• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Begyndelsen for Flexa 

Tilbage i 1972 blev Flexa grundlagt. Siden da har de via deres erfaringer specialiseret sig i design og produktion af interiør og legetøj til børneværelser i Skandinavien. Siden har de også udvidet deres sortiment med en højstol til køkkenet.

Siden begyndelsen har deres mål været at udvikle nye produkter til børn og babyer, som ikke kun er funktionelle, men som også følger tidens trends og farver. Med deres lange historier er du sikker på at få et produkt, som er designet til at skabe et trygt og lærerigt miljø for din guldklump. Deres drøm har siden begyndelsen været at skabe de bedste produkter, som både et funktionelle, legende og bæredygtige samtidig med at priserne er overkommelige. 

I dag har Flexa udviklet sig til at være den største kæde af butikker, som sælger interiør til børneværelset. De har mere 140 butikker, som er fordelt over hele verden. 
 

Grundværdier til dig 

Flexa har skabt et sæt grundværdier. De gør det nemt for dig som forældre at gennemskue hvem Flexa er, og hvorfor Flexa er det gode valg. Deres 5 grundværdier er: 

-      Moderne skandinavisk interiør til børn 

-      Få mest ud af ethvert barns potentiale 

-      Brug deres viden om børn til at skabe funktionelle, legende og bæredygtige produkter 

-      Specialistviden 

-      Lavet af eksperter, testet af børn  

Hos Flexa er det ikke kun vigtigt, at du som forældre har noget smukt at se på. Deres forskellige designere arbejder med det mål for øjet, at deres produkter skal tilføje værdi til dit barns barndom i forhold til udvikling og tryghed. 

Gør en forskel 

Når du køber produkter fra Flexa, gør du ikke kun en forskel for dig selv og dit barn. Du støtter også miljøet. 

Al træ som bliver brug til at producere deres produkter er PEFC certificeret. Det betyder, at træet ikke kun et fældet med et formål. Det betyder også, at træet er dyrket efter alle internationale standarder for bæredygtig skovdrift.  

Deres produkter bliver produceret med omhyggelig omtanke for miljøet. Derfor bliver al deres savsmuld indsamlet og genanvendt som træpiller med lang brandtid. Træpiller er et miljøvenligt alternativ til andre energiformer. 

 

Køb Flexa hos Pixizoo 

Hos Pixizoo har vi samlet et stort udvalg af de lækre produkter fra Flexa. På den måde kan du nemt finde noget, som passer ind lige præcis hjemme hos jer. Uanset om det er på børneværelset, stuen eller køkkenet. Skulle du få bestilt den forkerte farve, så husk, at vi har 365 dages returret. Så du nemt kan returnere når det passer ind i din dag.