• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Træd ind i en helt særlig verden med magnetisk legetøj

Med Magformers er det kun fantasien, som sætter grænser for den kreative leg. Det bliver muligt for dit barn at bygge huse, biler, geometriske figurer eller sin helt egen by! Der findes blandt andet et Magformers Neon LED sæt med lys, som tilfører en helt ny dimension til legen og konstruktionerne. Med magnetlegetøjet kan du og dit barn give jer i kast med hele 162 brikker i 8 geometriske figurer. Dette giver jer muligheden for at lave mere komplicerede konstruktioner, hvor dit barns hjerne og finmotorik virkelig bliver udfordret. M

  

Magformers magneterne er så kraftige, at man kan løfte det, man har bygget uden, at det falder fra hinanden – næsten hver gang ;). Magformers, som er den førende virksomhed inden for magnetisk legetøj til børn, tror på, at kreativitet er vigtig i børns udvikling og gennem deres særlige 'kan altid sættes sammen'-teknologi, er det kun fantasien, der sætter grænser for vores små fremtidige arkitekter og bygningskonstruktører.

  

LÆS OGSÅ: ”Guide: Kreativt legetøj til børn”.

  

Magformers magneter i topkvalitet

Med Magformers får dit barn topkvalitets magnetlegetøj. Hver magnet er støbt i BPA-fri ABS-plastik, hvilket garanterer en sikker leg for børnene. Magneterne opfylder også EU’s sikkerhedskrav. Magformers har vundet et hav af priser indenfor legetøj. De har blandt andet vundet; Creative Child Award: Preferred Choice 2015, 2016, Family Choice Award 2015 og Best Toy For Kids Award 2010, 2009. De simple Magformers byggesæt kan bruges af børn fra 3-årsalderen, og de mere komplicerede sæt er spændende at lege med for børn op til 10-årsalderen.

  

Udvikling gennem leg med Magformers

Med Magformers er der næsten uendelige muligheder for, hvad du og dit barn kan bygge og kreere. Samtidig med at I eller barnet leger, bliver den kreative udvikling samt finmotorikken udfordret. Dit barn kan med de mange farver og former skabe stort set lige, hvad han eller hun ønsker. Magformers har mange forskellige elementer i sig og samler disse med ét stykke legetøj. Med Magformers magneter kan dit barn sammensætte farver, former og skabe forskellige elementer, som de har fra deres fantasi. Det er et legetøjsprodukt, hvor hele familien kan deltage i legen. Med magneterne får du kvalitetstid sammen med dit barn og I kan sammen skabe, bygge, lege og grine. Det kan både være seriøst og sjovt – sammen kan I skabe minder.

  

Magformers køretøjer

Magformers har udover de traditionelle Magformers magneter, lavet forskellige Magformers køretøjer, såsom Magformers funny wheel sæt, Magformers Amazing Politi & Redning konstruktionssæt og Magformers 26, som er et byggesæt med maskiner. Magformers funny wheel sæt er til drenge og piger med fart i blodet! Magformers køretøjs sættet indeholder 20 Magformers, inklusiv 2 sæt hjul og en fjernbetjening. Du og dit barn kan kombinere hjulene på forskellige måder, og på den måde skabe vilde og hurtige køretøjer og maskiner. Via den medfølgende fjernbetjening, kan dit barn styre og køre de hjemmebyggede køretøjer rundt på børneværelset. Sættet anbefales til børn fra 3 årsalderen.

  

LÆS OGSÅ: ”Inspiration til børneværelset”.

  

Mange forskellige Magformers serier

Magformers Amazing Politi & Redning konstruktionssæt er et konstruktionssæt, som lægger op til mange timers fordybende sjov og leg – og ikke mindst hjernevridning og kreativitet. Det store sæt indeholder 26 dele, og med idehæftet får du og dit barn inspiration til at bygge op mod 30 forskellige konstruktioner, såsom en Magformers brandbil, ambulance, brandstation eller en redningshelikopter. Sættet anbefales til børn over 3 år. Magformers 26 - Magformers Stick-O er et byggesæt som handler om maskiner. Sættet indeholder 26 dele, og bag på æsken finder I ideer til forskellige kombinationsmuligheder. Sættet anbefales til børn fra 3 årsalderen og med de forskellige dele kan I blandt andet bygge et tog, en gravko eller kran.

  

Med de sjove Magformers hjulsæt, træner dit barn sin hjerne til at bygge og se 3D modeller og køretøjer. Magformers med hjul er et fantastisk legetøj, som er med til at stimulerer dit barns intelligens og udvikler hans eller hendes hjerne. Om du og dit barn vil bygge en Magformers brandbil, ambulance, gravko eller et tog, er helt op til jer. Alle byggesæt kommer med et idehæfte, hvor I kan finde inspiration til at starte kreativiteten, men hvad I ender med at bygge, kommer helt an på, hvor lang fantasien rækker. Alle Magformers byggesæt kan kombineres og leges med, til en stor leg.

  

Magformers 62

Det ultimative byggesæt – Magformers 62! Lad fantasien slippe løs med det enorme konstruktionssæt fra Magformers. Byggesættet består af 62 magnetiske, geometriske forme, som gør det muligt at bygge utallige modeller og konstruktioner. Med dette fantastiske sæt, kan du slippe den lille ingeniør fri og bygge figurer og modeller i 3D formater. At bygge med Magformers er med til at stimulere og udvikle dit barns hjerne og anbefales derfor at bruges til kreativ leg. Hvis sættet virker lidt for stort, kan du også købe Magformers 14, Magformers 26 eller Magformers 30, som indeholder nogle af de samme brikker, men i et mindre antal. Se vores udvalg af Magformers Basic her.

   

Med Magformers bliver legen inspirerende for både voksne og børn

Som voksen kan det være lidt svært altid at tænke kreativt og blive ved med at finde på. Inde på Magformers egen hjemmeside findes et ”Ide galleri” med masser af gode, sjove og udfordrende idéer. Gå på opdagelse og få en masse inspiration til aktiverende og sjov leg for både mor, far og barn.

   

Magformers tilbud med prismatch og prisgaranti

Hos Pixizoo.dk finder du et stort udvalg af forskellige Magformers byggesæt. Om dit barn er 3 eller 8 år gammelt, kan du helt sikkert finde noget der passer til hans eller hendes behov. På Pixizoo.dk har vi altid gode priser. Vi har prismatch og prisgaranti på hele vores udvalg. Det betyder, at bliver den varer du har købt sat ned her på webshoppen eller hos en anden dansk webshop inden for syv dage efter dit køb, kan du få tilbagebetalt differencen.

  

På den måde er du hele tiden sikker på, at du køber dit Magformers byggesæt til den bedste pris på markedet. Opnå fri fragt på dine byggesæt! Som Pixizoo Plus kunde får du altid fri fragt, hver gang du handler hos os. Du optjener samtidig bonuskroner på størstedelen af vores varer, når du køber nogle produkter og på den måde optjener du bonuskroner, som kan bruges på dit næste køb. Du kan se mange flere fordele som Pixizoo Plus kunde her.