• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Småfolk babynest

Småfolk babynest i strålende farver

Småfolk babynest findes i et stort udvalg og i god kvalitet, så dit barn kan sove trygt, lunt og i et genkendeligt miljø, både ude og hjemme. Småfolk babynest findes i mange farver som blå, grøn, gul, lyserød og grå, samt flere forskellige prints og blandt andet ikoniske æbler, traktorer og svaner, som Småfolk er kendt for. Småfolk babynest kan justeres i størrelsen ved hjælp af en snor, og kan derfor tilpasses fra dit barn er spæd og helt op til 3 års alderen. Tekstilet er af blød økologisk bomuld, og madrassen er vandafvisende

Småfolk babynest ude og hjemme

Småfolk babynest er alsidig og kan bruges i tremmesengen, på gulvet, sofaen, barnevognen og mange andre steder, så undgår du at dit barn triller ud. Den er også nem at have med på tur, på besøg hos familie og venner, grundet dens lette vægt og så kan dit barn få en tryg base. Småfolk babynest kan derfor bruges ude og hjemme, da den er håndterbar og let at transportere. Eftersom babyer elsker at være i trygge og velkendte rammer og miljøer, er du sikret ved at have babynesten med overalt. Når turen går hjemmefra næste gang, kan du nemt tage babynesten med, den er et must-have hos de fleste nybagte forældre på grund af dens praktiske egenskab til at skabe tryghed, varme og nærvær for din baby.

Tilbehør til Småfolk babynest

Til småfolk babynest kan du skabe dit barns værelse i samme farver og print, hvor du blandt andet kan finde Småfolk ammepuder, Småfolk barnevognspude og oplagt at bruge et sæt Småfolk sengetøj sammen med din babynest. Dit barn vil efter at have tilbragt flere måneder i din mave føle behov for varme, tryghed og opmærksomhed, hvilket Småfolk babynest enkelt og nemt kan være med til at løse og specielt vil babyens tremmeseng eller barnevogn ligeledes føles stor i starten og derfor kan du med fordel bruge småfolk babynest i barnevognen og en lækker Småfolk sengerand i tremmesenge. Her har du også muligheden for at samsove med dit barn, hvor du ligeledes kan undgå bekymringer samtidig med at du mindsker risikoen for at ramme dit barn i søvne, grundet den bløde kant på babynesten vil det skabe sikre omgivelser og en naturlig afstand mellem jer. Kunne du tænke dig at læse mere, så læs vores artikel om babynest på Pixizoo Magasin

Småfolk babynest hos Pixizoo

Her i Pixizoo har vi et særdeles stort udvalg af forskellige babynests – og så endda til markedets bedste priser. Vores mission er at gøre hverdagen nemmere for forældrepar i hele landet, og vi bestræber os på at være konkurrencedygtige ikke blot på priserne, men også på servicen af vores kunder. Derfor er det for os vigtigt at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en herlig oplevelse samt behandling, som den vi selv ønsker at få.

Så skulle du mangle en babynest, som sikre, at dit barn ligger trygt og rart, så finder du med garanti en der er tilpasset efter dit behov i Småfolks babynest udvalg.