• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
3 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
399,00
449,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Happy Kids baby moskusduns pude 40x45 cm - lav
  Quilts of Denmark
  Happy Kids baby moskusduns pude 40x45 cm - lav
  399,00 DKK
  Lagerstatus
 • Dozy Baby Pude
  Quilts of Denmark
  Dozy Baby Pude
  399,00 DKK
  Lagerstatus
 • Happy Kids baby gåsedun pude 40x45 cm - lav
  Quilts of Denmark
  Happy Kids baby gåsedun pude 40x45 cm - lav
  449,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Quilts of Denmark dyner

Babypuder

Man siger gerne, at vi mennesker bruger en tredjedel af livet på at sove. Men som forælder ved du sikkert af erfaring, at livet som småbørnsforælder sjældent tillader otte timers søvn, som jo svarer til en tredjedel af døgnets 24 timer. Omvendt ved du også, at børn og i særdeleshed de helt små børn bør sove mange timer i døgnet.

 

Søvn er vigtig for såvel voksne som børn, og søvnens indflydelse på velbefindende og udvikling er ikke til at tage fejl af. Søvnkvalitet kan fremmes på mange forskellige måder og du har med garanti prøvet til med at skabe gode vaner og lave søvndyssende rutiner for dit barn. Men du kan også med stor fordel sørge for, at de fysiske rammer om søvnen er optimale - her spiller madras, dyne og pude hver især store roller. 

 

For at hjælpe din baby, og på denne måde også dig selv som forælder, med at opnå mere søvn, større søvnkvalitet eller endda begge dele samtidigt, så har vi på denne side samlet et udvalg af de allerbedste babypuder. I udvalget af puder til din baby finder du blandt andet puder fra Quilts of Denmark og BabyMoov


 

Mangler din baby hovedpude om natten eller under luren?

Sundhedsstyrelsen fraråder brugen af puder til spædbørn og babyer, og nogle anbefalinger lyder på at vente med en hovedpude til baby indtil ved toårsalderen. Det er derfor meget vigtigt, at du som forælder vurderer behovet for en pude med udgangspunkt i lige netop dit barn, men også i forhold til anbefalingerne og evt. i samråd en fagperson. 

 

Der findes dog puder udviklet specifikt til helt små børn, og hvis du vurderer, at dit barn har brug for en pude til at sove bedre, kan du yderligere overveje hvilken bestemt pude, det skal være. Ikke to børn er ens, men du som forælder kender dit barn og dets unikke behov. Du bør derfor overveje følgende:

Hvor langt er mit barn i sin udvikling?

Sover mit barn kun på ryggen, eller også på siden?

Hvilken slags pudefyld passer bedst til mit barn?

Har mit barn brug for ekstra støtte?

 

Babypuderne i vores sortiment er åndbare, komfortable og har potentialet for at give den helt rigtige støtte til din baby. Puderne i sortimentet falder helt overordnet i to forskellige kategorier, som vi vil kalde almindelige puder og ergonomiske puder. De almindelige puder varierer i størrelse, men de ikke er særligt høje eller “puffede” for stadig at passe til småbørn og deres sarte nakke og ryg. De ergonomiske puder er udviklet til at give særlig støtte netop der, altså dit barns skrøbelige nakke- og rygregion, og derfor har valget af pude stor betydning for din babys søvn.


 

Hvad er fordelene ved en babypude?

Når du kigger på en hovedpude til din baby, vil de primære og indlysende fordele være:

Komfort til dit barn

Støtte til barn

Mere søvn til dit barn (og måske forældre)

Bedre søvn til dit barn (og måske forældre)

 

Fordelene lyder uden tvivl gode for familielivet, men der melder sig muligvis flere spørgsmål til de forskellige slags puder og deres fordele som for eksempel: Hvordan gavner en skråpude baby? Og hvad er godt ved en ergonomisk pude?

 

Skråpuder har en lille hældning, der løfter dit barns hoved og overkrop, hvilket kan virke godt til særligt ørebørn eller børn, som døjer med forkølelsessygdom. De ergonomiske, og nogle gange også hjerteformede, puder er gode til at forebygge et fladt baghoved og skævt kranie. De mere almindelige puder er fyldt med blødt og behageligt fyld, som giver en smule støtte og selvfølgelig komfort. En ulempe ved babypuder er en uønsket eller utilsigtet soveposition for barnet, og derfor skal du være meget opmærksom på, at din baby har helt frie luftveje, når den ligger med hovedet på sin pude. 

 

Når du har besluttet dig for en god baby pude, så kan også kigge i vores udvalg af babydyner og babymadrasser


 

Køb en pude til baby på Pixizoo.dk

Her på hjemmesiden finder du vores udvalg af puder og dyner til børn, og heriblandt kan du finde lige præcis de varer, som giver dit barn en god søvn såvel om natten som under luren. Hos Pixizoo kan vi også godt lide at forkæle vores kunder med gode tilbud, prisgaranti og prismatch. Dette betyder, at hvis du finder et produkt billigere et andet sted, så vil vi matche den fundne pris og ikke nok med det, så følger vores gode kundeservice med. 


Hos Pixizoo er det vores mission at give dig den bedst mulige kundeoplevelse både før, under og efter købet. Hvis du derfor har overvejelser eller spørgsmål inden du køber en hovedpude til din baby, så kan du ringe eller skrive til vores søde og dygtige kundeservice på 88 88 74 15 eller kundeservice@pixizoo.dk, og så vil de gøre deres allerbedste for at hjælpe dig med din ordre.