Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Køn
 1. Unisex (2)
 2. Pige (5)
Pris
 1. kr90
  kr250
Materiale
 1. Bomuld (1)
 2. Økologisk Bomuld (1)

T-shirts til børn

Vi har et stort udvalg af t-shirts til børn perfekt til de varme sommerdage, så du kan blive klar til strandture eller vandleg i haven. De kan også bruges indenunder en strik eller en cardigan på efterårsdagene. Du finder forskellige designs og print, så hvis dit barn er til Gurli Gris, Paw Patrol eller Mads Nørgaard, så er du landet det helt rigtige sted. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

T-shirts til børn 

Blandt vores udvalg af t-shirts til børn finder du helt almindelige og lækre basic t-shirts til børn. Hvis du er mere til print og udtryk, så finder du alt fra Pyjamas heltene, Disney, Batman, Ironman, Ternet Ninja mm. blandt vores t-shirts til børn.  Fyld dit barns garderobe op med kvalitetstøj vi forhandler t-shirts til børn, der er lavet i enten bomuld eller økologisk bomul. Dit barn skal have det bedste af det bedste, og det vil vi gerne hjælpe med. Vi har et stort udvalg af tøj og sko, som passer til enhver årstid, og du kan helt sikkert finde et af dine ynglings mærker. 
 

Find en matchende underdel

Når du har købt t-shirts til børn, så mangler du måske et par shorts, bloomers, bukser, jeans, leggins eller en nederdel? Det kan du finde her. Vi har et stort udvalg til både drenge og piger i alle aldre, som passer til enhver årstid. Du finder blandt andet lækre leggins i uld eller en nederdel i økologisk bomuld. Vi forhandler også smækbukser, hvor t-shirt til børn vil passe perfekt indenunder. Hvis du har et mindre barn, så kan de populære blommers måske være noget for dig? Der er rigtig god bevægelighed og pasform i dem, og så er de slet ikke til at stå for. 
 

T-shirts til børn - Husk solcremen 

Børne og babyhud er meget skrøbelig, og det er derfor vigtigt, at huden beskyttes imod solens stråler. På de varme sommerdage, hvor t-shirt til børn er et must, så er solcreme vigtigt. Vi forhandler mærkerne Pureday og Derma, som er anerkendte og velkendte mærker. Begge solcremer beskytter mod UVA, UVB og så er de fri for allergifremkaldende stoffer, som kan være skadeligt for dit barn. Du finder solcremen på solspray, som sololie, sollotion roll-on og som almindelig solcreme. Det anbefales, at du derudover bruger en solhat for at beskytte dit barn bedst muligt. 
 

Har du hørt om Pixizoo Plus medlemskab? 

Du kan blive Pixizoo Plus medlem i dag og optjene bonuskroner til dit næste køb. Det betyder, at næste gang du handler hos os, så kan du indløse dine bonuskroner, og derved spare penge. Du får en række fordele, som f.eks. gratis fragt på alle varer til din pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud kun til dig, fire års reklamationsret, fordele hos samarbejdspartnere, konkurrencer kun for vores medlemmer, der er ingen binding, og der er hele tiden nye fordele på vej til dig. Du kan læse mere om vores Pixizoo Plus medlemskab her. Hvis du har nogle spørgsmål til t-shirts til børn eller til vores øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 88 88 74 15.