• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Hvem er Bruder?

Bruder er et tysk varemærke, der blev grundlagt i 1926 af Paul Bruder. Siden da er brandet blevet et anerkendt varemærke blandt familier verden over. Og med god grund. Produkterne er i super god kvalitet, samtidig er der ikke en finger at sætte på det gennemførte design. Du er garanteret et produkt, der vil bringe glæde hos de køretøjselskende børn. Bruder har produktlinjer. Professional-linjen, som er den mest populære med blandt andet landbrug- og udrykningskøretøjer. Derudover findes også Roadmac, som er til familiens yngste, hvor der ikke er lige så mange detaljer, som passer bedre til børn fra 1-3 år ca.

   

Realistisk legetøj 

Bruder er kendt for at design og kvalitet går op i en højere enhed. Produkterne er designet efter rigtige maskiner helt ned til mindste detaljer i en skala 1:16. Køretøjerne har alle forskellige funktioner og tilbehør. Nogle køretøjer har en dør, der kan åbnes, hvor der kan sætte en figur ind foran rattet. På skraldebilen er det lavet, så skraldet kan tømmes i vognen. Og på udrykningskøretøjerne er der både lys og lyd, som gør brugeroplevelsen endnu mere realistisk. Hvis du er på udgik efter andre spænende køretøjer, så har vi en hel kategori fyldt med John Deer, som du finder her. Vi har et stort og bredt udvalg af forskellige køretøjer, som du finder her i  vores biler, traktor & tog - kategori.  

   

Hvorfor er Bruder så populært?

Der er mange grunde til, at Bruder er blevet så populær i børnefamilier verden over. Den største grund er dog, det store sortiment, hvor der findes noget til enhver interesse inden for køretøjer. Er dit barn mest til landbrugskøretøjer, skovbrugskøretøjer eller udrykningskøretøjer? Frygt ej, du finder helt sikkert noget, hvor modtagerglæden vil være stor! Bruder er i super god kvalitet, som holder i mange år, og nogle gange også går i arv. Hjulene er desuden lavet i gummi, så de ikke ridser gulvet, og kører mere glidende. 

Gå på opdagelse her på siden, hvor du også kan læse om de sjove funktioner hvert produkt har. 

   

De mest populære Bruder legetøjsbiler

Har du brug for inspiration til hvilken Bruder bil du skal vælge? Udvalget er stort og der er flere forskellige typer, størrelser og farver at vælge imellem. De mest populære Bruder biler lige nu er traktoren, lastbilen og gravkoen. Med en John Deere Bruder traktor med tippelad går du aldrig helt galt i byen, når det kommer til at vælge en legetøjsbil der altid hitter. Med Bruder brandbilen får du en flot rød brandbil med både lys, lyd og pumpe. Du kan også vælge den seje, gule MAN TAG Bruder skraldebil med containere til. Uanset hvilken Bruder du ender med at vælge, så får en populær legetøjsbil, der med garanti skaber glæde hos det bilglade barn. Har du allerede en samling Bruder legetøjsbileder? Så tag et kig på vores udvalg af Bruder tilbehør. Her finder du bl.a. en masse forskellige sjove og seje figurer.

    

Køb hos Pixizoo med fordele

Når du køber dine varer hos Pixizoo, vil vi gøre vores bedste for altid at give dig den bedste oplevelse. 

Vi giver dig både prismatch og prisgaranti, så du altid er sikret den bedste pris på det danske marked. Derudover giver vi dig 365 dages returret, for vi ved godt det ikke altid er nemt at få en returnering til at passe ind i hverdagens øvrige udfordringer. Hvis du har nogle spørgsmål, under eller efter din ordre, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig! Vi ønsker dig rigtig god shopping!