• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Kategori
Nulstil
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Cozy lounger m/aktivitetsbue - raffi blå
  Done By Deer
  Cozy lounger m/aktivitetsbue - raffi blå
  584,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
 • Cozy lounger m/aktivitetsbue - raffi pudder
  Done By Deer
  Cozy lounger m/aktivitetsbue - raffi pudder
  584,00 DKK
  Lagerstatus
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Done By Deer Babynest

Hvorfor en Done By Deer babynest

Done By Deer babynest har et blødt skummateriale, der sikrer at dit barn ligger så behageligt som muligt. Derudover giver babynesten dit barn ro og trygge rammer, som især er god de første måneder af barnets levetid. Done By Deer babynest er af virkelig god kvalitet, betrækket er 100% økologisk bomuld og fyldet er 100% allergivenlig polyester.

Alle produkter fra Done By Deer er 100 % miljøvenlige og naturlig testet for at overholde europæiske sikkerhedsstandarder. Madrassen er af polyester skum og anbefales fra 0-6 mdr. De fine farver på en Done By Deer babynest er mønstre og velkendte motiver, farver og dyr som du ellers kender fra resten af Done By Deer kollektionen. Done By Deer kommer ofte med nye styles, og holder sig derfor opdateret med de nyeste trends, der passer ind i den minimalistiske stil.

Done By Deer er for familier der ønsker at forene livet med deres børn og lækkert design. Filosofien bag er enkel, de kombinerer innovativ design, sikkerhed og et udfordrende brug af nutidens farver.

   

Et produkt med mange muligheder

En babynest er rar at have, for det gør at du altid kan have dit barn i nærheden af dig, mens du laver andre ting rundt omkring i huset. Blandt andet mad, oprydning, eller blot ser tv og slapper af med dit barn ved siden af dig.

Som forældre giver en Done By Deer babynest dig en øget tryghed, da de bløde sider forhindrer dit barn at rulle ud over kanten eller mens de sover. En babynest er også en god og bekvem løsning, hvis du gerne vil sove sammen med dit barn. På denne måde får og giver I som forældre tryghed og nærvær, I har brug for. Done By Deer babynest er en smart kombination af legetæppe og lift, hvor baby ligger og hviler trygt, men også kan hygge.

Med de bløde kanter, holder de praktiske babyreder styr på de mindste med den bløde kant og behageligt underlag. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du være opmærksom på, at dit barns hoved altid er i den modsatte ende af samlingen med snore eller spænder.

   

Done By Deer Babynest hos Pixizoo

Hos Pixizoo gør vi absolut vores allerbedste for at give dig den bedste shopping oplevelse og gøre det til en hyggestund. Hvis du ligger inde med nogle spørgsmål eller er i tvivl om det mindste, er du mere end velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe eller besvare dine spørgsmål. Husk endelig at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter, så læs endelig mere om dette og sikre dig, at du får dine produkter til en rigtig god pris.