Spar 10% EKSTRA på vogne | kode: vogn10 | Se detaljer her

Lagerstatus
 1. På lager (5)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Pris
 1. kr359
  kr899
Mål
 1. 70 x 100 cm (1)
 2. 67 x 100 cm (1)

Quilts of Denmark babydyne

Quilts of Denmark har et slogan, som lyder: ”En god nattesøvn skal være for alle” og det gælder naturligvis også for din baby. Derfor er Quilts of Denmark babydyner et godt skridt på vejen til en god nattesøvn. Vi har et varieret udvalg af Quilts of Denmark babydyner, du finder dyner med moskusdun, gåsedun, svale dyner, særligt varme dyner og sommerdyner. Herudover er dynerne deklareret i samarbejde med Dansk Astma- og Allergiforbund. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Quilts of Denmark babydyner 

En Quilts of Denmark babydyne er udviklet, og produceret med omtanke for din baby. Dynerne er nemlig allergivenlige, og deklareret i samarbejde med Dansk Astma- og Allergiforbund. De er også NOMITE-certificeret, som er din garanti mod husstøvmider. Herudover er Quilts of Denmark babydyner karakteriseret ved, at de har en høj bæreevne, som er et udtryk for dynens isoleringsevne og kvalitet. Ydermere er dynerne certificeret med OEKO-TEX® standard 100, som er verdens førende sundhedsmærkning for tekstile produkter. Det er din sikkerhed for at din baby ikke bliver udsat for sundhedsskadelige stoffer. 

                

Det er vigtigt med en god dyne til din baby

Babyer kan ikke selv regulere deres kropstemperatur, det stiller derfor ekstra høje krav til din babydyne. Quilts of Denmark babydyner findes med forskellige typer af fyld, og de har hver især nogle fantastiske egenskaber, som sikrer grundlaget for en god nattesøvn. Har du en varm baby? Eller har du en baby, som har tendens til at fryse? Quilts of Denmark babydyne: Dozy er her ideel, og den findes i to slags udgaver - begge med moskusdun. Den ene model er sval, og til dig, som har en varm baby, og den anden er varm, og ideel til dig, som har et barn, som enten sparker dynen af eller som har brug for ekstra varme. 

         

Søvn er vigtig for dit barns udvikling    

Dit barn udvikler sig imens det sover, og det gælder både fysisk og psykisk. Derfor er en god og dyb nattesøvn vigtig, og det er det specielt i de første år af dit barns liv. Udover en god Quilts of Denmark babydyne, så har du også brug for en god madras,  du finder vores store udvalg af babymadrasser her.Hvis din babyseng passer til en juniormadras, så finder du dem her. Her hos Pixizoo har vi vores favoritbrand indenfor madrasser, og det er madrasserne fra Heybasic, som du finder her.Du finder vores store og brede udvalg af lagner her, de findes i mange flotte farver og forskellige materialer. 

         

Køb din Quilts of Denmark babydyne hos Pixizoo 

Har du spørgsmål til vores Quilts of Denmark babydyner? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på mail [email protected], og tlf. 88 88 74 15. Har du fundet en identisk Quilts of Denmark babydyne hos en af vores konkurrenter, som er billigere end den er hos os? Så er du altid velkommen til at benytte dig af vores service prismatch. Det eneste du skal gøre er, at kontakte vores kundeservice. Derudover har vi ubegrænset returret, som du altid kan benytte dig af, hvis din vare er ubrugt, din vare er i original emballage og varen stadigvæk findes i vores sortiment. Du kan læse mere om vores service ubegrænset returret her

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×