• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Voksi babynest

Voksi babynest – hvad er fordelene?

En Voksi babynest har rigtig mange fordele – både for dig og for dit barn. Når dit barn bliver født, har det hygget sig i 9 måneder inde i en lille hule, og derfor kan det være trygt og rart at have et sted at sove, som minder om tiden inde i maven. Dermed er den med til at skabe tryghed for dit barn, og din lille guldklump får en bedre søvn, som i sidste ende også gavner mor og far. 

En anden fordel er, at den er nem at flytte rundt og have med sig. Den kan derfor bruges i tremmesengen, barnevognen eller på sofaen. Dermed er det nemt at skabe et dejligt sted at sove for dit barn, som altid er tæt på dig. Den er også super nem at have med, når man er ude og henne. Så når man eksempelvis er på besøg hos familien, har man altid et trygt og velkendt sted, den lille purk kan tage en lur. 

Det er også en mulighed at sætte et legestativ op over Voksi babynesten. På den måde har den lille et lækkert sted at ligge samtidig med, at han eller hun bliver aktiveret. 

 

Lækker kvalitet og god standard 

Voksi er et populært brand, som er elsket af rigtig mange. De er særligt kendt for deres køreposer, som er kvalitetsprodukter. De har udvidet sortimentet med Voksi babynest, og de er på ingen måde nogen undtagelse – kvaliteten er helt i top! 

Ligesom de resterende produkter fra brandet er Voksi babynest også lavet i naturprodukter, det betyder at du er garanteret en høj standard, og du sikrer dig, at dit barn ligger i materialer, som ikke indeholder kemikalier eller andre skadelige stoffer.

Du er derfor sikret den allerhøjeste standard på markedet med en Voksi babynest. 

 

Hvordan skal Voksi babynest vaskes? 

En babynest kan godt virke lidt uhandy at vakse, og derfor har vi lige samlet de forskellige vaskeanvisninger her, så du nemt kan vedligeholde din nest rigtig. 

Den skal vaskes i tre forskellige dele, da den både har fyldet i rammen, betrækket og madrassen. Herunder kan du se hvordan de forskellige dele skal vakses: 

  • Fyldet i rammen: Kan vaskes ved 60°C, og tåler tørretumbling ved lave temperaturer. 
  • Betræk: Kan vaskes ved 40°C med lav centrifugering eller håndvask ved 60°C, og tåler ikke tørretumbling. 
  • Madras: Skal håndvaskes ved 60°C, og må ikke tørretumbles. 
  • Ingen af delene tåler blegning, strygning eller rensning. 

 

Hos Pixizoo har vi et godt udvalg  

Vi har her på siden samlet favoritterne af Voksi babynests i farverne grå, blå og lyserød – nogle rigtig klassiske farver. Du finder både den almindelige nest og premium-udgaven. Forskellen på de to, er hvor lang tid dit barn kan bruge den. Den almindelige udgave kan bruges fra dit barn er 0-5 mdr. og premium-modellen kan bruges helt op til 7 måneders alderen. 

Dermed kan du nemt finde den model, som passer bedst til jeres hjem og behov. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, kan du tage et kig på denne produktanmeldelse, som vores søde kunde Fie har lavet, da hun afprøvede en Voksi babynest.