle har hver sin farve. Barbapapa er den store lyserøde figur, der finder den sorte Barbamama, som sammen har 7 børn, der på dansk har navnene; Barbabamse (gul), Barbabimbam (grøn), Barbabib (orange), Barbabilled (sort/loden), Barbablonde (lilla), Barbabrahe (blå) og Barbabadut (rød).

 

Skønt legetøj til børn

Her på siden finder du mange skønne legesager med Barbapapa motiver, der med garanti giver mange timers sjov underholdning. Du finder de sjove figurer i mange former, blandt andet som en bil og en bus. De sjove former og flotte farver skaber glæde hos rigtig mange børn, hvilket også er en af grundene til at Barbapapa igen er blevet populært blandt børn i mange aldre.

Se vores øvrige udvalg af sjovt legetøj lige her. Du finder noget til alle aldre. 

 

God gaveidé til små børn

Leder du efter en gave til et barn i alderen 1-6 år, så vil vi anbefale dig at kigge på de skønne produkter fra Barbapapa. Du finder helt sikkert noget, der vil bringe glæde hos den lille gavemodtager, hvad end det er en dreng eller pige. De søde gummikøretøjer er især gode til de mindste i alderen 1-2 år, da de kan tåle at blive leget vildt med. 

 

Køb Barbapapa hos Pixizoo

Når du køber Barbapapa og andre varer hos Pixizoo, ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse – altid! Vi er utroligt stolte af vores 5 stjerner på Trustpilot, der vidner om, at vores kunder har en god oplevelse, når de handler hos os. Som kunde hos Pixizoo giver vi dig nemlig prismatch og 7 dages prisgaranti, for at sikre dig den bedst mulige pris på markedet. Derudover giver vi dig ubegrænset returret, for vi ved godt, at det kan være svært at nå hen på posthuset i en travl hverdag.

Skal du købe stort ind? Så tag et kig på vores tilbudsformular, hvor vi vil give dig en samlet rabat på dit køb, ved køb af flere varer. Jo flere varer du køber, jo bedre en pris kan vi give dig. 

Husk at følge os på Facebook, Instagram og Pixizoo Magasin for altid at være først til nyheder, tilbud og spændende artikler.