• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Historien bag Skip hop

Vi skal tilbage til 2003, hvor Ellen og Michael Diamant blev stolte forældre til deres første lille spirrevip. De stiftede hurtigt bekendtskab med en ny verden af babyudstyr og legetøj, som efter deres klare overbevisning trængte til forbedringer og innovation.

 

Ud fra forældrenes oplevelser, ønsker og konkrete behov, begyndte de hurtigt at brainstorme, ideudvikle og designe nye produkter. Eventyret tog fart, og i dag leverer Skip Hop produkter til nybagte forældre i hele verden. Fællesnævneren for deres mange produkter er funktionalitet, kvalitet og stil.

 

Hvad kendetegner Skip Hop?

Kan du lide et urbant look med stilrene linjer? Så vil du hurtigt forelske dig i Skip Hop. Virksomheden har hovedsæde i New York, men er kendt i hele verden for deres lækre produkter. Skip Hop’s Produktfilosofi skaber en tydelig rød tråd igennem hele deres produktsortiment ”Must-Haves Made Better”. Skip Hop har stor succes med at genudvikle, og innoverer på allerede eksisterende produktgrupper. Deres klare mission er at gøre det med forældrene i centrum – hvordan kan det gøres endnu smartere og mere anvendeligt?    

 

Skip Hop kan varmt anbefales til nybagte forældre og små babyer. Skip Hop er blot et af mange skønne brands, vi fører på vores webshop. Se alle vores brands og bliv inspireret af et stort børneunivers, som indeholder alt, hvad I har brug for som småbørnsfamilie. Husk også at vi har en fysisk butik og et spændende showroom i Aarhus, Tilst.

 

Fokus på jeres sikkerhed!

Skip hop har et stort udvalg af både legetøj, aktivitetstæpper, pusletasker, rygsække, og service. Men fælles for alle produkter er deres kompromisløshed overfor sikkerhed og skadelig kemi. Når du handler Skip Hop, kan du være helt sikker på, at produkterne på ingen måde har spor af gift- eller allergifremkaldende stoffer.    

 

Shop online – og få de bedste fordele!

Shop løs på vores webshop og få de bedste fordele. Hos Pixizoo er vi enormt stolte af vores 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.dk. Stjernerne viser os, at det vi gør, gør vi godt. Vi mener onlinehandel skal være nemt, enkelt og bekvemt, derfor tilbyder vi dig en lang række fordele som kunde.

 

Hvis du shopper for mere end 699 kr. tilbyder vi dig gratis fragt. Vores samarbejdspartner leverer lynhurtigt dine bestilte varer på den ønskede adresse i løbet af 1-3 dage, såfremt at de er på lager.

 

Skulle behovet for returnering opstå, behøver du slet ikke stresse over deadlines. Vi har 365 dages returret på alle varer, hvis blot de er i samme stand, som da du modtog dem. Ønsker du en ombytning til en anden varer, gør vi naturligvis gerne dette da vi har 365 dages returret.

 

Vi arbejder hver dag på, at forhandle med leverandører så du kan få glæde af den skarpeste onlinepris. Skulle du finde din vare billigere et andet sted, så har vi selvfølgelig prismatch og prisgaranti.

 

Skulle der under din shopping, eller i forbindelse med en varer opstå spørgsmål, så sidder vores søde kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig!