• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Neonate babyalarm - Når kun det bedste er godt nok!

Neonate er resultatet af en norsk fars søgen efter den allerbedste babyalarm. En babyalarm med et system, der kunne leve op til hans forventninger som far såvel som teknik-ekspert. Med baggrund i og ekspertise inden for teknologi-industrien, siger det måske sig selv, at han ikke fandt et produkt, der levede op til hans krav. Derfor besluttede han sig for at udvikle en babyalarm selv – og sådan kom Neonate til verden!

Neonate er et nyt koncept inden for babyalarmer. Målet er at udvikle kvalitetsprodukter, der er blandt de mest brugervenlige på markedet, kombineret med de bedste og mest intelligente funktioner. Hver model har en unik funktion eller en kombination af flere unikke funktioner. Du kan læse meget mere om virksomheden og deres produkter her.  

   

Find den model der passer til jer

Neonate har flere forskellige modeller af babyalarmer i porteføljen. Fælles for dem alle er, at de har super smarte funktioner og gode egenskaber, som for eksempel en rækkevidde på op til 800 meter og 70 timers batteritid. 

Alarmerne er små og handy – de fylder ikke mere end en almindelig mobiltelefon. Derudover er de udstyret med en vibrator, så du stadig har mulighed for at blive gjort opmærksom, hvis du står i en situation, hvor du ikke kan høre alarmen på grund af støj. Tag bl.a. et kig på vores populære Neonate BC5800D, som har vundet adskillige "Bedst i Test" hos anerkendte forbrugermagasiner.

Nogle af alarmerne fra Neonate er også udstyret med talk-back-funktion, så du kan tale med dit barn igennem alarmen og trøste på den måde samt en natlys-funktion på skærmen, så lyset ikke skær i øjnene på barnet. Det er også muligt at få en model med kamera, så du kan følge med i, om dit barn sover trygt og godt. Vælg f.eks. en Neonate BC6500D babyalarm, hvis du ønsker en alarm med talk-back funktion. Her får du en Neonate alarm der er blandt de allerbedste på markedet, hvis ikke den bedste overhovedet!

Modellerne kommer i forskellige prisklasser – nogle af dem er lidt dyrere og mere eksklusive og funktionsrige end andre. Men fælles for dem alle er, at de er en rigtig god investering, uanset hvilken model, der passer til netop jeres behov.   

   

Monteringssæt til Neonate-alarmer

Til Neonate-alarmerne kan der tilkøbes monteringssæt og andet praktisk tilbehør– blandt andet til de populære modeller BC-5800D og BC-6500D. Monteringssættene gør det muligt for enhederne at kunne sidde fast på flere forskellige steder og måder – blandt andet med sugekopper, som gør det muligt at sætte babyalarmen fast til et vindue og velcroholdere, som kan fastsættes på tremmesengen. 

Derudover er der også bælteclips og bagstykker, som gør det muligt at sætte alarmen fast på mange andre steder. 

   

Køb hos Pixizoo.dk

Her hos os er vi også helt vilde med Neonate-alarmerne! Derfor har vi et bredt udvalg af de forskellige modeller og tilbehør her til. Vi har faktisk også inkluderet alarmerne i forskellige pakkeløsninger med blandt andet klapvogne og køreposer – det er da smart!  

Så skynd dig at købe din alarm hos os, så vil vi sende den af sted til dig hurtigst muligt. Skulle der opstå problemer eller andet under dit køb, så kontakt endelig vores kundeservice – de står altid klar til at hjælpe dig!