Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Tæpper

Når der skal skabes hygge, er tæpper uundværlige. Er du på jagt efter et nyt fint gulvtæppe til børneværelset, et skønt blødt babytæppe til jeres lille nyfødte guldklump, eller måske et praktisk legegulv at boltre sig på, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg, du kan shoppe rundt i herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 4

Side:
  1. Side 1 af 4

Aktivitetstæppet er et godt motorisk redskab

Et aktivitetstæppe tjener flere gode formål. Tæppet kan bruges til at stimulere dit barns sanser, udvikle motorikken og generelt skabe god underholdning. 

 

Når I leger og hygger på legetæppet, er det vigtigt, at dit lille barn ligger så meget på maven som muligt. Træning på maven styrker den motoriske udvikling, og er starten på en sund udvikling.

 

Mange børn ligger for meget på ryggen. En følge af dette er flade baghoveder og en langsommere motorisk fremgang. Prøv at huske på, at dit barn skal ligge mindst lige så meget på maven som på ryggen – god tommelfingerregel.

 

Vi har hos Pixizoo mange forskellige former for aktivitetstæpper. Farverige, minimalistiske, med lyde, spejle og meget andet. Se f.eks. de populære Done by Deer aktivitetstæpper. Du kan også få legetæpper til de lidt større tumlinger, som med også kan bruges i kravlegården

 

Tæpper skaber tryghed og nærhed

Det vigtigste i spædbarnets nye verden er mor og far. Jeres lille guldklump har brug for en masse kærlighed, tryghed og nærhed, når det skal udforske sig selv og alt det nye og ukendte. Babytæpper luner godt om din baby, uden at det bliver ligeså varmt som under en dyne. F.eks. er et babyyæppe godt at bruge under middagsluren i en babynest eller på en varm sommerdag. 

Læg jer på gulvet, så jeres baby kan se jer. Det motiverer til at løfte og dreje hovedet, men det skaber i høj grad også tryghed og nærhed.

 

Det er forskelligt fra barn til barn, hvor længe hyggestunden skal være. Dit lille barn vil elske at blive stimuleret, men vær opmærksom på hvornår den lille har fået nok. Barnet kan hurtigt gå hen og blive overstimuleret af alle de fine farver, mønstre og former.

Der findes ikke et facit eller minuttal på, hvor længe stunden på aktivitetstæppet bør være. Du kender dit barn bedst, så vær opmærksom signalerne. Dit barn skal nok selv sige fra, inden det bliver sansebombarderet. Signalerne vil typisk være utilfredshed, søvnighed og gråd.

 

Mangler du ideer til kvalitetstid?

Børn elsker huler! Du har sikkert selv bygget utallige huler i din barndom. Uanset om hulen er bygget af hynder i bunkevis, tæpper rundt om spisebordet, så husker du med garanti de små tricks og alle genistregerne.

 

Det bedste ved huler er, at du aldrig bliver for gammel til hule-byggeriet. Legen er en perfekt familieaktivitet, som skaber samvær i en ellers travl hverdag. Det behøver ikke at tage lang tid at bygge en hygge-hule efter aftensmaden. Læs godnathistorien i hulen og vær’ medskaber i hverdagens små betydningsfulde øjeblikke.  

 

Mangler du en masse skønne puder til hulebyggeriet, så se mere i vores fine udvalg med alt fra dyre- til traktormotiver. Der er helt sikkert nogle gode ”byggematerialer”. Er dit barn til hulestemning og hygge? Så kan det også være, at et legetelt er et hit. 

 

Køb med ro i maven på Pixizoo.dk

Når du shopper i vores børneunivers, gør vi altid vores bedste for at give dig en god oplevelse. Er dine varer på lager, bliver de sendt af sted hurtigst muligt. Du kan forvente det glade postbud inden for 1-3 hverdage. 

Husk, vi har 365 dages returret, og sikre dig en fantastisk service med 5 stjerner på Trustpilot. Står I og skal købe stort ind, måske I har fået et lille nyt familiemedlem. Så kontakt os endelig for et godt tilbud på et større køb.