☀ Spar 10-60% | Shop sommerudsalg her ☀ 

Sengetøj

Sengetøj er en vigtig del af et sovemiljø, især hvis du ønsker et bestemt udtryk. Det beskytter både dyne, pude og madras, og så er det med til at pynte fint på værelset. Her på siden er der noget til enhver smag, hvad enten du eller barnet er mest til print, rolige farver eller striber. Kig rundt her på siden og lad dig inspirere!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 5

Side:
  1. Side 1 af 5

Hvad er vigtigt, når jeg køber sengetøj?
Når du køber sengetøj til dit barn, er det selvfølgelig vigtigt, at det er den rigtige størrelse. Derudover er det også essentielt at overveje hvilket materiale, der vil passe til dit barn. Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af sengetøj i lækkert økologisk bomuld, f.eks. Done by Deer sengetøj. Det passer til de fleste børn, da det er blødt, lækkert og giver en god komfort.

 

Det er vigtigt at vælge sengetøj af god kvalitet, så du passer godt på dyne, pude og madras, der alt sammen er udsat for meget slitage i dagligdagen.

 

Gode råd til sengetøj til børn

Børn har svært ved at temperaturregulere før de er 2 år, da centeret i hjernen som styrer dette, ikke er udviklet før da. Derfor er det vigtigt at sørge for, at barnets omgivelser er optimale for god søvnkomfort. Den optimale temperatur ved søvn er 16-20 grader. Vælg derfor en dyne og noget sengetøj, som passer til, hvor varm dit barn normalt er.

 

Sengetøj bliver udsat for meget støv og mange døde hudceller, så derfor er det vigtigt at vaske det med jævne mellemrum. Gerne med 7-14 dages mellemrum, og vask det ved min. 60 grader for at fjerne alle bakterier. Det er desuden en god idé at have 2-3 sæt sengetøj, for at have noget at skifte med, når der vaskes. Så slipper du for at stå midt om natten, uden noget at putte dit barn i.

 

Puttetiden er heller ikke det samme uden en bamse, der giver tryghed og selskab. Se f.eks. de sødeste bamser fra Teddykompaniet. En anden uundværlig genstand er selvfølgelig sutten. Her kan du med fordel købe en sut fra MAM eller Philips Avent. 

Læs også vores tjekliste til en god og hyggelig puttetid.

 

Find det sengetøj, der passer til dit barns personlighed

Er dit barn mest til rolige farver? Eller skal der ske lidt mere? Her hos Pixizoo har vi begge dele. Vi har det flotte ensartede sengetøj fra Müsli og Sebra, og vi har det sjove sengetøj fra SNURK, hvor dit barn kan lægge sig til at sove som astronaut eller prinsesse. Derudover er der også sengetøj med smukke grafiske print, og i flotte nordiske farver. Der er noget for enhver smag.

 

Det kan være en rigtig god idé at vælge sengetøj i afdæmpede farver til barnet, hvor der er brug for ekstra rolige omgivelser ved sovetid.

 

Bredt udvalg af børnesengetøj og tilbehør

Vi har altid et stort og bredt udvalg af udstyr til puttetid her hos Pixizoo. Vi har lagner, sengerande, bamser, dyner. Ja, alt hvad du og dit barn har brug for, for at skabe de rigtige omgivelser i sovemiljøet. Kig rundt på de forskellige sider, og kontakt endelig vores søde kundeservicemedarbejdere, hvis vi kan hjælpe med noget.

 

Husk! Hvis du skal købe stort ind, så kontakt os via formularen, for at få et godt og uforpligtende tilbud. Vi lover at vende tilbage med et godt tilbud inden 24 timer (på hverdage).