• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hvem står bag de flotte produkter fra Manostiles?

Manostiles er smukke danske designs fra 2011 med Mette Lindeberg som designer og ejer. Mette kommer oprindelig fra den finansielle verden, men efter 15 år med tal og statistikker, havde hun brug for at slippe sine kreative evner løs og udleve sin store passion for design. Alle Mettes og Manostiles designs er æstetiske, personlige og funktionelle.

 

Elsker du det skandinaviske look?

Med Manostiles får du enkelthed i sin fineste form, som pryder øjet og giver en skøn stemning på et moderne børneværelse. Designeren Mette Lindberg ved hvor vigtigt det er, at hendes produkter både er visuel smukke at se på, men også funktionelle i en småbørnsfamilie. Derfor vælger hun nøje sine metervarer med et krav om høj kvalitet, bæredygtighed og behagelighed. 

Designeren Mette Lindberg får sin inspiration fra den idylliske natur som hun værdsætter højt. Ideerne opstår som oftest på en dejlig gåtur eller ude i hendes have. Det er naturligt for designeren, at trække naturens renhed og fineste form ind i hjemmet, for at skabe en skøn atmosfære.

Naturens inspiration og påvirkning på designeren ses tydeligt i Manostiles’ prints, farver og former. Manostiles stilrene look kan integreres med mange stilarter og eksisterende boliginteriør.

I dag lever vi i en tid, hvor trends, design og de ting vi omgiver os med, afspejler hvem vi er. Derfor gør Manostiles sig særdeles umage med deres identitet og troskab mod egen stil. Manostiles mener, at boliginteriør skal være personligt, smukt for øjet og anvendeligt i mange år. 

 

Vær bæredygtig med Manostiles

Generelt er vores opfattelse, at danske brands gør det utrolig godt, når det handler om kvalitet og bæredygtighed indenfor baby- og børneuniverset. Med Manostiles kan du tryg ligge din lille guldklump, velvidende at tekstilerne er uden brug af sundhedsskadelige kemikalier eller allergifremkaldende stoffer. Manostiles fine økologiske bomuld er yderst behageligt mod din babys sarte hud. 

Vi kan hos Pixizoo også varmt anbefale de æbleglade danske småfolk eller flotte Done by Deer, som også har stor fokus på naturlige produkter og omtanke for vores fælles jord.

Hos Pixizoo forhandler vi flere populære produkter fra Manostiles, bl.a. de smukke Manostiles pusletasker og de fine og praktiske Manostiles babynests.

 

Køb de skønne produkter – med de bedste fordele!

Hos Pixizoo ønsker vi at give dig de absolut bedste fordele. Vi vil være markedets førende indenfor baby- og børneudstyr. Hos os får du blandt andet 365 dages returret, samt prismatch og prisgaranti.

Vi har 5 ud af 5 stjerner på anmeldelsesportalen Trustpilot, hvilket vi er utrolig glade for. Det beviser, at det vi gør, gør vi godt. Skulle du opleve ubesvarede spørgsmål under din shopping, eller produktspørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kompetente kundeservice – vi hjælper dig hjertens gerne.

Rigtig god fornøjelse med din shopping!