Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Strik til børn

En strik er et uundværlig stykke tøj i dit barns klædeskab. Strikken kan nemlig bruges i alle årets sæsoner. Du kan finde bløde og varme strikke, som dit barn vil elske at have på. Du kan finde mærker som Name It og Lil’ Atelier.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Varme strik til børn

Striktrøjen er et must have i klædeskabet. Strikken kan nemlig bruges i alle årstider.

  

Den danske sommer kan både byde på varme dage og regnfulde dage med kølige aftener. Her vil en tynd strik til dit barn være en god overtrøje. Så kan I sidde og hygge ude på terrassen i lidt længere tid. Her kan en cardigan eller en sweatshirt også være et godt alternativ til strikken.

  

Når blomsterne titter frem og solen skinner lidt længere på døgnet, så ved man er foråret er trådt ind. I foråret er det altid hyggeligt, at gå en tur med sine børn. Klæd dit barn på med en god striktrøje. Striktrøjen giver dit barn mulighed for at holde varmen, samtidig med at den er åndbar. Hvis vinden stadig er kølig anbefaler vi, at klæde dit barn på i termotøj.

  

Når efteråret og vinteren banker på døren, er en børne strik en perfekt måde til at holde dit barn varm hele dagen. En striktrøje vil fungere som et ekstra varmt lag oven på undertrøjen eller den langærmet trøje, når du befinder dig i den kolde sæson. En strik er også en fordel at have under regntøjet. Formålet med regntøj er at holde vind og vand ude, også derfor vil en strik være med til at holde dine børn varme, når de leger udendørs.

  

LÆS OGSÅ: Fordelene ved uldundertøj til babyer og børn.

  

Hvilken strik går du efter?

Hos Pixizoo har vi sørget for at have et bredt udvalg af forskellige strikke til dig. Så har du mulighed for at finde en strik, som både dig og dit barn kan lide.

  

En tyk strik er perfekt til de kolde årstider. Så er du sikker på, at dit barn holder varmen hele dagen, når du afleverer dem i børnehaven eller hos dagplejen. Modsat vil en tynd strik være god til kølige sommeraftener. Her kan dit barn lege udenfor i lidt længere tid.

  

Strik vesten er også blevet et hit både hos mødre og børn. Og det kan vi godt forstå! Den moderne strik vest er perfekt til at tage over en langærmet trøje eller en t-shirt. Strik vesten giver lidt varme til kroppen, men uden at virke overophedende. Tag strik vesten over en fin kjole, så ligner kjolen en nederdel, og sommerkjolen kan bruges igen. Perfekt til efteråret eller foråret.

  

Efter hvilken farve dit barn kan lide, kan du finde det hos os. Er dit barn til stærke farver som rød, gul, blå og grøn kan du finde det her på siden. Er dit barn mere til støvede farvetoner kan du finde strikke i lyserød, beige, råhvid og jordfarver. Er du vild med strikke i striber? Strikke med striber er et mønster, som er tidløst og som både klæder drenge og piger. Du kan finde stribede strikke med flere farver eller med to farver.