• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Manostiles babynest

Manostiles babynest er en tryg base

Manostiles babynest er designet med fokus på barnet og trygheden, og hvor kun det bedste er godt nok. Babynesten har flere funktioner, som gør den yderst praktisk i jeres familieliv. Med den faste bund, kan du som forælder nemt flytte den lille ny fra rum til rum, bibeholde den trygge base og samtidig holde fokus på barnet, selvom du bevæger dig rundt i hjemmet. En super lækker detalje - specielt hvis dit barn er i gang med deres søvn. Samtidig skaber en babynest en god tryghedsfølelse med sin faste bund, som gør at den nemt kan tages med videre i sengen, kravlegården eller i barnevognen. Danske Manostiles er i et æstetisk, funktionelt og skandinavisk minimalistisk design. Manostiles babynest findes i forskellige farver, så I kan finde en som passer ind i jeres hjem. Sammen med et hyggeligt babytæppe, kan I skabe en skøn tryg base for den lille i den første tid hvor alt virker lidt ukendt.

  

Godt at vide om en babynest fra danske Manostiles

Manostiles er dansk design med fokus på kvalitet. Designet på en Manostiles babynest adskiller sig fra andre på markedet med sin faste bund, som gør den stabil når I flytter det lille barn fra rum til rum. Samtidig er der den smarte lynlås, som er specielt for Manostiles. Lynlås funktionen gør at I kan bruge babynesten til barnet er 2,5 - 3 år, og ikke kun de første par måneder. Manostiles babynest er designet med flere forskellige funktioner så trygheden og genkendeligheden følger barnet, både hjemme og ude på farten. Den lille vokser med tiden og her har babynesten en smart åbning i enden, så dit barn kan benytte den over længere tid. Slangen i kanten på babynesten er samtidig god som træning i, at dit barn skal ligge på maven, og ikke triller om på siden.

  

Hvorfor skal du købe en babynest?

Selvom en babynest kan virke lidt som en trend, så er det en af de nyere ting på det danske marked som giver god mening at anskaffe sig. En Babynest er ligesom en tryg rede for den lille, og den kan vokse med barnet. Spædbørn har et stort behov for at føle tryghed og nærvær, og hvor den større babyseng eller åbne rum kan føles meget overvældende, kan babynesten fungere som en lille hule for den lille. Babynesten har en beroligende effekt på spædbørn, og med udviklingen af produkterne kan I nemt transportere en babynest rundt så den lille kan forblive i sin trygge base. Manostiles babynest kan bruges op til at barnet er 2,5-3 år på grund af deres lynlås funktion, hvor mange andre babynest kun anbefales til 6 måneder. En Manostiles babynest kan bruges i babysengen, i barnevognen, i sofaen, i soveværelset til samsovning, på tur og når I træner barnets udvikling og motorik.

  

Saml din ordre og få et godt tilbud

Det kan hurtigt blive en dyr omgang når alle de store køb skal tjekkes af listen inden babyens ankomst. Hos Pixizoo ønsker vi at tilbyde den bedste service til alle vores kunder, og som Pixizoo Plus medlem får du altid fri fragt og gode medlemstilbud. Vi har et stort udvalg af alt det I skal bruge til når I kommer hjem fra fødegangen, og mere til. Laver I en samlet ordre, giver vi jer gerne et godt tilbud så I får den bedste rabat. Har I brug for hjælp og vejledning, så står vi altid til rådighed gennem vores kundeservice eller i butikken.