• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Frost legetøj - En prinsessedrøm 

Frost har de senere år vundet en stor plads i hjertet hos mange børn. Disney har udviklet Frost-universet og udgav i 2013 en animationsfilmen. Herefter tog det fart, og mange børn blev fanget af dette flotte og fortryllende univers. Frost legetøj er et hit hos de fleste børn og Disney filmene er blandt de mest populære de nogensinde har lavet.

Filmen handler om to prinsesser, Anna og Elsa. Elsa har magiske is-kræfter og skal krones til dronning. Frost symboliserer en masse kærlighed og venskab i et fortryllende og eventyrligt univers. For mange små børn, og især piger er det den rene prinsessedrøm. Frost har opnået stor popularitet, og denne prinsessedrøm er et stort hit blandt små piger.  Gå på opdagelse i de mange fine produkter, og find dit barns nye favorit Frost legetøj. 

   

Perfekt til børneværelset 

Frost er elsket blandt mange børn og især hos de små prinsesser derhjemme. Der findes derfor flere forskellige produkter, alt efter hvad din lille prisesse ønsker sig. Det er alle mulige forskellige produkter – lige fra Elsa- og Anna-figurer, spil, tasker og spisesæt. Hos Pixizoo forhandler vi andet og mere end bare Frost legetøj.

Har dit barn også en forkærlighed for Frost universet, kan du finde fine produkter, som med sikkerhed vil falde i god jord for din lille Anna eller Elsa fan. 
Din lille prisesse kan udleve sin prinsessedrøm med de mange fine produkter. Der kan bruges flere timer af sjov og leg på børneværelset med sjove spil, leg med dukker og figurer og det flotte fortryllende slot. 

   

Oplev Frost universet

Dit barn kan bruge timevis af fantasifuld leg ind i det smukke og eventyrlige univers. Det kan både være med andre små fans eller sig selv. 
Du kan sammen med dit barn leve dig ind i dette eventyrlige univers med prinsesser og seje magiske kræfter. Dit barn vil elske at opleve dette univers og måske selv have magiske is-kræfter. Eller hvem ved, måske dit barns fantasi opfinder en ny og sej magisk prinsessekræft. 
 

Disneys Frost-univers har flere sjove og ikoniske figurer, som hver har deres finurlige personligheder og sjove karaktere. Lad dit barn blive inspireret og fantasere sig ind i denne verden med de fine og underholdende produkter. Dig og dit barn kan også udforske et andet univers med Disney Princess på vores hjemmeside. Her har dit også mulighed for at få nye og spændende Disney-venner. 

  

Stort udvalg af Frost legetøj hos Pixizoo

Se de flotte og smukke forskellige produkter fra det fine Frost univers. Du kan klikke dig rundt på vores hjemmeside og se vores udvalg af de fine produkter. Dit barn har nu mulighed for at udleve sin magiske prinsessedrøm. Hos Pixizoo forhandler vi bl.a. et stort udvalg af Frost legetøj, kostumer, figurer og meget mere.

Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo showroom i Aarhus. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores Frost legetøj og øvrige Frost produkter.