• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Hvad kendetegner Tikiri?

Tikiri er et af vores skønne brands, som er specialiserede i at producere de sødeste økologiske bamser. Virksomheden har sin oprindelse i det smukke Sri Lanka, og de designer og producerer med hjertet placeret på det rette sted.

 

Tikiri sætter din lille spirrevip i centrum, og udvikler alle deres produkter efter babyers naturlige fysiske og følelsesmæssige udvikling, og du kan også være helt sikker på, at krammebamsen er produceret med en god etik og moral.

 

Tikiri har nogle hjertevarme og betænksomme kerneværdier. De elsker naturen og mener, at vi alle har et fælles ansvar, og at vi bør handle efter at efterlade en sundere verden til vores kommende generationer. Derfor er hele Tikiri’s produktion fra A-Z bæredygtig. Virksomheden bruger miljøvenlige materialer og har stor fokus på produkternes, sundhed, holdbarhed og kvalitet. Tikiri er specielt kendt for deres lækre bløde økologiske bomuld og fine naturgummi. Det fantastiske ved disse materialer er, at de begge er en biologisk nedbrydelig ressource og derved 100% miljøvenligt.

 

Vores små guldklumper putter alt i munden! Babyer undersøger med munden, og derfor er det i særdeleshed vigtigt, at bamserne kan holde til en hel del undersøgende ”kys”. Med Tikiri krammebamserne, kan du tage det helt roligt, da alle bamserne er produceret uden brug af sundhedsskadelig kemi – Tikiri tager det fulde ansvar for både dit barn og vores fælles jord! 

Hvorfor er bamser og børn bedste venner?

Bamser er bare et hit hos babyer og tumlinger, og desto mere slidt og nusset de ser ud, desto mere elsket er tøjdyret. Krammebamser er ikke ”bare” en bamse eller stykke legetøj. Krammebamsen fungerer som et tryghedssymbol, og trøster dit barn på en helt særlig måde. Kærlighedsaffæren mellem dit barn og bamsen er stor, og bamsen skal slæbes med alle steder!

 

Det er helt naturligt, at bamsen har denne effekt på dit barn. Tilknytningen til et overgangsobjekt støtter dit barn i overgangsfasen fra fuldkommen afhængighed til selvstændighed. Dit barn føler sig tryg ved sin krammebamse, når mor og far måske ikke lige er i nærheden. På den måde får dit barn mod på at udforske og opleve den store nye verden på eget initiativ.

 

Den perfekte gaveide!

Står du og skal finde på en rigtig god gaveide? Så hjælper vi dig gerne lidt på vej – bamser! Søde små nuttede bamser er bare altid et hit hos babyer og tumlinger.  Hos Pixizoo har vi derfor et stort udvalg af de skønneste krammevenner.

  

Køb de søde Tikiri bamser hos Pixizoo

Når du shopper bamser og andre fine varer på vores webshop, så giver vi dig de bedste betingelser og fordele for din onlineshopping!

 

At shoppe hjemmefra har mange fordele. Du kan shoppe, når du har tid, lyst og i dit eget tempo. Vi tilbyder dig 365 dages returret på alle dine varer, og som Pixizoo Plus medlem for du fri fragt til pakkeshop på alle ordre.

God shopping!