• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Historien om Hoptimisterne 

Historien om de velkendte Hoptimister starter helt tilbage i 1960’eren. Den gang skabte Gustav Ehrenreich de små figurer med den glade bevægelse. Grundideen bag de sjove figurer er noget som simpelt som en cirkel og en ellipse. Siden den gang er der sket meget, og i dag er de blev en del af den danske designhistorie. 

 

I 2009 blev Hoptimister relanceret. Ikke kun i Danmark med i hele verden. Designet er blevet videre udviklet i Ehrenreichs ånd. De har bevaret grundideen, som skinner i gennem ved alle figurerne. 

 

Optimister og godt humør 

De runde hoveder og velkendte udtryk er blevet lavet for at være en evig påmindelse om at være positiv og optimistisk. På den måde har du altid en trofølgesvend, som kan huske dig på, at selvom dagen er trist og grå, så er der en du kan smile til. 

 

De klassiske Hoptimister findes i et væld af farver. Alle farverne er udvalgt til at være klare og glade. Sammen med deres lille hop fremstår de små venner altid glade og klar til at give dig et smil på vejen. 

 

De to venner Bimle og Bumle er med deres smilende og opmærksomme øjne altid klar til hjælpe det gode humør på vej. 

 

En for alle 

Siden relanceringen i 2009 er den lille Hoptimist-familie blevet udvidet. På den måde kan du nemt finde en lille Hoptimist-ven, som passer dig og dit hjem. 

 

Måske du skal købe en dåbsgave? Så kan du vælge imellem de søde prinser og prinsesser, som altid er klar til at skabe lidt ekstra magi på børneværelset. Du kan også vælge en af de søde figurer i eg. Så har de en tro følgesvend, som kan følge dem gennem livet og spred smil. De flotte træ passer nemt ind i en hver indretning.

 

Vælg i mellem de glade Rooligans eller det sjove fødselsdagsbarn. De står klar til de rød/hvide-farver til at spred smil og glæde – både til hver dag og til fest. 

 

Uanset i hvilken anledning du har brug for en Hoptimist, skulle der gerne være en til at smelte dit hjerte.

 

Køb Hoptimister hos Pixizoo 

Når du køber din Hoptimist hos Pixizoo tilbyder prismatch og prisgaranti. Så er du altid sikret, at du får din vare til den bedste pris hos os. Derudover har vi ubegrænset returret.

 

Hvis du skal købe stort ind, kan du udfylde vores tilbudsforespørgsel. På den måde får du et personligt og uforpligtende tilbud på lige netop de vare, som du står og mangler.