• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Done By Deer Tæpper

Hvad er forskellen på babytæpper, svøb og legetæpper?

Babytæpper fylder mindre end babydyner og de er nemmere at have med sig i barnevognen eller klapvognen. Tæpperne er perfekte til at skabe hygge og sørge for at dit barn har det godt, men de er også praktiske. Tæppet kan nemlig bruges til afdækning ved amning, som dække i de varme sommermåneder i stedet for dynen eller som et ekstra lag under dynen når det er koldt vejr. Et babytæppe har mange brugsmuligheder og er ikke spild af penge. 

Svøb bruges til at skabe en fornemmelse af tryghed og berolige barnet. Så tænker du sikkert, kan jeg ikke det med et andet tæppe? Det kan være svært at opnå med dyner eller tykkere tæpper, da stoffet skal sidde meget tæt på barnets krop for at have den beroligende effekt. Et babysvøb er nemlig et rigtig godt redskab til at genskabe rumfornemmelsen af trygheden fra mors mave og derved give ro til barnet. Det anbefales at svøb bruges i de 3 første måneder. Til de varme måneder er det en god ide at vælge en tynd uld eller silke kvalitet, da disse materialer transporterer fugt bedre end almindelig bomuld. 

Legetæpper er ofte af kraftigere bomuld med vatfyld, og perfekt til at placere babyen på fremfor det kolde gulv. Med et blødt underlag er der rig mulighed for tryg leg ved brug af aktivitetsredskaber til legetiden. Med legetæpper er det nemt at gøre leg til en del af indretningen, da de findes i mange pæne designs, så du kan nyde synet og komforten af dem. Aktivitetstæpper er også gode legetæpper for de helt små.

 

Når du gerne vil have hjemmestrik, men ikke kan strikke

Et hjemmestrikket babytæppe er det perfekte tilbehør til barnevognen, vuggen eller som nusseklud. Hjemmestrikkede tæppe er en must-have for mange, men hvad gør man hvis man ikke selv kan strikke eller hækle? Du kan spare både tid og penge, men få den samme fornemmelse ved at vælge et mønstrede tæpper i strik som babytæpperne fra Cam Cam eller fra Vinter & Bloom. Tæpper i en strikket kvalitet skaber en hyggelig stemning og er uundværlige til at skabe tryghed for barnet. Hos os finder du tæpper i forskellige prisklasser og materialer.

 

Babytæpper er den perfekte gave

Babyer vokser hurtigt, men der går længe før de vokser ud af deres babytæppe. Det er en oplagte gaveide, og vælger du et i god kvalitet kan det gå i arv til flere generationer og viderebringe masser af gode minder. Hos os fås de i mange tekstiler, i et væld af farver og mønstre, både neutrale og mere sprælske, så du kan få lige det tæppe som du ønsker. Et babytæppe i strik er det fineste alternativ som gave til den hjemmestrikket version.

 

365 dages returret hos Pixizoo og andre gode fordele

Hos os kan du handle trygt og med en lang række fordele, også når det gælder babytæpper. Vi har et stort udvalg af at vælge imellem, og har prismatch samt garanti på hele vores sortiment. Hvis valget står mellem flere forskellige, kan du med fordel benytte dig af vores 365 dages returret og tage beslutningen senere. Hvis du har spørgsmål, kan du altid henvend dig til os gennem vores kundeservice.